נו, אז עם רגש או בלי? <^..^>

amazone

New member
נו, אז עם רגש או בלי? <^..^>

אחרי שנים של קיפאון ובלבול וחיים מורכבים החלטתי ללכת לפי המוטו "את ליבה היא שמרה בכספת, את גופה היא שמרה לעצמה" אני מוכנה לשקם לעצמי את החיים ולהנות כל הדרך ותודה למדהים שנתן לי את הפוש לעשות את זה - אתה מלאך, תודה שהתחלת את אפקט הפרפר ולנבלות ששברו לי את העולמות אני מוכנה להשאיר אותכם מאחורי. הגמול שלכם יגיע מלמעלה

magenta73

New member
לא הבנתי

אז עכשיו את נכנסת לתקופת נזירות? זה מה שישקם אותך? או שאת יוצאת ממנה, אומרת לכל העולם, כולכם על הזה שלי ופורצת בגדול? ועוד משו קטן, לאף אחד אין את הכוח לפגוע בך, אלא אם כן את מרשה לו....

amazone

New member
האפשרות השנייה

ובגלל זה אין לי שום כוונה לערב רגש גם ככה מדובר בחיקוי, בזיוף אחד גדול. לאף אחד זה לא באמת משנה

magenta73

New member
מה זותומרת חיקוי?

למה זיוף? מה הבעיה לפרוץ לעולם ולהראות לו בדיוק מי את.... בלי לחשוב מאיפה משתין הדג? זה אומר שאת חייבת לא להכניס לשם רגשות? זה די לבלף את העולם ואת עצמך... רגשות תמיד יהיו שם. ברגע שזה חיקוי, זה לא שווה. זה עדיין מסגרת, עדיין שמירה על גבולות... עדיין מינזר. פשוט אחר... למה את חושבת שלאף אחד זה לא משנה?

amazone

New member
כשאת שואלת מה שלומך

את באמת רוצה לדעת את התשובה לשאלה? את יודעת כמה פעמים קרה שהיה לי טוב והצלחתי פתאום היו לי הרבה חברים וכשהיה לי קשה נשארתי לבד? ואני באמת לא אחת שמפילה את הצרות שלה על אחרים. לפעמים כל מה שהייתי צריכה זה מישהו לדבר איתו - אבל הבטחות בשמיים ומעשים לחוד. בכל זאת הייתי לבד. אחרי כל זה לא קל להיות אדם פשוט ועדיין מדובר באשליה.

voguemaster

New member
אז הם לא באמת חברים

אנשים שעוזבים כשרע לך הם לא חברים. ואנשים שעוזבים כשיותר מדי טוב לך (זה גם מדד) הם גם לא חברים. ונראה לי שהיא כן רוצה לדעת את התשובה לשאלה.

amazone

New member
לא נכון

זה כמו להגיד שמורה מתייחס לכל התלמידים שלו באופן שווה כשלמעשה הוא אוהב רק את הטובים ביותר ושמשתתפים בכיתה - אומרים לי שאני מדחיקה את הרגשות שלי ושאני בוחרת לעצום את העיניים וזה לא נכון זאת החברה שבוחרת לעצום את שלה. הכל עניין של סיבולת

amazone

New member
מורה הוא עדיין יצור אנושי

למרות שתפקידו בין השאר לעצב את האישיות של הילדים ולחנך אותם. הוא תופס בעיניהם משמעות רבה. אסור לו לעשות סלקציה - אולי לתת חיזוק חיובי כשאפשר וכשצריך אבל אסור לו לתת חיזוק שלילי וזה מה שקורה כל יום - אני זוכרת יותר ממקרה אחד שהמורה שלי דרדרה את הכיתה לחרם נגד תלמיד שהיא לא אהבה, העמידה תלמידים לפני כולם וירדה עליהם וכן הלאה ומדובר ביותר ממורה אחת בשנה עם יותר ממקרה אחד בשנה וממש בכל שנה - משהו שאסור שיקרה אבל עדיין קורה. הם עדיין מעדיפים את התלמידים הטובים מאשר את אלה שצריך להשקיע בהם הכוונה שלי היא נכון שיש לצפות שצריך לערב רגשות וזה מה שמצפים וזה לא ישמע בסדר להגיד שכשאדם מסויים שואל אותך מה שלומך הוא לא באמת מתכוון לזה אבל זה מה שקורה ב-99% מהמקרים - התשובה השלילית לשאלה לא ממש מעניינת אותו אפילו לא בכלליות

voguemaster

New member
את כל מה שכתבת על המורים

הבנתי כבר בפעם הראשונה. מה שלא הבנתי הוא איך זה מתקשר לשאלה: "האם את באמת רוצה לדעת את התשובה לשאלה ?" אבל בסדר, נדמה לי שהמשפט האחרון בהודעה שלך הסביר.

magenta73

New member
כשאני שואלת

אז כן, אני רוצה לדעת, באמת. ואני נמצאת עם חברות וחברים שלי לטוב ולרע. כנראה שנפגעת מכמה אנשים בחייך, וחבל, ועצוב. אבל לא כל העולם כזה.ֿ ממש לא.

amazone

New member
רק 99% ממנו

ומתברר שכנגד כל הסיכויים אני שייכת לאחוז הקטן

b0redavid

New member
את מדברת מעצבים...

ואומרת דברים כואבים. מן הסתם את בחורה מאוד רגישה ודווקא בגלל זה לא תוכלי לעמוד במטרה שכתבת בהודעתך וטוב שכך! כי לנסות להיסגר מהעולם זה ביזבוז זמן יקר מהחיים ואת לא באמת רוצה את זה... את רק לא רוצה להפגע עוד פעם אבל את יודעת שזה בלתי-אפשרי. כולנו נפגענו וממשיכים להפגע, למה להמשיך בזה? כי אנחנו מקווים שיום אחד נמצא את מה שאנחנו מחפשים וזה יהיה מדהים ובשביל זה שווה להמשיך! נדוש אבל, את לא לבד בשום דבר... תרגישי טוב.

amazone

New member
אני לא מוכנה לקבל את זה

לקבל פגיעה כדרך חיים? לדעתי הספרות מכנה זאת כמזוכיסטיות אני לא נסגרת מהעולם - אני דווקא רוצה לטעום אותו בגדול. רק להשאיר את הרגש שלי בצד - גברים עושים את זה לא? אבל מצד שני תוחלת החיים שלהם יותר קצרה אז זה לא טעון טוב...?

למעלה