נו, אם שירקוש מתעצלת...

Cobe1982

New member
תגידו...

איך אתם בלהתעורר בבוקר? כמה אתם רגילים לישון? איך אתם מסתדרים במצבים שאתם לא יכולים לישון מספיק? אני אישית מתעורר כבר עוד 3 שעות, ועוד משעון מעורר.. אני רק מקווה לא לחזור בטעות לישון אחרי זה... זה מצחיק, בצבא אני מתעורר כמו כלום. אם בבית אני ישן עם חבר/ה/ידידה (אני שונא לישון לבד) כולם כבר יודעים- נגיעה בכתף, או "קובי קום..!" ואני כבר על הרגליים (לא כולל מצבים של האנגאובר- אז זה כבר גם "קובי קום..!" וגם נגיעה בכתף...) רק מה...? אמא שלי פשוט לא מסוגלת להעיר אותי!... היא יכולה לריב איתי שעות, להביא לי ארוחת בוקר למיטה, לשבת ולנג`ס לי, ובכל זאת, אני פשוט נשאר כמו מת.. וכשאני קם, אני כולי הפוך ועצבני... אין כמו אמא... (אבל רק בשביל הרקורד- אני עדיין אוהב אותה הכי בעולם!) זהו. אה, כן.. תענו על השאלות... לילה טוב!

pain is MY love

New member
וואי מזכיר לי שאני עייפה!!!!

בכל מקרה אני שונאאאאאת בוקר. ואני ממש שונאת את עצמי על זה שדבר ראשון על הבוקר אני אומרת "כוס אמממממממממממממממממממק" וזאת לא ממש דרך טובה להתחיל את היום.... מה שכן אם אני כבר פותחת עיניים יהיה לי מאוד קשה לחזור לישון וככה אני מוצאת את עצמי קמה ב-10 בבוקר אחרי ליל שישי פרוע במיוחד... מה שכן, יש לי בעיה עם לישון אצל אנשים. אני פשוט לא יכולה לישון אצל אנשים אחרים! אצל בנים אני בכלל לא נרדמת ואצל חברות אני ישנה 3-4 שעות מקסימום וגם זה לא רצוף.. בקיצור, אין על המיטה שלי והארנבון שלי שמחכה לי שם.. לילה טוב לכולם

flowers girl

New member
קטע מוזר..

תמייייייייייד אבל תמייייייייייד שמעירים אותי אני עושה לכו-לאאאםם בעיות.. במיוחד בבית שלי. בבית שלי היחידה שאני לא עושה לה בעיות היא אחותי הגדולה (בת 23) שכדי להעיר אותי קופצת עלי ממש חזק ומתחילה לשיר בזיופים בכוונה ולעשות קולות
חחחחחחח
גם אצל חברות אני תמיד עושה בעיות, חוץ מבבית של חברה שלי הילה. אצלה אני משום מה לא משנה מתי קמה ב2 שניות

Cobe1982

New member
נו, אם שירקוש מתעצלת...

ב ו ק ר ט ו ב פ ו ר ו ם ! ! ! אני כבר באוטובוס, בדרכי לבית אל (אל תשאלו אפילו למה...). אני ער כבר שעה וחצי, שזה חצי ממה שבכלל ישנתי:\ קיצר, שיהיה לכם יום יפה, מרינה- תנצלי את השבוע הזה, אמנם הוא לא האחרון בחייך, כמו שתגלי בקרוב, אבל את בהחלט תשמחי שניצלת אותו כמו שצריך.. שירקוש- חבל לך על הזמן אם עוד פעם אני נכנס לפה אחרי 5:30 ואין בוקרטוב ממך! דקלה, אם את נכנסת... מקווה שהגעת בזמן לעבודה:) ולכל השאר... שיהיה לכם יום מקסים! זהו. *נ"ב עדמתי נוב1? <עוד 44 יום לחפש"ש...!>

pain is MY love

New member
החיים שלך יפים נשמה...

הלוואי על כולנו עוד 44 יום חפש"ש. יש פה אנשים שבמשך שנה וחודש לא הולכים לראות בית בכלל! ואולי יש כאלה שיכולים לקבל את זה בסבבה אבל ילדת שמנת מפונקת עם נטיה מטורפת להעביר את הלילות שלה בשיטוטים ברחובות תל אביב לא יכולה לקבל את זה כל כך בקלות!!!! טוב... עוד 6 ימים לחיות...

Lanni

New member
../images/Emo6.gif למה שנה וחודש?? יש לך עוד משהו

מעבר לקק"צ?

pain is MY love

New member
זה ק"קץ

+טירונות+קורס יסוד+סיפוחים+הכנה לקצונה+השלמות= המווווווווווווווווווווווווווווווווון זמן!!!!

Cobe1982

New member
איך נפלו גיבורים?..........

