נו באמת! גם כן סיינט פאטריקס... וגם כן גינס..

נו באמת! גם כן סיינט פאטריקס... וגם כן גינס..

עזבו שביום רגיל (לא סיינט פאטריקס), אני היחיד מבין החבר'ה שלנו ששותה גינס... עזבו שגם אתמול שתיתי כמות נכבדת ביותר... עזבו שהדאבלין היה מפוצץ זקנות (וזקנים)... איך דווקא כשיצאתי החוצה לכמה דקות, חילקו את הכובעים המגניבים של גינס, ואני נתקע בלי הא?!?!?! פשוט ביזיון... אני חוזר ורואה את כל העולם ואחותו עם כובעים! זהו, אני מתחיל לשתות קרלסברג! זה שתן, אבל אולי הם אוהבים את הלקוחות שלהם :)

D221

New member
זה מלמד....

שהתיזמון שלך לא מבריק, אבל עזוב שטויות, אתה לא צריך כובעים שסתם יצברו אבק, אתה יודע להנות מדברים טובים כמו גיניס... חוצמזה שלא נראה לי שמקרלסבר ייצא לך משהו
אם כבר בנושא, אתמול עשיתי סבב ברים, ציפיתי לנוכחות גדולה הרבה יותר מזו שהיתה. אולי זה פורים, אולי זה סלידה מהאירים... אבל תכלס התאכזבתי. נכון שזה לא חג שלנו וכולי אבל אנחנו הרי חוגגים המון חגים שלא שלנו. יצא להיות בשני הסיינט פטריק דייס הקודמים בארצות הברית וזה היה עולם אחר לגמרי, חגיגות מטורפות, הכל היה מלא בקישוטים ירוקים, שמיח... כאן ציפיתי והתאכזבתי. חוצמבחורה אחת עם שני פסים ירוקים על לחייה לא ראיתי שום דבר מיוחד.

אגב....

יום אחרי הסיינט פאטריק ראיתי איזה רוכל פרסי בכיכר החתולות בירושלים (כזה שמוכר כיפות ושטויות) מכניס כזה לרכב שלו. אמרתי לו שאני רוצה את הכובע... הוא התחיל לקשקש שזאת עבודת יד ובסוף הביא לי אותו ב 15 שקל :) שווה את ההשקעה מבחינתי ואולי הוא יצבור אבק אבל זאת אחלה מזכרת..

למעלה