נו, אז מה קורה?

noooga

New member
נו, אז מה קורה?

ספרו מה היה עבר עליכם מיום ראשון עד היום: בצפר, עבודה, חוגים וכו'...

MK respect

New member
=]

ת'אמת השבוע הזה ממש התחיל לי על רגל שמאל... היה לי ממש חרא של שבוע... העיפו אותי כמעט כל יום כמעט מכל שיעור.. מורה אחת אמרה לי שאנ מפגרת מול כל הכיתה, וגם היא אמרה לי שאני צריכה רטלין מול כל הכיתה למרות שלא נעלבתי אבל ממש רציתי להעיף לה אגרוף לפרצוף ציפור שלה.. מורה אחרת "צחקה" עליי ששיחקתי כדורגל במסדרון בהפסקה יחד עם עוד כמה נות אז כל פעם שאני אומרת משו בכיתה היא אומרת:לכי לכי תשחקי כדורגל... וגם עד שהיא שאלה שאלה וידעתי ת'תשובה ואני אומרת לה אותה כל הזמן עד שאחרי איזה 10 דקות חברה שלי אמרה לה את מה שאני אמרתי אז אמרתי למורה כזה: העיקר אני אומרת את זה שעה ואת לא שמה עליי קצוץ...אז היאאומרת:את לא אמרת נכון...אז אמרתי לה:כן כן...לא אמרתי נכון אבל היא חזרה בדיוק אחרי..אבל את פשוט לא רוצה לשמןוע אותי ואת רוצה רק שאני יצא לשחק כדורגל...אז פסדר!!ולקחתי ת'כדורגל ויצאתי לשחק בחוץ והתחלתי לבעוט את הכדור על הקיר והפרעתי להם וזה... והיום קמתי בבוקר ולא הצלחתי להזיז ת'יד אז לפחות היום לא כתבתי כלום בשיעור אבל אני לא יכולה בקושי להזיז ת'יד ועוד זה יד ימין והכי בעסה זה שבספורט הם שיחקו כדורסל (שזה המשחק שאני הכי הכי הכי אוהבת בעולםםם) ולא יכולתי לשחק...
והיה לי מבחן במתמטקיה שהלך לי חראאא ומבחן בתורה שהלך לי עוד יותר חראא...וקיבלתי באנגלית ת'ציו הכי נמוך בכיתה באיזשהו בוחן...חחח...סתם אבל ת'אמת זה הצחיק אותי...חח... =) וזהו...בתקווה שיהיה לי לפחות סופשבוע טוב!!:) ביי יומטוב=)

ה-ו-פ ה-ו-פ טרילילי,חחח../images/Emo26.gif

אה..קיבלתי ת'מבחן בערבית והתבאסתי-98'
איטס נאט פייר
אני כ"כ מאוכזבת
למדתי למבחן הזה ש-נ-י-ם

MK respect

New member
=]

אנלא מאמינהה!! איך קיבלת 98 במבחן בערבית??? איזה אהבלההה!!זה ממש דבילי ערבית...!!! אחותי אני בוכה מאושר כשאני מקבלת 98 במבחן בכללי לאו דווקא ערבית (למרות שאנחנו כבר לא לומדים ערבית...)ולמרו שאני בחיים לא מקבלת כזה ציון מעולה!! אחותי הגזמת זה ציון מ-ע-ו-ל-ה לא משנה כמה למדתתת!!כי אני מקבלת 88 גג במבחן שאני חורשת עליו שניםםם (למרות שרק במתמטיקבה אני לומדת באמת הרבה-שעתיים-3...) אז תשמחי למה זה אחלה ציון בטירוףףף!!

בואנה את שפויה?

98??????? מה רע???????? ויש לי משו להגיד לך. אני מכירה מורה- ונכון כל הציונים האלה :98 99 וכל זה? אז היא מעגלת ביומן ש ל ה. הווי אומר, הילדים חושבים שהם קיבלו 98, אבל בעצם הם לא
. והרבה מורים עושים ככה. אז להירגע

noooga

New member
טוב..

היו לי בינתיים שני מבחנים- במתמטיקה ובהיסטוריה... במתמטיקה הלך.. איך להגיד? חרא. ובהיסטוריה גם לא הלך משהו.. כנראה שיש לי בעיה במבחנים או משהו. ומחר יש לי עוד מבחן והפעם בלשון.. יאוו יש לי כ"כ הרבה לחץ בחיים! אין יום אצלי שהוא לגמרי פנוי בשביל סתם לנקות את הראש, לכייף ולעשות דברים מגניבים.. כנראה ככה זה כשעובים לתיכון.. או כשנעשים יותר בוגרים עםפ הרבה אחריות על הראש.. מה מצפה לי בחיים הגדולים
יאללה, אני חוזרת ללמוד לספרות... להת'.

