אז ככה:../images/Emo13.gif
*יום ראשון עשינו מסיבת הפתעה לחברה מאוד טובה שלי(יומולדת 17- היא קטנה יחסית כי אנחנו בכיתה י"ב). * יום למחרת היה לי מבחן מגעיל באנגלית, שלא למדתי אליו כ"כ טוב כי הייתי במסיבת הפתעה של החברה שלי(גם ישנתי אצלה)- מסתבר שקיבלתי בו 82, לא ציון בשמיים..... בעיקר שזו שנה אחרונה, בגרויות וכו' וצריך להוציא ממוצע גבוה בשביל שהמגן שלי יהיה גבוה. ביום שני הייתי שפוכה מעייפות וישנתי איזה 3 שעות בצהריים ,הלכתי בערב לסניף שלנו בבני-עקיבא (יש חודש ארגון), לא הספקתי ללמוד הרבה למבחן שיהיה לי ביום רביעי. * יום שלישי היה לי אימון אחה"צ ולמבחן בקושי למדתי, נשארתי לישון עד מאוחר, קיבלנו מבחנים במתמטמטיקה- קיבלתי 88, ציון די סביר יחסית לזה שהלך לי גרוע...(היו לנו 2 שאלות מתוך 4, כל שאלה 50 נק'- שזה המון.... ןלכל שאלה יש איזה 5 או 6 סעיפים, כשתגיעו לחקירת פונקציות- חדו"א תבינו על מה אני מדברת). * יום רביעי, שזה היום, קמתי מוקדם בכדי להספיק ללמוד למבחן. כל היום הייתי בלחץ נוראי כי זה הרבה חומר, המון פרטים קטנים לזכור, המבחן היה בשעה 3 וחצי והלך יחסית בסדר- ב"ה, אח"כ למדנו עד חמש(סיוט!!!). אה, בנוסף הייתה לנו היום ריצת 1800 וקיבלתי 90 (!!!) בציון הסופי.... היה לי אימון אחה"צ וכעת אני מסדרת תיקים לקראת הנסיעה של מחר לירושליים. מחר אנחנו נוסעות כל השכבה למדרשה ברמות שפירא (ליד ירושליים) לחמישי- שבת, איזה כיף!!! קצת שחרור מכל הלחץ של הלימודים... מקווה להפיק את המירב במדרשה ולהנות כמה שיותר- כשאגיע אספר חוויות בע"ה.