נו, איך היה רוק עצמאות?!

Hii BiTcH

New member
גמני לא הייתי שם...אבל אמרו שהיה

כיף.. אני הייתי במועדון הכי מעפן בארץ הוא היה פעם מחסן אומשו 0______0 אבל היה כזה כיףף!!!:)))))))))

dilan angel

New member
היה כייייייייייייף../images/Emo70.gif

אבל מה שהכי עצבן זה שהיהודים אכזבווו
ורוני הייתה מיותרת
כולם צעקו לה בוז מסכנה..ועוד היא אומרת "אוי אני מתה על הקהל הזה" זרקו עליה גם בקבוק חחח והבליינים היו מסריחים בעעעע הם ממש מזרחית
אבל כל השאר היה שוווווהההה בטירווךףףף מי שלא בא הפסיד

Ignition

New member
עוד פעם הרוק הישראלי הזכיר לי שהוא

חסר עוצמה בטירוף, אפשר פשוט להירדם.. אני לא מבין איך אפשר לעשות פוגו במכה אפורה. היה נחמד, דומה לשנה שעברה.. חחח הכי מצחיק שהייתה איזה להקה צעירה ,לא זוכר את השם שלה שעלתה ובקושי שמעו משהו..(לא הבליינים)

חחח... קראו ללהקה לונה פארק

מה היה אחרי הדג נחש? ס'עמק בגלל חברות שלי הלכתי ורציתי לראות את מוניקה סקס!
אבל בכללי היה חבל על הזמן! רוני באמת היתה מיותרת ועלי לציין - אחלה פלייבק! סאבלימינאל - שמו אותו על ההתחלה והיה מזוויע! שייגעצ רולז!

Ignition

New member
אחריהם היו מוניקה סקס

ואביב גפן .. דווקא היה מצחיק ברוני לראות את כל ה"רוקרים" צועקים לה בוז.. מי ישמע איזה רוק היה שם כבר..

היה רוק...

היהודים ואביב גפן שזה הרוק בישראל! נכון שהרוק בארץ הוא לא ברמה של הרוק בחו"ל אבל זה הרוק שלנו! הייתי המומה איך שהיהודים עלו לבמה היתה אשכרה נהירה למטה לכיוון הבמה, בני זונות כמעט הפילו אותי ואת חברה שלי! ואחרי היהודים היתה נסיגה חסרה למעלה! חבל שרוני באה בכלל, כולם שרו את השירים שלה אבל אחרי שהיא סיימה "לשיר" בעזרת אחלה פלייבאק! אפ'חד לא צרח כמו משוגע (דוגמאת היהודים, בוטן מתוק בקרקס, שייגעצ, ירמי קפלן וחמי רודנר, הדורבנים, ועוד) שמעו 3 מחיאות כפיים ודממה! ירמי קפלן וחמי רודנר דפקו אחלה הופעה! סיכום: היה ממש בן זונה! ואני רוצה שוב!

PinkViolet

New member
שיווווווו היה כאזה חמודדדדד ../images/Emo9.gif

דייי אל תגידו שרוני הייתה מיותרת.. היה דאחקות!! :) מה היינו עושים בלעדיה?? חחחח.. הבליינים היו גרועייייייםםםם איכס זה היה כאזה נורא!! הם הכי לא היו קשורים שם.. אפילו יותר מרוני.. מה קשור שיחקו אותה.. היו חמודים לגמרי :) הדג נחש גם.. יצאו גדולים וגם מוניקה סקס.. הכי כיף לעמוד רחוק מכל אלה שרוקדים ולראות ב"על הרצפה" איך כולם קופצים.. ו..אממ.. לא זוכרת כלום חוצמיזה שקצת הרס לי שהייתי נורא נוראאאא עייפה =/ וגם הייתי חייבת להשתין ואי אפשר להתקרב לשירותים שם (גם בגלל הריח וגם בגלל התור).. אבל לא נורא - תמיד בבוקר של רוק עצמאות אני זוכרת לטובה את הריצה לשער ראשון לשירותים :) מה.. עכשיו לחכות עוד שנה? =/

חןשסק

New member
אוחחח היה כזה כיייףףף!!

