נו, איך הייתה ההופעה בירושלים??

נו, איך הייתה ההופעה בירושלים??

הילה, אני מחכה לעידכונים שוטפים!
ומקווה שיש תמונות. החברה הכי טובה שלי הייתה, והיא מאוד נהנתה (מאוכזבת ברמות מחוסר ביצוע של "הילדה הכי יפה בגן" אבל היא תתגבר) והיא גם השמיעה לי חלק מההופעה דרך הטלפון... אז שמעתי את "וידוי", "שיר ללא שם" ואח"כ קיבלתי עידכון בSMS שהיה גם את ה"האביב הזה". אז יאללה, ירושלמים! תנו ביקורת! מחכה בקוצרוח.

YA2007

New member
חבל לך על הזמן../images/Emo98.gif

היה פשוט מעולה, סוף סוף אולם נורמלי שאפשר לרקוד בו כמו שצריך, שלא נדחפים ושגם למבוגרים יש מקום. שתהיו בעניינים שאני והילה בעצם הקמנו את כולם שם על הרגליים ב"לקחת את ידי בידך" והחבר'ה לא הפסיקו לרקוד עד סוף ההופעה. ישבנו על הרצפה בשורה הראשונה
יהודית סיפרה לנו אחר כך שהיא ממש ממש נהנתה הפעם ותחזור להופיע שוב ב"מעבדה" גם בהמשך. בהדרנים קיבלנו את "שיר ללא שם", "נעמיד פני יתומים" ואת "האביב הוא ציפייה דרוכה לאושר". אגב, יהודית סיפרה שהיא סיימה ממש השבוע את הקלטות האלבום החדש והוא אמור לצאת באביב
לצערנו אין הפעם תמונות, פשוט ישבנו בהתחלה מאד מאד קרוב ואח'כ קמנו ולא הפסקנו לרקוד, אז..
אין,אין מילים פשוט גדול מהחיים. אחרי ההופעה היבשושית משהו בתיאטרון ירושלים זה היה באמת פיצוי הולם
אבל למרות הכל הגענו למסקנה שיש לערוך שינויים בפלייליסט של ההופעה ולבצע גם שירים שקצת נדחקו לפינה בשנים האחרונות- "אהבה יומיומית", "סוף לסיפור", "למחרת" ו"רעידת אדמה". אולי היא תחזור לשיר חלק מהם בסיבוב ההופעות של האלבום החדש...

gilishai

New member
חבל שלא הגעתי ../images/Emo10.gif

הייתי מוכנה להגיע מכל מקום בארץ בשביל לשמוע אותה שוב מבצעת את וידוי ושיר ללא שם בהופעה

hilali1

New member
היה מדהים../images/Emo70.gif

המקום היה מושלם, הקהל היה מועלה (יודית קצתה לקחת את הזמן אבל ממש..) השירים והביצועים היו מעולים, ההדרנים כייפים.. בקיצור נהנינו מאוד

למעלה