נו, אז מי יהיו אלופי וימבלדון 2002?
הגיע הזמן להתחיל להמר, מי הולך לקחת את וימבלדון? אצל הגברים יש כרגיל קצת בלגן כשלא הרבה מדורגים גבוהים נותרו בפיסגה, ההימור שלי הוא לייטון יואיט ואם לא לייטון יואיט, אז תקשיבו טוב-חוייאר מליס הבלגי, הוא משחק לא רע והוא גם היה פעם חבר של קפריאטי אז אולי הוא למד דבר או שניים
אצל הנשים AS USUAL, ג´ניפר קפריאטי הולכת לקחת את וימבלדון 2002, הגיע הזמן לא? אחרי 11 שנים של השתתפות, מגיע לה. ואם לא היא אז אולי הנטוצובה?! גם לה מגיע! ואם זה לא, אז אולי שהן יקחו יחד את תואר הזוגות, הידעתם שהן משחקות יחד? אז הגיע הזמן להתחיל להמר, ותנו לי לנחש את ההימורים שלכם: אורן-סרינה אלון-ונוס תמרה- עוד לא כל כך קלטתי את תמרה... האם היא אופטימית כמוני (שתמיד מהמרת על השחקנים האהובים עליה?) או שמא היא ריאליסטית כמו אלון? ניחוש שלי, תמרה תהמר על הנין יאיר- אוהב את יילנה, אבל האם הוא באמת חושב שהיא תיקח את זה? לא נראה לי, יאיר יהמר על ונוס רפי-ונוס אדר- אממ... אדר יהמר על ונוס אייל-no clue... ונוס? שכחתי מישהו? תענו ותגידו לי אם צדקתי או לא...
הגיע הזמן להתחיל להמר, מי הולך לקחת את וימבלדון? אצל הגברים יש כרגיל קצת בלגן כשלא הרבה מדורגים גבוהים נותרו בפיסגה, ההימור שלי הוא לייטון יואיט ואם לא לייטון יואיט, אז תקשיבו טוב-חוייאר מליס הבלגי, הוא משחק לא רע והוא גם היה פעם חבר של קפריאטי אז אולי הוא למד דבר או שניים
![](https://timg.co.il/f/Emo8.gif)