נו, איך היה המפגש?

Holy Cow4

New member
נו, איך היה המפגש?

בעסה שלא יכולתי להגיע...
אז איך היה?

fushi e

New member
היה נחמד מאוד../images/Emo95.gif

למרות שהיינו בהרכב מצומצם . (אני עדי רות דנע זיו אמיר חן וטל- בערך) היינו על הגג ,ניגנו ואני היחידה ששרתי רר:( אחרכך הלכנו למשחקייה והרווחנו הרבה כרטיסים אז קנינו מרי גמיש(
) קטנים וחמודים ועוד משהו שאין לי מושג איך להגדיר אותו. אחר כך אכלנו הלכנו לשנקין,דיזינגוף וכל האיזור עדי וחן קנו פטצ'ים ואני קניתי מחזיק מפתחות של אלברט איינשטיין
(הכוסון אני חייבת לציין) זהו בערך אין לי כוח לכתוב שאחרים יפרטו:) היה כיף

מטורףףף ../images/Emo110.gif

*בהגזמות* סתם היה מזה סבבה, ראיתי את אפרתו'ש בובה איך התגעגעתי אלייך... חחח הבאתי לה חיפושית והיא קראה לה דנע!! ועדי
ונולללל גרר.. וחן (הוא כוסון), אמיר, רות וכולם והיה כל כך כיףףף (זיו אותך ראיתי יום קודם אז לא היה לי בשביל מה להתגעגע
) ואכלנו והסתובבנו והצטלמנו מלאמלא בכל פוזה אפשרית נראה לי (בעע לא פוטוגנית) וזיהו בסוף כולם הלכו לרציף 2 ואני וחן היינו ברציף 1... חחח
היה סבבה

היה כל כך כיייףףףף ../images/Emo168.gif

וואיי כל כך נהנתי..... אני כ כך אוהב אתכם אנשים.. התמונות כבר עלו.., כנסו כולם ל- "תמונות של חברי הפורום"... אל תקשיבו לדנע ולמה שהיא רשמה בסוגריים היא עובדת עליכם... קיצר נהנתי נורראאא נוראאא ומקווה פעם הבאה לראות את כולם!!!! ועוד משהו אחרון..., מחר בבוקר אני נוסע לשני טיולים שיהיו עד יום חמישי ואני לא יהיה כאן..., ז חברה אני סומך עליכם שתשמרו לנו על הפורום...., ותרשמו הרבה גם כשאני לא נמצא!! אוהב אותכם כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
חן

ShadowiT

New member
היה ממש כיף!

כמו שכבר אמרו נפגשנו, עלינו לגג ניגנו בגיטרה, עדי ניגנה לנו את nothing else matters בביצוע מהמם
וחן ניגן שירים של מוניקה ואפרת בעיקר שרה. אה וחן חילק לנו כרטיסים של תפוז שאומרים שאנחנו חברי פורום... לא ברור. אחרי זה הלכנו למשחקיה וכמו שאפרת אמרה זכינו בכרטיסים ואז קנינו (עדי קנתה, נראה לי) מרי גמיש ועוד משהו וחילקה לנו. אני הייתי אמורה להכין צמידים אבל בסוף שכחתי מזה בכלל. אחרי זה אכלנו ואז הלכנו לשינקין ברגל, ועכשיו כולם מתמצאים ברחובות ת"א אפילו חן!
. ואז חזרנו לדיזינגוף נכנסו לתומר, ואז הלכנו עם חן לכלי זמר של דיזינגוף והיה לו מבט כזה חמוד! חבל שלא צילמתי
. ואז חזרנו לעזריאלי פגשנו את נור, התנחלנו ליד השירותים, עלינו לגג והמשכנו להצטלם. אה כן, והצטלמנו עם 2!!
קיצר היה ממש כיף...

fushi e

New member
יו איזה תמונות מצחיקות../images/Emo95.gif

אני יצאתי נורא אבל חפיף חחח אהבתי את של זיו ההומלס וגם שמתי לב למשהו מבדר במיוחד בתמונה עם ה-2 מישהו נדחפף מאחורה חחחחחח תשימו לב אני בכיתי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo168.gif

איזה חזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

amirbilu

New member
חההההההה-מגיע לכם!!!

רק אני לא נמצא בתמונות כי הייתי צריך לברוח באמצע-מואהאהאהאהאאהאהאה

טולָה

New member
אנשים ../images/Emo85.gif

אוקי הייתי צריכה לראות אנשים בעזריאלי וחשבתי אני אהיה איתכם שתחזרו משנקין.. ואז-סביבות 5 הם היו צריכים לזוז.. ועדי אמרה לי שתחזרו רק בסביבות 8.. סו-לא היה לי מה לעשות סורי
מפגש הבא-אני שם
וכמובן-שמחה הכי שבעולם שנהנתם!!

