נו איך הייתה הפריצה מי היה? מה היה? כל מי שהיה שיגיד ... וספרו קצת מה הלך...את מי ראו וכו'...
M mary lou New member 5/9/04 #1 נו איך הייתה הפריצה../images/Emo35.gif מי היה? מה היה? כל מי שהיה שיגיד ... וספרו קצת מה הלך...את מי ראו וכו'...
נו איך הייתה הפריצה../images/Emo35.gif מי היה? מה היה? כל מי שהיה שיגיד ... וספרו קצת מה הלך...את מי ראו וכו'...
H HILALA3 New member 5/9/04 #2 אני יכולה להגיד שאני הייתי שם וכל ההתלהבות מצד השחקנים וזה עשה לי נורא כייף הם מה זה התלהבו זה עדיין לא עלה לארכיון אזז שלהגיד איך זה היה מפה אני לא יכולה להגיד ניראה לי גם שהייתה התלהבות למי שכן הצליח לראות : )
אני יכולה להגיד שאני הייתי שם וכל ההתלהבות מצד השחקנים וזה עשה לי נורא כייף הם מה זה התלהבו זה עדיין לא עלה לארכיון אזז שלהגיד איך זה היה מפה אני לא יכולה להגיד ניראה לי גם שהייתה התלהבות למי שכן הצליח לראות : )
A aMiRi GiRl New member 5/9/04 #7 חחחחחח אני ראיתי את אמירי אתמול קרוב קרוב שורה ראשונה במרי לו וכמובן שגם אחרי המחזמר... חחחחחח.. וכן, הוא זכר אותי... כפרה עליו !
חחחחחח אני ראיתי את אמירי אתמול קרוב קרוב שורה ראשונה במרי לו וכמובן שגם אחרי המחזמר... חחחחחח.. וכן, הוא זכר אותי... כפרה עליו !
L LOVEאמיר New member 5/9/04 #11 ../images/Emo12.gifשעה וחצי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif יאייי! איזה כיף!! בשביל אמיר יש לי את כל הזמן שבעולם!!! רק תגידו מתי יהיה הארכיון הזה, או.קיי?
../images/Emo12.gifשעה וחצי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif יאייי! איזה כיף!! בשביל אמיר יש לי את כל הזמן שבעולם!!! רק תגידו מתי יהיה הארכיון הזה, או.קיי?