נו, איך היה רוק עצמאות?!

cobainos

New member
אוי גילעד גילעד

מתי תבין שהומור שואה זה לא יפה?!?!(אמר נעם) תפסיק להתחנף לבחורות זה גורם להן לא לרצות אותך! ואגב,אם אנשים שלא מכירים אותך נותנים לך לאכול זה ממשיל אותך לחיה בספארי יא חתיכת קוף!

The Flash

New member
היה ממש טוב!!!

בוטן מתוק, הדורבנים, יהיהודים(כמובן) ומוניקה דפקו הועה כל כך טובה כולם טובים כל כך בלייב(רוה להגיד רק שזאת פעם ראשונה ששמעתי שירים של בוטן מתוק בקרקס ואהבתי!!) הצלחתי להכניס בקבוק 2 ליטר מים לאמפי(אני סוס) וראיתי פחות או יותר את כל האנשים שאני מכיר בישראל...היה מגניב....

The Flash

New member
סורי על השגיאות...

אבל ישנתי 3 שעות אחרי רוק ואז הלכתי לעשות על האש ברמת חן

The Flash

New member
האמת לא יודע...

לא זכרתי שאסור להכניס מים והכנסתי בין הבגדים החמים שהבאתי(למקרה שיהיה קר) את הבקבוק ולא הוציאו לי אותו

cobainos

New member
בסופו של דבר היה כיף../images/Emo13.gif

למרות שמרגישים את החרישה על זה... המופעים שאהבתי:שייגעצ,ירמי&חמי,הדרבנים ביהודים שאני אוהב אבל נמאס לי מהם הרצתי כל כך הרבה צחוקים עם גילעד ועוד איזה חבר...חבל על הזמן,בעיקר חיקויים של טום:"מטורפים!!מה קורה מטורפים?!?!?יא בני זונות!!!!"חחחחח ובעוד חצי מההופעות ככה היה מצחיק לראות את יעל דואני מציגה את אחותה..

חןשסק

New member
ידעתי שמשהו היה לי חסר!

לא שמעתי את דואני מציגה את אחותההה חחח

Negative one

New member
היה ממש סבבה...ביחוד כי לא ביזבזתי

כסף על הדבר הזה...ישבנו שם בחוץ,בפארק ליד,והיה אפשר בכיף לשמוע את כל השירים,והיה מהנה. קיר קמט,אל תרגיש מעוות,אני שמתי לב שגם ההומור שלי ושל חברים שלי כולל יותר מדי בדיחות שואה (הנוער של היום,זה בושה וחרפה,תאמינו לי :)

IndianBoy

New member
היה נחמד..אבל..

לעזאזל..תשנו את השם הזה של רוק העצמאות..זאת הוףעה שלדעתי כולם צריכים לשבת בה בסטלבט..אנשים עשו ףוגואים בכח..זאת מוסיקת רדיו..חוץ מהיהודים אולי..ואיזה אביב גףן (שהוא אולי רוק אבל השירים שלו מסריחים) כל השירים שם זה מקסימום רוק קל..בקושי היו שירים עם דיסטורשן וקצת עוצמה..וגם כשהיו-ההגברה לא היתה משהו והיה חלש מדי... ועוד משהו-כמה ילדים קטנים היו שם יואו!!!!רק כיתה ז' ו-ח'! איזה עצבים זה היה... בקיצור היו להקות טובות אבל השירים היו שירי רדיו חרושים שיצאו מהתחת לרוב...מוניקה סקס היו טובים והיה במקום שהם ניגנו קצת סאן חוזה וכו'..למרות שגם איתם נמשך הקטע של השירים החרושים..גם הדורבנים הביאו אחלה הוףעה יחסית..והיהודים גם היו טובים, ניגנו אמנם גם שירים חרושים אבל לףחות הביאו קצת עוצמה יחסית לכל הלהקות שם..הבאסה איתם הייתה שהם היו קצרים כמו חרא... קיצור..ההצעה שלי לשנה הבאה: או שיביאו קצת להקות קאוורים שיגנו קצת רוק בלועזית אולי איזה מטאליקה או משהו..במקום להףליץ לנו כל מיני לונה ףאנק ובליינים וחרא כאלה. או שףשוט יורידו את המחיר ב 50 שקל כי המחיר ממש לא תואם את הרמה של ההוףעה, וישנו את השם למשהו שהוא לא "רוק העצמאות".

cobainos

New member
../images/Emo45.gif מסכים

היהודים חרושים,מוניקה גם,הדורבנים היה כיף,שייגעצ היה כיף,ירמי&חמי היה כיף..אבל לא מוזיקה פוגו,כל ה"פריקים" האלה שהתעקשו ללכת מכות בשביל הצחוק בינם לבין עצמם ולדחוף עוד חצי מהאנשים ולהפריע להם סתם עצבנו זאת פשוט לא מוזיקה לפוגו

למעלה