Just Adi

New member
סיכום שלי (יהיה סיכום בסט) ../images/Emo80.gif

אז ככה, פושי ישנה אצלי יום שבת, מרחה לי ריבה על המיטה
(סתם כפרווות) ובבוקר נתנה לי לקחת את הסווצ'ר שלה שעל השנייה כבר הכתמתי אותו... לא משנההה, בגלל שאני גרה איזה 10 דק' מהרכבת אמרנו שנלך ברגל, אבל רצינו ארוחת בוקר קודם
אז הגענו לתחנה על השנייה שהרכבת יצאה. הקיצצררר עד שהרכבת הגיעה בלה בלה בלה הגענו לעזריאלי באחת ועשרים בערך. אני כבר מתה מהתרגשות מקפצת כולי ואפרת כל הזמן "לכי לאט לכי לאט!" ואז ראינו אותם מהצד שני והיא מתחילה לדחוף אותי על אנשים
אניוואי, באנו וואחד חיבוק לדנע, זיו, אמיר, חן, נשיקה לרות (אז לא הכרתי אותה) ו... זהו איי גאס (באתי לשם עם טל ופושי) לפי המסורת של הפגישות פורום שלנו (יאפ... כל הפגישות פורום שלנו) עלינו לגג ישבנו גיטרות בלאגנים (חן כל הזמן ניסה בכוח להרוג אותי עם הגיטרה) וכפי שרות ציינה, עשיתי ביצוע מדדדדהים להתחלה של nothing else matters ואז אני ודנע נכנסנו לקניון לחפש אש, חזרנו וטל לא הייתה, טוב, אמרו לנו שהיא הלכה, חשבתי לשירותים חפיף הזמן עובר בלה בלה בלה כבר איזה שתיים, מרימים צילצול לטל, מסתבר שהיא פגשה חברים או משו כזה והיא לא הולכת לחזור אלינו
הלכנו ל"ג'ויסטיק" (משחקייה) שיחקנו בלה (חן מלךךךך בTEKEN) השגנו כרטיסים והבאנו לכל אחד מרגמיש ומין משהו מוזר. הלכנו לאכול, לא היה מקום ואני חן רות וזיו עלינו לגג וחיכינו לאפרת דנע ואמיר, מחכים מחכים מחכים, חן וזיו השמנים האלה כבר מתחילים לאכול, אחרי שנה דנע ופושי מגיעות, מה מסתבר? אמיר הלך
(*שיעול* רשע *שיעול*), הקיצר אוכלים משמינים כמו גדולים, עדי גונבת לחן מפרט של אלדד, חן רודף אחרי עדי, עדי עונה בתור מזכירה לפלאפון של חן ומבקשים את ג'ני (וואט דה פאק?!) חן מבטיח לעדי שהוא יביא לה משהו שהיא תוכל לשים על התיק הלכנו לשנקין לא היו חנויות משהו גם לא של הפטצ'ים הלכנו קצת בשנקין נור התקשרה ואמרה שהיא בדרך לעזריאלי ואחר כך היא באה לישון אצלי אז מיהרנו חזרה לדיזינגוף, הלכנו ל"תומר" חן קנה לי פטץ' ואני קניתי לו
עם הקדשה שנמחקה (יאי...) ואז הגשמנו חלום של חן והלכנו לכלי זמר, חחח היה משעשע לראות את הפנים שלו. יאללה חוזרים לעזריאלי, מוצאים את נור, חיבוקים נישוקים זיו הולך להשתין מתמקמים ליד השירותים כי חן נעלם, חן חוזר עולים לגג שורפים ככה כמה זמן ביחד , היה נורא כיף תמונות בלאגנים , ו... זהו
היה מממש כיף, היה ממש אחלה, לאב יו אול ורי ורי ורי מאצ' וגם בסוף היה לי אחלה ערב (מי אמר נרגילה ולא קיבל זמירה) וזיו ישן פה, היחיד שישן, על המיטה שלי (בננננזונה, אבל מתוק) אז זה הסיכום שלי קבלו
ו
ומי שלא בא - הפסיד עדי

Just Adi

New member
אגבבב תמונות מעולות../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

וחן אתה נראה טוב אז תפסיק כבררררר נקבה

חחחחח יו איזה תמונות!!! ../images/Emo110.gif

מי אמר שג'ינג'יות פוטוגניות מי?! איכ חן אתה חתיך ולמה לא שמת ת'תמונה היחידה שלי שיצאה יפה?!? זאת שאני עם הסיגריה בהתחלה.. חחח דווקא להראות ת'כיעור סתם אוהבתותך
תהנה בטיול מוצ

Nulit

New member
תראו מי חזר- שחן לא יכעס....../images/Emo9.gif

אני אומרת שג'ינג'יות פוטוגניות יא כוסוניה שלייי!!!!! ררר#&)^#^..!!!! תמונות יפוותת....

DrKasperrrr

New member
לא כ"כ ממצה. ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

שכחתי לכתוב שקטעתי את האצבע בג'ויסטיק.

למעלה