לא נורא נגו'ש../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

*שיהיה בהצלחה ב-כ-ל המבחנים* לי היו השבוע-4' מבחנים(ה-4' מחר,בתנ"ך)+2' בחנים שאחד מהם היה בערבית,היום..חחח.. ומחר אני לא עושה ת'מבחן בתנ"ך כי אני יוצאת למרוצי שדה בפארק הלאומי(בר"ג)נה נה ב-נ-נ-ה

chagiti

New member
לי עבר..

היה לי היום מבחן במתמטיקה שהיה דיי קל ונראה לי שאני מקבלת 100(מקווה) היה לי שבוע שעבר מבחן בהיסטוריה שהיה גרוע לחלוטין...לא נראה לי שהצלחתי.. וחוצמיזה היה פסדר

mayan174

New member
אז ככה:../images/Emo13.gif

*יום ראשון עשינו מסיבת הפתעה לחברה מאוד טובה שלי(יומולדת 17- היא קטנה יחסית כי אנחנו בכיתה י"ב). * יום למחרת היה לי מבחן מגעיל באנגלית, שלא למדתי אליו כ"כ טוב כי הייתי במסיבת הפתעה של החברה שלי(גם ישנתי אצלה)- מסתבר שקיבלתי בו 82, לא ציון בשמיים..... בעיקר שזו שנה אחרונה, בגרויות וכו' וצריך להוציא ממוצע גבוה בשביל שהמגן שלי יהיה גבוה. ביום שני הייתי שפוכה מעייפות וישנתי איזה 3 שעות בצהריים ,הלכתי בערב לסניף שלנו בבני-עקיבא (יש חודש ארגון), לא הספקתי ללמוד הרבה למבחן שיהיה לי ביום רביעי. * יום שלישי היה לי אימון אחה"צ ולמבחן בקושי למדתי, נשארתי לישון עד מאוחר, קיבלנו מבחנים במתמטמטיקה- קיבלתי 88, ציון די סביר יחסית לזה שהלך לי גרוע...(היו לנו 2 שאלות מתוך 4, כל שאלה 50 נק'- שזה המון.... ןלכל שאלה יש איזה 5 או 6 סעיפים, כשתגיעו לחקירת פונקציות- חדו"א תבינו על מה אני מדברת). * יום רביעי, שזה היום, קמתי מוקדם בכדי להספיק ללמוד למבחן. כל היום הייתי בלחץ נוראי כי זה הרבה חומר, המון פרטים קטנים לזכור, המבחן היה בשעה 3 וחצי והלך יחסית בסדר- ב"ה, אח"כ למדנו עד חמש(סיוט!!!). אה, בנוסף הייתה לנו היום ריצת 1800 וקיבלתי 90 (!!!) בציון הסופי.... היה לי אימון אחה"צ וכעת אני מסדרת תיקים לקראת הנסיעה של מחר לירושליים. מחר אנחנו נוסעות כל השכבה למדרשה ברמות שפירא (ליד ירושליים) לחמישי- שבת, איזה כיף!!! קצת שחרור מכל הלחץ של הלימודים... מקווה להפיק את המירב במדרשה ולהנות כמה שיותר- כשאגיע אספר חוויות בע"ה.

הההמממ

אז השבוע הזה היה סביר.. הייתי חולה, והרגשתי פשוט נורא בשיעור ספורט אחרי ריצה קצרה, ובאתי להעתלף.. זה היה סיוט.. חוצמזה, הייתי כל הזמן עם הספרדיות והיה נוראאאאא כיף, כן כאלה חמודות, לא שמות לב לאנגלית הדפוקה שלי וזה.. בגיאומטריה קיבלתי 100!!!!!!!!!!!!!! ואני כזה שמחה=) באמת חרשתי בלי סוף. אבל בביולגיה לא קיבלתי בכלל ציון, כי את המבחן לא עשיתי.. עד יום שני יש לי ח-ו-פששששששששששששששששששששששששששששששששש!! בגלל שנגמרה כבר רבע שנה פה.. =) וזהו בערך...

למעלה