אז ככה...
נראה לי שכתבתי על זה מלא פעמים בפורום, אבל תמיד נחמד להיזכר שוב
1) שיקאגו - Elevation Tour - ההופעה הראשונה שלי בארה"ב. אולם ענק - 30,000 אנשים, הופעה שכמובן מכורה מראש, והאולם מפוצץ. אני חושבת שזאת היתה ההופעה שהכי נהניתי בה, כי היא היתה הראשונה, ואני בחיים לא אשכח את הצמרמורת שעברה בי כשבונו עלה לבמה ו 30,000 איש צעקו ביחד. 2) שיקאגו - Elevation Tour - אחרי כמה חודשים הם חזרו לשיקאגו, והצלחנו בנס להשיג כרטיסים. זאת היתה ההופעה ששילמתי עליה הכי הרבה, והכי פחות נהניתי בה. כמו שכבר סיפרתי פה פעם, ההופעה היתה זמן קצר אחרי אסון התאומים, ובונו לא הפסיק לדבר על זה כל הזמן. בהדרן האחרון, התגלגלו שמות של קורבנות האסון על המסכים מאחורה, ודיכאו את כולם. הלכנו להופעה של יו2, וקיבלנו את אסון התאומים בפרצוף. היה ממש מבאס... 3) סן חוזה - Vertigo Tour - לפני שעברתי לסן פרנסיסקו עשיתי פה כמה ביקורי הכנה (לחפש עבודה וכאלה). כשראיתי שיו2 מופיעים בסן חוזה, לא רחוק מסן פרנסיסקו, כיוונתי את אחד הביקורים שלי שיצא על ההופעה. האולם היה קצת יותר קטן משיקאגו - רק 20000 איש, אבל האנרגיה היתה מדהימה. עוד לא ממש למדתי לאהוב לגמרי את השירים החדשים, והרבה מההופעה היה מבוסס על הדיסק החדש, אז אי אפשר להגיד שלא נהניתי (אחרי הכל - אי אפשר לא להנות בהופעה של יו2), אבל הייתי מעדיפה לשמוע יותר שירים ישנים ומוכרים. 4) אוקלנד - Vertigo Tour. להופעה הזאת אני קוראת "ההופעה הספונטנית", ובה ממש ממש נהניתי. יומיים לפני ההופעה החלטתי שאני הולכת, ומצאתי כרטיסים ממש זולים. התקשרתי לחברה שלי, ששמחה לבוא איתי, וקניתי את הכרטיסים ממש ביום ההופעה. ניסיתי לשים קישור מההודעה שלי על ההופעה, אבל זה לא הולך. אני אנסה יותר מאוחר. בקיצור, אני ממש שמחה שהספרתי לראות את כל ההופעות. ראיתי פה עוד הופעות שמאוד רציתי לראות, ואני באמת מקווה שיצא לי לראות את יו2 מתישהו בארץ.