נו, איך היה המפגש? חוויות בבקשה...

graciella

New member
חוויות מהמפגש

ברכות לכולן/ם, תודה לאלון שהעביר לנו טכניקה פשוטה ובדוקה לעבודה אנרגטית, זה עובד יפה ומה שטוב הטכניקה פשוטה ביותר ומהווה בסיס לכל המתחילים הרוצים לעבוד עם אנרגיות. חבל מאד מאד אבל לצערינו הגיעו רק בודדים וכל האנשים חברים בפורומים אשר כל כך הרבה יודעים חומר תיאורטי לא מנסים להגיע למפגשים כדי ללמוד או לשכלל חומר מעשי, זאת חידה בעיני! אישית מאד נהנתי כרגיל מהסדנא הקצרה וממפגש חברים וותיקים וגם אנשים חדשים.

Emilio Exavier

New member
היה לי מבחן חשוב בפיזיקה למחרת...

לכן לא הגעתי

פתרון החדה

לא בתֹכן, אלא במִקום. אי אפשר להגיע לתל-אביב, אי אפשר לחנות בתל-אביב, גם כשכבר מגיעים לתל-אביב, וחונים בתל-אביב (או שמגיעים ברכבת), מתחרטים ואומרים: בפעם הבאה לא אגיע לתל-אביב. הצעה לפתרון מעשי: לקיֵּם את המפגשים במקומות יותר נעימים

gwizard

New member
מסכים איתך ב-100% !!!

חניה בתל-אביב זה סיוט לא נורמלי. אבל (!), בזמן ובמקום בו נערכים המפגשים כרגע יש די והותר חניה ומכוון שזה אחרי השעה 7 בערב (החל מ-7), אז מותר לחנות בכחול לבן ללא חשש לדו"ח. תל-אביב נבחרה כמקום המפגשים בגלל שזה מרכזי לכולם. גם לי זה רחוק ודורש שעה של נהיגה בפקקים, אבל משום מה אני כן מגיע. אם יש לך רעיון למקום אשר מרכזי ונוח לכולם (ולא רק לאדם בודד), אז תציע ואנו נשקול.

אתה טועה

אחרי 7 בערב, רוב האזורים שם הם אזורי חניה לבעלי מדבקה של תושבי הרחוב/שכונה. מי שלא, מקבל קנס. יש לי מזכרת כזו מהמפגש האחרון.

gwizard

New member
לא, אתה טועה

אחרי 7 בערב במקום המפגש בבני דן 46 מותר לחנות ללא חשש. ואתה לא היית במפגש האחרון וגם לא בזה שלפני וגם לא בזה שלפני. מי שמקבל את הקנס ללא מדבקת האיזור הם רק אלו שחונים בכחול-לבן ויש שם שלט המורה על שעות החניה. בשלט רשום שחייבים מדבקה אחרי שעה מסויימת. בדרך כלל 5 בערב.

הייתי בספטמבר

ומול בני דן לא היה ולו מטר פנוי. מספר מטרים (ספורים, כ-20 מטר) כבר מתחיל הקטע שבו חוטפים קנסות. עובדה, יש לי אותו כאן.

gwizard

New member
נזכרת...

אני לא יודע מה היה בספטמבר, אבל אני חניתי כל פעם באותו מקום בבני דן במשך הרבה מאוד חודשים כבר, ואף פעם לא היה לי מחסור בחניה ואף פעם לא קיבלתי דו"ח במקום הספציפי הזה. ולהבדיל ממך, אני הגעתי לכל מפגש (חוץ מאחד או שניים) עם רכב. בקיצור, לא משנה מה הנסיבות שבהם קיבלת דו"ח, חניה זה לא תירוץ לא להגיע.

מיכל328

New member
אני לצערי לא הגעתי...

אבל יש לי סיבה טובה! יש לי בעיות בברך ובקרסול ברגל שמאל ואני סובלת מכאבים איומים! אז חוץ מלאוניברסיטה אני משתדלת להשאר בבית ולא לאמץ יותר מידי את הרגל עד שאני אבדק אצל רופא (בינואר)... בשאיפה אני אוכל להגיע למפגש הבא! מיכל

gwizard

New member
החוויות הן סודיות

ופתוחות אך ורק למי שמגיע למפגשים. תגיע ותחווה בעצמך

מרגוט

New member
מבקשת כמה הבהרות

יש משהו לא אתי בהפיכת מפגשים שאמורים להיות פתוחים לקהל הרחב למשהו שהוא oathbound או סודי, לא? אני פשוט רוצה להבין. האם המפגשים עדיין פתוחים לקהל הרחב? יש הבדל בין מפגש חברתי של פגנים לבין מפגש ריטואלי. יש גם הבדל בין מפגש ריטואלי פתוח למפגש ריטואלי סגור. ואם כן, איך זה עולה בקנה אחד עם סודיות? ואם לא, אז מהם הקריטריונים להצטרפות סגורה? ומה התפיסה האתית שעומדת מאחורי הסודיות? סודיות זה משהו שבעיניי לא צריך להתייחס אליו בקלות ראש. הייתי במספר מעגלים שבהם התחייבתי לשמור על סודיות, אבל אלו היו מעגלים קרובים, עם קבוצות קרובות, שבהם היה ברור לחלוטין מה עושים, ולמה זה סודי. זה לא נראה לי דבר שמתאים ל"מעגל פתוח". סיבות: 1. למה שאני ארצה לבטוח באנשים שמגיעים למפגשים על בסיס וולונטרי ולא התחייבותי עם ריטואלים שדורשים סודיות? הרי עצם הסיטואציה דורשת מידה של קירבה. 2. אם אני רוצה להגיע למפגש למטרה חברתית אבל לא למטרה ריטואלית, אני מן הסתם ארגיש לא בנוח. 3. שוב, כיוון שהקבוצה היא לא קבועה ואין לה חוקים קבועים, (אלא כל מי שבא למפגש ברוך הבא), ונניח שבאופן תיאורטי קורה בטקס משהו שמפריע לי, איך אני יכולה לדעת מה אני אמורה לעשות במקרה כזה? ולכן השאלה שלי - האם המעגל של המפגש הוא פתוח או סגור? האם זה מפגש חברתי או ריטואלי? ואם יש חוקים חדשים, אני אשמח להבין אותם לפני שאני שוקלת להגיע. תודה.

gwizard

New member
זאת היתה הלצה ../images/Emo8.gif

לא הייתה ואין שום כוונה להפוך את המפגשים לסודיים. אני רשמתי את זה בתור הלצה כדי שאנשים יגיעו ולא ישאלו מה היה כשהם עצמם לא היו. מה, באמת לקחת אותי ברצינות ?

למעלה