נו איסטנבול.........

רפרם

New member
אוקיי

אדבר עם אלי, רק אל תתאמץ יותר מדי, זה לא בריא. טיזר: ------------- מעשיה בצנון ------------- סוף טיזר.

אפיפני

New member
נו איסטנבול.........

יד הגורל והפיגוע בשבת הקודמת הם שחסכו ממני את החויה המרטיטה של השתתפות בפיגוע של אתמול ובבינאלה כמובן, והפעם זה היה קרובבבב..........

רפרם

New member
מעניינת באמת

ההשפעה על הביאנלה ובלי להרגיש התחילה הביאנלה למיצג ביפו, כמעט שלא מיוחצן, ולפי מה שראיתי אתמול, עם הרבה בעיות טכניות והפקתיות.

רפרם

New member
הביאנלה תינעל מחר

אוצר אותה סרחיו אדלשטיין. בגדול מופיעים שם החבר'ה הרגילים, שחר מרקוס, קצנשטיין, קבוצת סלה מנקה, הילה לולו לין ועוד חבר'ה מחו"ל שאני לא מכיר אבל נראים די משעשעים משיחה קצרה שדיברתי איתם. לא ראיתי את כל הדברים, אבל אני יודע משחר שהמיצג שלו הוא בחינם ואני גם יודע שקבוצת סלה מנקה עובדים על שלהם כבר כמה שבועות בלי לישון. הם בונים סוג של ארכיון זיכרון. בכל מקרה, אין לי הרבה מה לומר ממה שהיה אתמול, הרבה טעויות הפקתיות (ברמה של תאורה לא נכונה). חזרתי עם חלק מהאמנים לירושלים ושמעתי רק תלונות. בכל מקרה, פרטים מלאים אפשר למצוא באתר (שאותו בנתה אגב, מירב הימן).

מוי

New member
ובלי ששמו לב...

גם חלף לו המיני פסטיבל ווידיאו-דאנס במוזיאון ת"א ומיצג מדהים אחד בשם "good boy" של אלן בופאר. א-גב מישהו היה במקרה בשיחת אמנים שנערכה ביום רביעי בגלריה של בצלאל במסגרה הביאנלה או יכול לדעת בלי קשר כיצד אני מגיעה אל הבחור שצילם אותה?

רפרם

New member
ובלי שאני שם לב

כותבים בפורום הזה יותר מדי. אנא חידלו (ורק כדי להגביר את האש, איזה אישיות אתם רוצים לארח כשתיגמר השתיקה הבאה? אני יכול לארגן אפילו את תיאודורקיס, יש לי דיבור עם האיש)

למעלה