נו איך הריטוש שלי?

Darkscape

New member
אכן, האמת היא שלא צריך ריטוש

ובאמת לא ביצעת פעולה שניתן לקרוא לה "ריטוש". מה שהתמונה צריכה זה תיקון צבע וזה בוצע בצורה לא טובה. במקום לאזן נכון את הצבעים ורמות הבהירות התמונה נשרפה. ברגע שמחזירים נכון את הצבע לחיים הדבר היחיד שניתן אולי לתקן בתמונה זה הלבנה של השיניים (אם זה מפריע). ישנם כמה נמשים קטנים וניתן להסיר אותם, אבל זה קטנוני ומיותר. אני לא הייתי נוגע מעבר לתיקוני צבע.

Darkscape

New member
תודה! נחמד פה

את יודעת פוטושופ... ריטוש תמונות... עפ"י חוקי הפורומים יש הפרדה אך לא כך מבחינתי.

Nienna17

New member
מה זאת אומרת?

הכוונה לשם הפורום? לא הכללנו את המילה פוטושופ כדי לא לקפח את המשתמשים שמשתמשים בתוכנות אחרות

עדנושה10

New member
לדעתי זה יצא יפה

אבל בכול מקרא תודה על הערות:] ובפעם הבאה אני ישתדל לא לישרוף תתמונה

Darkscape

New member
אוקיי, בכל מקרה יש מקום להסבר נוסף

קודם כל, אם האפקט במתכוון יצא כך שהתמונה תהיה מעט שרופה זה כבר סיפור אחר, למרות שבדר"כ זה אפקט שמשתמשים בו בצילומי סטודיו ולא כל כך מתאים לצילום חוץ. בכל אופן, הכוונה היתה שתיקון Levels זה כל מה שהתמונה צריכה בעיקרון רק כדי להחזיר את הצבע לחיים. התמונה צולמה טוב, האיפור טוב, אין שום בעיה מבחינת פיזור האור בתמונה, פשוט כנראה שנוצרה דחיסה של ה-Levels מסיבה כלשהי. אני מצרף סירטון קצר בו אני מסביר את הנקודה הזאת.

Darkscape

New member
לא, הכוונה מהצד השני של המתרס...

פורום פוטושופ (1342), שבו מודגשת ההוראה שבקשות לריטוש יש להפנות רק אל הפורום הזה. זה עשוי להראות לעיתים כמו "אנחנו" שם ו"אתם" כאן. פשוט אלה הם חוקי הפורום שהלכו והתגבשו עם הזמן רק מפני שכל עניין ריטוש התמונות הפך להיות נישה בפני עצמה שצברה פה בתפוז תאוצה והפכה מקומונה לפורום פעיל למדי. כוונתי היתה שבראיה אישית שלי שני הפורומים הם כמו פורום אחד. וכן, אין שום פסול בתוכנות אחרות (פיינטשופ, גימפ וכו') בסופו של דבר אלה בסה"כ כלים, מבחן התוצאה הוא היחיד שקובע.

למעלה