נו ?? איך עבר ליל הסדר???

אבא אסא

New member
נו ?? איך עבר ליל הסדר???

אצלנו כרגיל - סתיו היתה עייפה (כמו כל לילות הסדר שעברו עליה בשנים האחרונות) התאומים, בני ה 3, היו מהופנטים ממנה וקשרו קשר לשמור עליה לנצח. אחיה הצעיר של לימור קרע אותי מצחוק (כמובן תוך כדי קריאת ההגדה) לימור שראתה שאני הופך כבר כחול מחוסר אוויר התחילה גם היא. בקיצור - עוד סדר טיפוסי. תמונה ראשונה - קשירת הקשר...

אבא אסא

New member
ולימור שרואה אותי כבר בוכה

מרב צחוק, חסר אוויר, ולא מסוגל להשתלט על עצמי לא יכולה גם כן, ולמרות שסתיו עליה סוף כל סוף נרדמה קצת - פשוט נקרעת מצחוק

גם אני הייתי נשבעת לשמור עליה

תמיד! כזאת מתוקה! וגם התאומים המקסימים! נשמע שהיה לכם סדר שמח ומשפחתי. כיף להגיע כמשפחה לכזה ארוע, נכון?

lovely2

New member
סתיו מקסימה ../images/Emo24.gif איזה הורים ...

יש לה ...כאלה משוחררים מאז התמונה שלה בפארק כשהחלפתם לה בגדים אני ממש מתקנאת..אני כזאת פולניה
ת ולחוצה... תמיד דואגת שהחדר יהיה בטמפ' של 24 מעלות...חחח..ממש מכה
תמשיכו לעשות חיים! כיף לראות אתכם!

מתרגשת

New member
ליטל, גם אנחנו "פולנים-תימנים" רוב

הזמן אבל אנחנו לאט לאט לומדים לא לחנוק את הילדה בדאגות מיותרות שלא תצא פראנואידית

shirka

New member
תמונה מקסימה, פשוט את! תמיד מחייכת!

ומקסימה! וסתיוי....מ ה מ מ ת
אין פלא שכולם מוקסמים

etilly

New member
ואצלינו...../images/Emo3.gif

נעה היתה כוכבת!!! לחשוב שבסדר לפני שנה היא היתה פיצית פיצית ורק ישנה כל הזמן, השנה היא היתה ע-נ-ק-י-ת!!! עד 12 בלילה היא לא הפסיקה להשתולל לשניה! חיסלה כמויות של ארטישוק, התלהבה מהטעם של גבעולי הסלרי (אולי זה הזכיר לה את הפרחים ועלים שהיא אוכלת בטיולים שלנו לגינה???) שתתה קצת יין (אחרי כמויות של תירוש) והיתה מסטולה ומצחיקה. חזרנו הביתה תשושים, מתים מעייפות והיא רצתה עוד ועוד בלאגן. היה כייף.........(רק בזכותה, כי הסדר עצמו היה סיוווווווווט!!!)

טלאפ

New member
אצלנו היה סביר...

מתחילת הסדר יעל רצתה לאכול אז חיסלנו קופסת גרבר וזה לא הספיק. אז הלכתי לכל הסירים ודליתי מהם כל מני דברים ליעל, גזר, קישוא, עוף, מילוי אורז של פלפלים ממולאים, ירקות מהסלט, חרוסת, ועוד ועוד ועוד כשיעל כבר שבעה היא היתה עייפה מה שאומר שאבא ואמא טפלו בה במקום לאכול.. ואז צריך לישון אבא שלי ישב איתה בחדר השני בנסיון להרדים אותה ולא הצליח גם אני לא אז התיאשו ויעל צרחה כל המחצית השניה של הסדר. העירה את בת הדודה שלה שדווקא כן הצליחה להרדם העיפה דברים על הרצפה, וזהו בעצם היה סביר יותר ממה שחשבתי...

למעלה