44 יום לחפש"ש, וכמו איזה צ`ונג הייתי צריך לרדוף אחרי אוטובוס- חזרה לבסיס! אוי, העצם, העצם...! זהו.

TheWhiteTigris

New member
נו, שמו להם (לך) רגל?...

אמרת העצם אז הסקתי מזה שבשילוב המשפט בכותרת...

bali

New member
מנהל
בוקר טוסט ../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

אני קמתי בשעה 10:40 ככה, בגלל טלפון, אבל אחרת השעון המעורר היה מכריח אותי לקום עד 11....

s h i r k u s h

New member
../images/Emo6.gif

סורי מאמי, לא תמיד מספיקה להיכנס לכתוב "בוקר טוב". מבטיחה להשתדל לכתוב כמה שיותר פעמים

Zoharrr

New member
מה???אני לא מאמינה שקשה לאנשים

להתעורר!!!!! אני מתעוררת לבד ואני על הרגליים תוך שניה,תמיד. יש לי שעון ביולוגי,ירשתי מההורים... כשאני צריכה לקום מתישהו שאני בד"כ לא קמה בשעה הזאת,אני שמה שעון מעורר ומתעוררת לפני שהוא מעיר אותי... כעיקרון מספיק לי לשון 4 שעות כדי להיות עירנית כל היום ואני חושבת ששינה זה ביזבוז זמן,בלימודים אני בקושי ישנה בלילות וזה לא מפריע לי. אני גם מסוגלת להיות ערה יומיים כמו כלום... ככה אני... אפילו בחופש אני קמה ב - 7...

memeR

New member
מממ... הייתה לי תקופה כזאת...

הייתי הולכת לבית הספר, כשעוד הלכתי לבית הספר (משהו בסביבות סוף י"א אני חושבת), בלי לישון בכלל בלילה לפני כן. או עם שעה שינה או שעתיים-שלוש-ארבע. היום, כשאני בבית בלא מטרה ומחכה לגיוסי האומלל שמסרב להגיע (פאקינג אפריל, חברים), אני ישנה 12 שעות ביממה רוב הימים, ודווקא נהנית מזה. אבל אני זוכרת את התקופה הזאת... הייתי נחושה להוכיח לעצמי ולכל העולם שאני לא צריכה שום דבר, אפילו לא שינה... אבל הציונים ואחוזי הנוכחות בבי"ס שירדו באותה תקופה, מוכיחים שאני דווקא כן צריכה שינה. בטווח הארוך לפחות. אבל אתמול הלכתי לישון ב5 בבוקר ואני כבר ערה, כי יש לי דברים לעשות. נו טוב, נשרוד. אה, ורק להבהיר, אני לא מנסה להטיף לך ממרומי גילי או משהו (אני בת 17. זה לא היה עד כדי כך מזמן.), אני פשוט מספרת מה היה אצלי. אולי את אחרת. באמת אין לי שמץ של מושג.

TheWhiteTigris

New member
כשהייתי

בתקופת ביה"ס, היה קשה מאוד להעיר אותי. כשהגיע צבא, קלטתי שאוי ואבוי אם אני אעז לא לקום, ולאחר. באותם שנים, הספיקה נגיעה קלה בי, והופ אני כבר על הרגליים (עיניים עצומות אבל על הרגליים). ואז נגמר צבא, ועכשיו וכשאין עבודה ואין צבא (קשה, קה...) אז אני מרשה לעצמי לישון חופשי, ואז קורה שוב המצב של קושי בהתעוררות. זה עיניין של שעון ביולוגי. מי שמתרגל לקום ב 5 או 5 וחצי (כמו בצבא), יצליח לקום ביתר הקלות אם יעירו אותו ב 8 בבוקר, כמה שהוא עייף.

בתור אחת שחוזרת מחר לבצפר...

אני הכי בעייתית בבית בלהתעורר (תמיד משווים אותי לאחים הקטנים שמתעוררים בלי בעיות..) ובכלל אני עייפה בזמן האחרון... גם עכשיו.. *פיהוק*

bali

New member
מנהל
לקום ../images/Emo4.gif

אני בד"כ מתעוררת מהר, אלא אם ממש חסרות לי שעות שינה ואז אני שמה את הנודניק בשעון המעורר שוב ושוב, אבל לא ממש נרדמת בין הניג'וסים שלו... פעם הייתי מתעוררת מייד ובלי בעיה, עד שאיזה אקס שלי הרגיל אותי במשך 3 שנים להתפנק במיטה, ומההרגל הרע הזה עדיין לא נגמלתי. מי שרוצה יכול בקלות להעיר אותי. כל רעש קטן יעיר אותי. השאלה אם לא אסובב את הגב ואנסה להמשיך לישון PLAY DEAD BALI!

למעלה