נו, אני מסוקרנת...

נו, אני מסוקרנת...

איך היה?, איך הלך?, איך כולם נקשרו אחד לשני?, מה עם התמונות. יו איזה באסה היה לשבת בבית ולחשוב שהייתי יכולה להיות שם. תמיר קצת יותר טוב אבל היה קריר אז פחדתי להוציא אותו במיוחד עכשיו שהוא עם אנטיביוטיקה חזקה. טוב באמת יש לנו סיבה עכשיו למפגש חוזר, יא, ספרו לי כבר!!!!!! אורית

shaharhakmon

New member
../images/Emo6.gifהיה ממש כיף!

כולם היו כל כך נחמדים ומעודדים. אני נהניתי מכל רגע,ובמיוחד מזה שילד ק"פ(תותוש) הריץ אותי הלוך חזור. היה פשוט מדהים לפגוש את הפנים מאחורי השמות. היה פשוט סוף הדרך

היה מקסיםםםםםםם../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

כל כך היה כיף לפגוש את האנשים שמאחורי הניקים. וכולם כל כך לבביים וחמודים. לאש"ת המג'ונג'נת ומלאת שמחת חיים, לעידית הקופצנית והמקסימית, לגוון שהוקסמתי ממנה, איזו בחורה מתוקה וחיננית שכל כך רוצה לעזור לכולם עם חיוך רחב כזה, חופית ומשה שוורץ החמודים, רחליקה ואלון הנפלאים ואלון ששיחק עם טל ועם הבן של אש"ת, היה "גנן ילדים" מושלם. היה נהדר לפגוש את איהאב ומהא ולידיא המתוקה שגם נתנו לנו טרמפ חזרה ועל כך תודה גדולה גדולה. שמחתי לפגוש את שחר ואישתו שמצפים ללידה, חבל שהספקנו לדבר רק מעט, בפעם הבאה נספיק יותר. חבל שמנדלסון והירוקה לא הגיעו, וגם נילי של נושי לא באה. תמונות בטח יפורסמו על ידי עידית או איהאב שצילמו בטירוף... חבר'ה, היה נהדר לראות אתכם, באמת. טל חזר חצי מת מעייפות אחרי שהתרוצץ עם הכדור, אבל נהנה מאוד. כל כך שמחה שהיכרתי אתכם גם בפורום וגם במציאות. אוהבת, יעל

יו, הלב שלי נחמץ איזה באסה

שלא הייתי, בטח היינו משתלבים שם יפה, תבטיחו לי אבל באמת תבטיחו לי שנתחיל לתכנן עוד מפגש. פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

מנדי

New member
מאד מאד משמח

מאד משמח את הלב לראות שנהנתם אני כמו שאתם יודעים או שלא יודעים אנ י לא נמצא כעת בארץ ואני מה זה מתגעגע לארץ אך בכל זאת אני מבטיח לכם שלמפג הבא אני מגיע מה שלא יהיה

היה משהו משהו... ../images/Emo13.gif

יעל סיכמה יפה ואני אוסיף כמה נהנתי לראות את טל משתולל עם הבן הגדול שלי. אני בטוחה שהבן שלי בכלל לא שם לב שמשהו שונה אצל טל. איך שהוא רץ וקפץ והשתולל. ממש מחמם את הלב. וגם כל כך נהנתי לראות את שחר רץ אחרי תותוש עם חיוך גדול ויכולתי לדמיין אותו רץ עם הילדונת שלו... וכשדיברתי עם אישתו של שחר הרגשתי עד כמה חשוב היה להקים את הפורום הזה. ראיתי עד כמה חשובה התמיכה להורים שבדרך. ובסופו של דבר נשארנו עם כזה טעם טוב שחייבים עוד מפגש, וגם בשביל אורית והאחרים שלא יכלו להגיע הפעם.

../images/Emo26.gif ולגבי תמונות מהמפגש

נא לא לפרסם בפורום מבלי לבקש אישור קודם מהמופיעים בתמונות. אבל אפשר להפיץ למשתתפים במייל.

למעלה