נו? איך היה בקפריסין? מה היה?

BaZbAzOn

New member
../images/Emo41.gif סיכום המסע לקפריסין ../images/Emo41.gif

שלום רב
את הסיכום ניתן לקרוא בקטגורית "מאמרים" הנמצאת בתווית הכחולה מעל הפורום, תחת "ישראלים בחו"ל". ניתן להכנס ישירות למאמר בקישור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1344&a=61140&c=6538&sc=0&ssc=0 . תגובות יתקבלו גם כאן, בפורום, וגם בדף המאמר.

BaZbAzOn

New member
נצל"ש- כתיבת מאמרים

מעתה, ניתן לכתוב מאמרים לפורום. מי שמעוניין, מוזמן ליצור איתי קשר בפרטי, לשלוח לי את המאמר שלו ואני כבר אדאג להעלותו לאתר. תהנו

condason

New member
כל הכבוד!! ../images/Emo13.gif

נהניתי לקרוא. נקווה שהעלות תכוסה ע"י ספונסרים - קשה לי להאמין שזה אפשרי להחזיק מעמד עונה שלמה בלי ספונסרים. אולי למירוץ או שניים, אבל אפילו לקפריסין הקרובה אלינו זה מאוד כבד לכיס. בהצלחה למי שנוסע להתחרות!! נחזיק לו אצבעות פה בארץ.

FreeSpider

New member
The only place you can drink and

drive!! זה הפרסומת של איזה מסלול קארטינג בקפריסין... המקום היחדי שהייתי בארץ זה פתח תקווה...בהשוואה לזה הקארט בקפריסין היה מהיר יותר..

quicky

New member
שכחת לציין

יניכ שכחת לציין שהכרנו לך את היפה בבנות קפריסין ,ומאז שראיתה אותה הפסקת לתפקד ,כל פעם שהיא נסעה על המסלול לא הסרת עיניך ממנה וברגע שסיימה רצת אליה בהתלהבות יתרה והחמתה לה על צורת הנהיגה שלה .אם הינו נשארים עוד יומיים אני בטוח שהיתה מתחתן איתה ונשאר בקפריסין לעד. אגב יש לך ד"ש מחמך לעתיד זה שנהג על קארט מספר 5 שיפטר

BaZbAzOn

New member
אין עליה... ../images/Emo23.gif

כמו שכבר אמרתי- פצצת על, רק שתעשה שפם...
ואולי קצת שאיבת שומן באחוריים... ואולי... תעבור סדנא לדיבור ולנימוסין? ד"א... חמי נסע על קארט מספר 5 ROTAX ולא שיפטר... דוד דוד... לא בסדר!

Yoav 21

New member
../images/Emo8.gif

יניב יעצלן במקום להעלות את כל התמונות אתה זורק פה אחת בפרום כל כמה זמן

BaZbAzOn

New member
../images/Emo27.gif סקר חדש בנושא קפריסין

אתם מוזמנים להצביע, ב"סקרים".

Ran Rinker

New member
כל הכבוד

אני מאוד שמח לראות שנהניתם ויותר מזה, הוכחתם לכולנו שאנחנו כנראה שווים יותר ממה שנראה! כל הכבוד על הכתבה מקווה להצטרף בפעם הבאה..

BaZbAzOn

New member
מקווה שתצטרף

חשוב שכמה שיותר נהגים צעירים, במיוחד אם הם כשרוניים, יטמעו כמה שיותר מוקדם בחו"ל... אני בטוח שתצליח!

BaZbAzOn

New member
../images/Emo26.gifתמונות מהנסיעה!../images/Emo36.gif

ניתן למצוא ב"גלריה". תהנו

tomerol

New member
פאנטסטיקו! ../images/Emo140.gif

אני מקווה שיהיה לנו ייצוג בקפריסין בשנים הקרובות, או יותר נכון שלקפריסאים יהיה יצוג בארץ

למעלה