נו איזה בשר אכלתם בפסח?

leeloo

New member
אלינו הגיע טבח פרסי בשם בני

מהטבחים המשבוחים ביותר. יש לו מסעדת פועלים שכזו בת"א, מסעדה שפורסמה בעיתונים בתור אחת מהמסעדות הטובות ביותר. ואין מילים. אין מילים לתאר את כמויות האוכל, והטעם הנפלא שלו. אחיו של אבי החליט לעשות ארוחת חג חגיגית במיוחד, ולכן הזמין את אותו טבח ועוזריו וזה מה שהיה לנו בתפריט: - מרק צח. טעים להפליא. - אורז לבן ואשפלו (אורז עם גזר) - גונדי והגענו להכי הכי חשוב - הבשרים. מה שהיה כה נפלא היה המגוון. לא האמנתי שיהיה כל-כך הרבה אוכל, וכל-כך טעים, כולנו יצאנו לגמרי מפוצצים. מה היה? קבבים. וכל קבב - קבב. ארוכים ארוכים ומאוד עסיסיים. אח"כ הגיעו פרגיות. אם מישהו ניסה את העוף (צ'יקן) טיקה במסעדת טנדורי יתאר את הבשר הנ"ל כדוגמא המוצלחת יותר של העוף הזה. חתיכות עוף חריף בצבע אדום, טעים טעים.. ולבסוף, מנת בשרים אחרונה, עוף שנקרא בפרסית - זוז'ה. לכאורה חתיכות עוף רגילות, אבל כשתואמים עוף הוא כבר לא עוף. זה ליגה. בקיצור, ארוחת מלכים. מומלץ מאוד ללכת למסעדה של הפרסי (עושה לו פרסומת חינם) ולנסות את המטעמים הנ"ל - מסעדת "קשת". נמצאת באזור התחנה המרכזית. חפשו אותה, ותבקרו, והכי חשוב - תטעמו. לא תצטערו לעולם.
 
למעלה