נו, אז מי יהיו אלופי וימבלדון 2002?

hillly377

New member
נו, אז מי יהיו אלופי וימבלדון 2002?

הגיע הזמן להתחיל להמר, מי הולך לקחת את וימבלדון? אצל הגברים יש כרגיל קצת בלגן כשלא הרבה מדורגים גבוהים נותרו בפיסגה, ההימור שלי הוא לייטון יואיט ואם לא לייטון יואיט, אז תקשיבו טוב-חוייאר מליס הבלגי, הוא משחק לא רע והוא גם היה פעם חבר של קפריאטי אז אולי הוא למד דבר או שניים
אצל הנשים AS USUAL, ג´ניפר קפריאטי הולכת לקחת את וימבלדון 2002, הגיע הזמן לא? אחרי 11 שנים של השתתפות, מגיע לה. ואם לא היא אז אולי הנטוצובה?! גם לה מגיע! ואם זה לא, אז אולי שהן יקחו יחד את תואר הזוגות, הידעתם שהן משחקות יחד? אז הגיע הזמן להתחיל להמר, ותנו לי לנחש את ההימורים שלכם: אורן-סרינה אלון-ונוס תמרה- עוד לא כל כך קלטתי את תמרה... האם היא אופטימית כמוני (שתמיד מהמרת על השחקנים האהובים עליה?) או שמא היא ריאליסטית כמו אלון? ניחוש שלי, תמרה תהמר על הנין יאיר- אוהב את יילנה, אבל האם הוא באמת חושב שהיא תיקח את זה? לא נראה לי, יאיר יהמר על ונוס רפי-ונוס אדר- אממ... אדר יהמר על ונוס אייל-no clue... ונוס? שכחתי מישהו? תענו ותגידו לי אם צדקתי או לא...

delvecchio

New member
הבריטים מפנטזים

על גמר כל בריטי בין הנמן ורוזצקי. האמת, לפי איך שרוזצקי כתש אתמול את רודיק הוא מועמד די רציני להגיע עד הסוף (וגם בגלל שהוא בחצי ההגרלה בה עפו כמעט כל הפייבוריטים). הנמן נמצא בחלק הקשה יותר של ההגרלה ויצטרך להתמודד מול יואיט בחצי הגמר (אם לא יהיו עוד הפתעות). בכל מקרה מי שרוצה להמר, יכול להמר על גמר כל בריטי ואם זה יקרה הוא יקבל פי אחד עשרה מסכום ההימור. שווה.

tamara77

New member
הימור שלי

בגברים יהיה חצי גמר של יואיט -הנמן וקשה לדעת מי ינצח שם. חצי גמר שני יהיה כנראה ארתורס נגד מליס או רוזדסקי. אני מניח שמליס יכול להיות הפתעה גדולה אבל לדעתי ארתורס יפתיע עד לגמר. בנשים ההגיון אומר וויליאמס (ולא אכפת לי איזו) אבל הלב רוצה או סלש או הנין או אולי - הנטצ´ובה ??

oren987

New member
באמת???????????!! ../images/Emo47.gif

ברור שסרנה!!! ותיזכרו את מה שאמרתי!! הילי - דרך אגב, אני ממש עמוס עכשיו במבחנים (אוניברסיטה, מה לעשות),אז קצת קשה לי עם ווימבלדון - למרות שאני מתעדכן כל הזמן. בכל מקרה התגעגעתי!! :)

Adar Morag

New member
אני רוצה לסגור עסקה עם הילי

קפריאטי לוקחת בנשים אם הנמן ייקח בגברים.

hillly377

New member
אז ככה...

הנמן, כמה שהבריטים יעמדו מאחוריו ויעודדו אותו הולך לפול נגד לייטון יואיט בחצי הגמר, חבל, חבל, אבל זה מה שיקרה. אורן יקר, סרינה תתקשה מול רובין ואז תתקשה עוד יותר נגד הנטוצובה/דוקיץ ואז היא פשוט תפסיד נגד קפריאטי. לעומתה, אחותה הגדולה תגיעה בקלות מירבית לחצי הגמר שם היא עתידה לפגוש את מוניקה/הנין, בתקווה שאחת מהן יעצרו אותה. הגיעה הזמן לעצור ולהגיד: די לכיבוש!!! שבוע טוב לכולכם!

Adar Morag

New member
הלואי שהשליטה הוויליאמסית תמשיך

אבל אני מאחל בהצלחה לכל המתמודדות, ומי שנותנת טניס טוב, מי שמציגה יכולת טובה ומגיע לה - שתיקח. יאללה עוד 100 ימים לסוף

למעלה