נו, איך היתה הבדיקה סיאמית?

סיאמית

New member
הכל פיקס ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

יש המון דברים שהוא בודק ועל הכל הוא כתב NORMAL וגם אמר לי "הכל בסדר גמור ותקין". שמעתי את הלב של הילדה שלי פועם בקצב והייתי נורא גאה בה...

Navva

New member
../images/Emo25.gif לאם הגאה

אני יודעת שזה קצת רחוק, החלטתם היכן ללדת?

סיאמית

New member
כנראה שבאיכילוב

קרוב לנוירולוגים שלי ולאמה האחות הנפלאה
גם אחותי ילדה שם והיתה מאוד מרוצה מהכל...

לילית7

New member
הסמיילי

היה תגובה לאקו לב לגבי איכילוב אני לא יודעת מנסיון רק שמעתי שהחדרי לידות מאובזרים א´ א´

אורית...2

New member
סיאמוש...בקשר לליס...../images/Emo4.gif

סיאמוש ...יש בעיה "קטנה" בליס....והיא "הקילומטרים" שצריך ללכת ממקום למקום עד שמגיעים למחלקה ,ועד שעוברים ממקום למקום...ואפילו מהחניה של הנכים....את צריכה לקחת את זה בחשבון ...לך ול~א~... כשהבת שלי היתה שם ...צעדנו קילומטרים...מזל שיש שם ספסלים..כדי לנוח , חיפשתי קיצורי דרך...אבל זה קיצר באולי 100 מטר .... אני לא יודעת אם בתל השומר או בבלינסון גם עושים "צעדות" (או טיפוס על המצדה...???!!!) צריך לברר...ולקחת את זה גם בחשבון ... אין סמיילים...!!! למה ???

סיאמית

New member
אני יודעת...

כי ביקרתי שם את אחותי, אבל לי אין שום בעיה ללכת את הקילומטרים האלה ו~א~ ישתמש לכבוד זה בכיסא גלגלים הכחול ה"דינאמי" שלו
עד הלידה אנחנו גם נקנה מיתקן כזה (רובוט) לאוטו של ~א~ שמוציא ומכניס את הכיסא כך שלא נצטרך עזרה בזה (עד עכשיו אני הייתי מוציאה ומכניסה את הכיסא לבגאז´).

Navva

New member
גם אני, גם אני

סיאמית גם אני ילדתי בליס. השיקול הראשוני היה כמו שלך. בסך הכל היתי מרוצה. בקשר למרחקים, לחניה שניכם (את ו~א~) רגילים מהביקרים במרפאות. כאשר אומרים בשער שאתם למיון נשים/יולדות אז, נפתח השער בכיוון מיון וכבוד היולדת יורדת בפתח המיון, והנהג/בן זוג נוסע ל"בור" החניה (לא בדקתי אבל אולי יש חנית נחים ליד). מהמיון לחדר הלידה עולים במעלית ישירה. תוך המחלקה, צריך ללכת קצת לתינוקיה. את ההתעוששות המהירה שלי מהניתוח הקיסרי אני זוקפת להליכה הזו. האחיות מביאות את התינוק/ת ליולדת רק במיקרים מיוחדים. אם הכל בסדר
5X, ההורים מוצאים את התינוק/ת. אם תרצי תוכלי להשאיר את התינוקת אצלך כל היום והלילה (למעט החלפת משמרות של האחיות). עשינו שם גם את קורס ההכנה ללידה והינו מאוד מרוצים. אז המשך הריון קל. נאוה

RomiVais

New member
איזה יופיייייייייייייייייי ../images/Emo13.gif ../images/Emo6.gif

אני ממש ממש שמחה לקרוא!!!! רומי <הדודה הגאה>

למעלה