נו אני רוצה צילצול לפלאפון כמו

נו אני רוצה צילצול לפלאפון כמו

בסדרה!!! איך אשיג? מהאתר הרוסי אי אפשר להורי... מה עושים?

white angels

New member
אין לי שמץ של מושג

זה האתר היחיד של הסדרה שאני יודעת שיש שם רינגטונים להורדה =\

תקשיבי...

אם יש לך אינטרנט בפאלפון.. אז תיכנסי לאינטרנט ברוסית.. יש לאורנג' בטוחח [וניראלי גם לסלקום] ותחפשי שם רינגטון של השיר הפתיחה יש שם בטוח !

אה שחכתי לציין..

תחפשי לפי שם השיר .... או לפי שם הזמרת.. מקווה שתמצאי

desired

New member
זה תלוי איזה פלפון אצלך!

אם הוא מנגן mp3 אז תורידי את השיר למחשב ואז לפלפון. ואם את רוצה אפשר להוריד funtone אם את בorange.

../images/Emo214.gifבאתר של אורנג' ניתן להוריד

את הרינגטון של השיר פתיחה של התכנית ועוד רינגטונים של הזמרת

panci thet i

New member
מצאתי כמה סוגים של ריגטונים

קודם כנסי לפה: http://www.amedia.ru/nrk/rubric/52.html תרדי למטה ויש שם דמויות מהסדרה... בצד ימין מכל דמות יש סימן כזה של ריגטון תלחצי על כולם ותבחרי אחד או יותר ומצד ימין מהסימן רשום Заказать תלחצי על זה ואז יופיע לך הסבר איך להוריד את הריגטון

בדיק חשבתי על זה

שאני רוצה את הצלצול הזה. רק שיש לי בעיה קטנה. אני לא מבינה רוסית. מישהו/מישהי יכול/ה לעזור לי? הנה הקישור http://www.amedia.ru/nrk/article/661.html אם תקדישו לי דקה מזמנכם אני אודה לכם מאוד.

די באמת את לא רוסיה ורואה את זה?

איך הגעת לזה? לא חשבתי שליראלים רואים את זה ... בת כמה את?

הגעתי לזה

בגלל אהבה מאוד מאוד גדולה, על גבול האובססיה אפילו אם תרצי לקרוא לזה, ל"בטי המכוערת" המקורית. פשוט נורא אהבתי את הסדרה הזאת, ובגלל זה אני רואה בערך כל גרסה אפשרית שלה שאני נתקלת בה. במיוחד כשהיא זהה למקורית כמו "קטי". האמת שהגעתי אליה די במקרה, ודרך תפוז. אני זוכרת שראיתי שהקימו פורום חדש ל"קטי המכוערת" וזה ישר הדליק אצלי נורה. אז בררתי איפה זה משודר והתחלתי לראות. ואני בהחלט נהנית, למרות שאני כבר יודעת בדיוק מה הולך לקרות. אבל לזכותי יאמר שבגלל הסדרה אני כבר יודעת להגיד כמה מילים ברוסית!! חחח...... תוכלי לעזור לי עם ההוראות לרינגטון? אני פשוט נורא אוהבת את הצלצול ואני מתה להוריד אותו.

אי אפשר להוריד מהאתר הרוסי הזה

אני גם ניסיתי אבל שם זה קודים אחרים רשת אחר ואפילו מטבע לתשלום... לא ענית לי בת כמה את? אני אנסה לחפש באתר של פלאפון. לפי התגובות ראיתי שבאורנג' אפשר בהצלחה בכל אופן... איזה מילים ברוסית למדת?

white angels

New member
גם אני ניסיתי להוריד

ולא הלך לי למרות שעקבתי אחרי ההוראות ברוסית.. כנראה שזה בגלל שזו רשת שונה בחו"ל..באסה

כל מיני

סליחה, בבקשה, תודה, מחר, לא יודע, לא יכול, לא רוצה......ועוד כמה שבטח כבר הספקתי לשכוח. הרבה גם בזכות חברה שלי, שמדברת רוסית אז היא אומרת לי איך אומרים את זה נכון. השאיפה היא כמובן להבין רוסית, כמו שקרה לי עם אנגלית וספרדית (שלמדתי רק מהטלוויזיה) למרות שהיא שפה לא קלה בכלל.

white angels

New member
מה קשור?

אז מה אם הסדרה היא ברוסית,ישראלים לא יכולים לראות אותה? תתפלאי אבל הבנתי שלסדרה יש הרבה רייטינג בארץ לא כמות רייטינג שיש לתוכניות מערוץ 2 וערוץ 10 אבל בהחלט רייטינג מכובד שלא היה מבייש את הטלנובלות מערוץ ויוה.

למעלה