סיכום שלי (יהיה סיכום בסט) ../images/Emo80.gif
אז ככה, פושי ישנה אצלי יום שבת, מרחה לי ריבה על המיטה
(סתם כפרווות) ובבוקר נתנה לי לקחת את הסווצ'ר שלה שעל השנייה כבר הכתמתי אותו... לא משנההה, בגלל שאני גרה איזה 10 דק' מהרכבת אמרנו שנלך ברגל, אבל רצינו ארוחת בוקר קודם
אז הגענו לתחנה על השנייה שהרכבת יצאה. הקיצצררר עד שהרכבת הגיעה בלה בלה בלה הגענו לעזריאלי באחת ועשרים בערך. אני כבר מתה מהתרגשות מקפצת כולי ואפרת כל הזמן "לכי לאט לכי לאט!" ואז ראינו אותם מהצד שני והיא מתחילה לדחוף אותי על אנשים
אניוואי, באנו וואחד חיבוק לדנע, זיו, אמיר, חן, נשיקה לרות (אז לא הכרתי אותה) ו... זהו איי גאס (באתי לשם עם טל ופושי) לפי המסורת של הפגישות פורום שלנו (יאפ...
כל הפגישות פורום שלנו) עלינו לגג ישבנו גיטרות בלאגנים (חן כל הזמן ניסה בכוח להרוג אותי עם הגיטרה) וכפי שרות ציינה, עשיתי ביצוע מדדדדהים להתחלה של nothing else matters ואז אני ודנע נכנסנו לקניון לחפש אש, חזרנו וטל לא הייתה, טוב, אמרו לנו שהיא הלכה, חשבתי לשירותים חפיף הזמן עובר בלה בלה בלה כבר איזה שתיים, מרימים צילצול לטל, מסתבר שהיא פגשה חברים או משו כזה והיא לא הולכת לחזור אלינו
הלכנו ל"ג'ויסטיק" (משחקייה) שיחקנו בלה (חן מלךךךך בTEKEN) השגנו כרטיסים והבאנו לכל אחד מרגמיש ומין משהו מוזר. הלכנו לאכול, לא היה מקום ואני חן רות וזיו עלינו לגג וחיכינו לאפרת דנע ואמיר, מחכים מחכים מחכים, חן וזיו השמנים האלה כבר מתחילים לאכול, אחרי שנה דנע ופושי מגיעות, מה מסתבר? אמיר הלך
(
*שיעול* רשע *שיעול*), הקיצר אוכלים משמינים כמו גדולים, עדי גונבת לחן מפרט של אלדד, חן רודף אחרי עדי, עדי עונה בתור מזכירה לפלאפון של חן ומבקשים את ג'ני (וואט דה פאק?!) חן מבטיח לעדי שהוא יביא לה משהו שהיא תוכל לשים על התיק הלכנו לשנקין לא היו חנויות משהו גם לא של הפטצ'ים הלכנו קצת בשנקין נור התקשרה ואמרה שהיא בדרך לעזריאלי ואחר כך היא באה לישון אצלי אז מיהרנו חזרה לדיזינגוף, הלכנו ל"תומר" חן קנה לי פטץ' ואני קניתי לו
עם הקדשה שנמחקה (יאי...) ואז הגשמנו חלום של חן והלכנו לכלי זמר, חחח היה משעשע לראות את הפנים שלו. יאללה חוזרים לעזריאלי, מוצאים את נור, חיבוקים נישוקים זיו הולך להשתין מתמקמים ליד השירותים כי חן נעלם, חן חוזר עולים לגג שורפים ככה כמה זמן ביחד , היה נורא כיף תמונות בלאגנים , ו... זהו
היה מממש כיף, היה ממש אחלה, לאב יו אול ורי ורי ורי מאצ' וגם בסוף היה לי אחלה ערב (מי אמר נרגילה ולא קיבל זמירה) וזיו ישן פה, היחיד שישן, על המיטה שלי (בננננזונה, אבל מתוק) אז זה הסיכום שלי קבלו
ו
ומי שלא בא - הפסיד עדי