נו באמתתתת.......

michalas

New member
נו באמתתתת.......

צחי, איפה אתה?!?!? וכולם בעצם.... אתם יודעים, אין מה להגיד על נטלי, דברו על דברים אחרים... רק תדברו.... מתי דורון יוצא הביתה?? משעמם פהההההה רוני את פה?? הלפפפפפפ

Darrens Girl

New member
אני פה... בערך ../images/Emo3.gif

אבל אני לא קשורה

michalas

New member
בטח שאת קשורה!!

לא כתבתי אותך כי רק אני ואת פה.... השאלה היא- איפה כולםםם?!?!?!?

michalas

New member
פףףףףףף.....

גם ככה אין לי מספיק כסף עכשיו ועוד מעט חופש חנוכה ויש לי מלא דברים לעשות....אבל אם זה כרוך בהצלת הפורום....יאלה, תגידי סכום....

Darrens Girl

New member
מיליון דולר ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

רק היום ומחר בהנחה של שקל תשעים

michalas

New member
אני אחכה למחר...

אולי החארות הקטנים האלה יחליטו לעשות משהו בעצמם ולנסות להשתחרר לבד... בינתיים שיהיה לך לילה טוב ותמסרי גם להם... ד"א- אם הם עושים לך בעיות תשירי להם את "שני שושנים" והם יירדמו מהר...

Lotzifer

New member
גמני כאן..... לפעמים.....

זה נורא נחמד לראות רק את שתיכם מדברות..... ואין לי מה לכתוב.....

michalas

New member
איזה יופי!!!

הצלחת להשתחרר?? חח.... ומה זה "אין לי מה לכתוב"?!?!?!? חוצפה!! תכתבי מה שבא לך... כבר סיכמנו שאנחנו פורום שלא דופק חשבון לאופים לא? (אופים=
אם לא הבנת....)

Darrens Girl

New member
אם כבר התעוררתן.................../images/Emo3.gif

כנבו לפה
תרדו טיפה למטה איפה שכתוב DARREN HAYES ובצד תלחצו STEM מה שזה לא אומר
כרגע הצבעתם לדארן
לא יודעת למה ואיפה ולמה, אבל לא נורא
תוווווווווודה

Darrens Girl

New member
כנסו* ו-חחחחחחחחח

כל "פה" שיש זה סימן חיחיחי... זה היה אמור להיות רק ב"לפה" אבל שהיה

Lotzifer

New member
טוב נו אני יכתוב משו.....