הגענו (נעם ואני) כשסאבלימינל הופיע. בשייגעצ היה כיף, ירמי וחמי נתנו הופעה טובה, לבוטן מתוק בקרקס לא ממש שמתי לב, אבל אין מה להשוות על איך שהדורבנים הקפיצו את כולם- ואותי במיוחד
... במחרוזת הזו שהם עשו עם מה קשור היה הכיייי כיף!! אין מה לעשות, אני חובבת שירי ארץ ישראל מחודשים
. היה מצחיק איך ביהודים כולם נהרו למטה. מפולת אנשים! אני הייתי למעלה <פחדתי להמחץ למוות
>, אבל לא רק ביהודים. רצו צחוקים עם האנשים שהייתי איתם (שמפה אתם מכירים את נעם וגילעד) ... כאבה לי הבטן מרוב צחוק
... בבליינים ובלהקה ההיא מאשדוד (לונה פארק
) ישנתי חח.. אמממ- רוני עשתה רק שיר אחד ועפה, נכון? מוניקה עשו מופע קצר מדיי ואביב לא סתם ת'פה!! הוא שר אולי 9-10 שירים...
יש עוד חוויות, אבל למה לשגע אתכם חח....

חןשסק

New member
חחח הוא שבר גיטרה? ../images/Emo6.gif

אני כבר הייתי בדרך הבייתה... חח

קיר קמט

New member
היה נורא כיף

הדרך הכי פשוטה להנות איפושהו, בכל מקום, זה פשוט לבוא עם מצב-רוח טוב. אני לא אוהב מי יודע כמה כמעט אף אחד שהופיע שם, אבל היה לי מצב-רוח טוב, ואפילו חוסר-אכפתיות ממה שאנשים יחשבו עליי, אז היה הררררבה הררררבה טירוף באוויר... כאילו שאפתי כמה מנות יתר של ציקלון B
(חח, הווי של רוק עצמאות.) גיליתי שאנחנו מעוותים לגמריי, כל החיים שלנו כבר סובבים סביב בדיחות שואה. וראיתי את Darkkk, שכבר לא באה לכאן כמעט, אז לא איכפת לי להגיד שיש לבחורה פוטנציאל להיות כוסית-על, אבל ממש כוסית-על, כאילו, להגדיר מחדש את המושג "כוסית-על" רק בשבילה, כאילו, אחת שתזכר לדורות, המרילין מונרו של הכוסיות, השרלוק הולמס שלהן, רק חבל שהיא לא אוכלת כלום... האנורקסי-שיק זה כבר פאסה. ואממממ זהו היה מגניב ראיתי מלא אנשים שאני מכיר ראיתי גם מלא אנשים שאני לא מכיר, והם נתנו לי לאכול, לאכול זה תמיד טוב. והיום יום העצמאות כולם באו אלינו העירו אותי ב12, אבל היה כלכך הרבה אוכל טווווווווווב... ברוכים אתם מועצת האו"ם, שנתתם לנו את חג הקרניבורים!

חןשסק

New member
חחחח זה מצחיק איך ש

איך שאפשר לעשות לכל שיר "גירסאת שואה" חחחחחח

או לעשות לשירים של הדורבנים

גרסא למבוגרים בלבד... מי ששמע את הצרחות אני הייתי חלק מזהההה

Darkkk

New member
../images/Emo12.gif אני כן כאן

וקודם כל קודם כל קודם כל רק לידיעה כללית שלך אני כן אוכלת והמון. אני לא מהבנות האלה שמרעיבות את עצמן. ואני לא עד כדי כך רזה. אוקיי ועכשיו שהבהרנו את זה אז... לא נסחפת קצת
חחחח תודה והכול אבל הייתי אומרת שהגזמת אבל תודה
ולי היה הכי כיף בעולםםםםםםםםםםם נשארנו עד הסוףףף והיה פשוט כיף

למעלה