אני יתחיל לזבל לכם בשכל, תזכרו, אתם ביקשתם..... אז נתחיל עם קורותי היום... קמתי בשבע בבוקר התארגנתי והלכתי לבי"ס בשבע וחצי, שדרך אגב נמצא שתי דקות מביתי החביב.... אז התחלנו את היום עם שיעור היסטוריה חביב, בזמן האחרון אנחנו נורא אוהבים ומתחנפים למורה בגלל שהיא הסכימה להיות מנהלת מאחרי חנוכה בגלל שהמנהל המנייק שלי זכה באיזה מכרז והוא הולך להיות מפקח והוא כמעט תקע אותנו בלי מנהל, או עם מנהל חדש מבחוץ, וזה יכל לדפוק את הכיתה שלנו בגלל שאנחנו הכיתה הכי גדולה בבי"ס (כיתה ט) ואנחנו אחראיים על כל מיני טיולי חוליות ופורים ומסיבת סוף שנה גדולה עם הצגה, ולמורים שלנו אין כוח להוביל את זה.... אבל המנהלת החדשה היא מאמת אחלה, גם הקודם היה טוב מאוד אבל אני מעדיפה אותה, היא הייתה מחנכת של אח שלי כל החטיבה והם מאוד אהבו אותה, והיא גם מאוד תומכת מכל השטויות האלה שעושים בראש חודש אדר. אז תמיד בראש חודש אדר מוציאים את הכל הכיסאות והשולחנות מהכיתות ושמים אותם על הגג (אין לנו בנייני קומות) ושמים מלא חציר וז'יפה בתוך הכיתות והופכים את החדר מורים למשהו ועושים פרודיות על כל המורים וזה נורא כיף.... אז נמשיך עם מה שהיה לנו היום.....אז בשיעור היסטוריה הלכנו לחד מחשבים לעשות עבודה אבל הייתה שם כיתה אחרת אז לא עשינו כלום.... שיעור שני היה שיעור תנ"ך (בעעעעע) אז המורה באה והיא גם המחנכת אז דיברנו קצת על כל מיני דברים שהפריעו לנו והיה נורא נחמד.....ום....ואז הייתה הפסקה גדולה אז הלכתי הבייתה להתארגן לשיעור ספורט וגם סתם בשביל לראות TV ואח"כ היה שיעור ספורט בשיעור ספורט הם עשו חימור ושיחקו כדורסל, אני לא השתתפתי, כמעט תמיד אני לא משתתפת, אני שונאת ספורט, אז מדדתי זמן למשחקים, היה נורא נחמד... אה, וגם סיכמתי עם המורה שאני עושה את כל הדברים שעושים עןם מדידה כי אני צריכה שיהיה לי ציון עובר בתעודה... ואז היה שיעור אנגלית, ושוב הלכתי הביתה בשביל להחליף בגדים בחזרה ונשארתי שם כי המורה שלנו לאנגלית יצאה לחופשה והביאו מחליפה מעצבנת אז לא היה לי כוח לבוא, אז הייתי במחשב ושמתי מוזיקה על פול ווליום. ואז חזרתי לבי"ס והייתה הפסקה ואח"כ הייה שיעור לשון, מי שרצתה עשתה מבחן ומי שלא תעשה אותו אחרי חנוכה, אני החלטתי לעשות את המבחן היום בגלל שרציתי להיפטר מזה וגם (עכשיו קצת הישתחצנות...) אני עושה את זה בלי בעייה בלי להתכונן ואחרי חמש דקות הגשתי את המבחן (עכשיו אני מרגישה כמו איזה ילד בכיתה שלי שתמיד מתגאה שהוא יודע את החומר, האו וואל.....) ואז יצאתי החוצה, לא היה לי כוח לחזור לכיתה, בכל מקרה הם לא עשו כלום אז ישבנו בחוץ במזדרון ודיברנו, ואז הגיע המחנכת שלי עם התינוק שלה, אז כולם התנפלו עליו והיא הלכה ללמד כיתה אחרת..... שיעור אחרי זה היה ג"ג (בעע בעע בעע) אז הלכנו לחדר מחשבים לגמור איזה עבודה, והגשתי אותה ובזמן שנשאר גלשתי באינטרטנט והיה נורא נחמד..... אח"כ כבר היה אחד וחצי אז אכלנו ארוחת צהריים, אח"כ היה שיעור חברה. היה אמור להיות מעגל קסם (המורה שלי והשטויות שלה, מה אנחנו בגן?!?!?) עם המנהל שעזב על כל מה שאנחנו כועסות עליו, אבל המנייק הזה שכח ובכלל לא בא לבי"ס היום, אז המורה שלנו נשתא ללמד אותנו תנ"ך במקום השיעור שהיה אמור להיות בתחילת היום, היא לא כ"כ הצליחה..... אח"כ היה שיעור שהיה אמור להיות עם המחנך של הכיתה המקבילה אבל הוא לא יכל להגיע בגלל שהוא מתאבל על אבא שלו, טוב נוורמיינד, אז הביאו מורה מחליפה והיא לא למדה כלום אז יצאנו החוצה וטיפחנו את ה"גינה שלנו" (יה רייט, גינה.... עשינו פינת תה, גם כן רעיון דדפוק כי תה זה מגעיל..... ומצאנו עציצים של נענה אז החלטנו לאמץ אותם ולתפח אותם, זה דווקא דיי נחמד.... אני מרגישה כמו בגן שהייתה לנו גינה....) ואז איזה מורה ביקשה ממני להעביר איזה סקר בכיתה בשביל איזה מישהי שלומדת לעשות גרפים אבל אף אחד לא שיתף פעולה, האו וואל...... ואז הלכתי הבייתה כי נגמר היום והיה כבר שלוש וחצי, ראיתי קצת טלוויזיה אבל לא היה מה לראות ואח שלי היה במחשב והייתי מתה מעייפות אז הלכתי לישון עד שש וחצי בערך ושהיתעוררתי החלטתי שאני צריכה ללמוד למבחן שיש מחר בהיסטוריה, כי הוא נורא קשה, אבל לא הצלחתי להתרכז בבית, אחיין שלי היה והיה רעש.... אז יצאתי קצת חוצה וטיילתי לי ואז פגשתי חברה שלי אז דיברנו הרבה הרבה ואז דרכינו נפרדו....( כמה עצוב....) אז הלכתי בחזרה הבייתה לאכול ארוחת ערב. אז לקחתי ספגטי שנשאר מאתמול (אמא שלי טסה אז אין מי שיכין אוכל.... סתם, יש אבל לא היה לי כוח.... וגם אנחנו מעט אנשים בבית עכשיו, ואני בדגישה עכשיו, אנחנטו שישה אחים, אבל כולם כבר יצאו מהבית אז יש רק אותי ואת אחי הקטן ואת אבא שלי ואחותי לפעמים....) ואכלתי אותו. ואז הלכתי לנגן קצת על לוציפר, הגיטרה הקלאסית שלי. ואז אבא שלי ביקש ממני שאני יכתוב מכתב לאמא שלי שעכשיו נמצאת בבונוסאיירס (ככה כותבים את זה?) ממש לא היה לי כוח אז חירבשתי דברים..... ואז ניכנסתי לאינטרטנט גלשתי קצת בפורום של אלניס מוריסט, ואז לכאן, והנה אני כותבת לכם!...... ואו, זה היה ארוך, טוב, אתם ביקשתם..... סתם, נורא שיעמם לי אז כתבתי.... ורק שתדעו שאני מאוד מעריכה אותכם אם קראתם את כל זה..... ואם מאוד תרצו אז אני גם יסכים לכתוב לכם מחר

Lotzifer

New member
ואו, באמת כתבתי הרבה....

וזה לקח לי איזה חצי שעה.... האו וואל.....

Lotzifer

New member
יופי! כל כבוד!!!

לפרט לכם גם על היום?!? סתם, אין לי כוח.....

Darrens Girl

New member
קיבלתי 92 במבחן בפיזיקההההההההההההה

אחרי שקיבלתי 60 בראשון אז זה
וואו
גדול בשבילי! יאייייייייי

Lotzifer

New member
במבחן בפיזיקה

האחרון שהיה לי קיבלתי 55..... לא נורא, יהיו עוד המווווווווווון מבחנים ובחנים.....

למעלה