כותב זה שבדיוק כתב בשרשור אחר שאין קשר בין שני דברים שהועלו בולא יודע מה זה אומר "גנב מדינה" אבל אני יודע מי אחראי לרצח מאות אזרחים ישראלים ולחטיפת מאות אזרחים ישראלים.
אל תטרח להגיב ספי. די לי בחיוך שהעלית לי בתגובתך זו.
בריאות.
כותב זה שבדיוק כתב בשרשור אחר שאין קשר בין שני דברים שהועלו בולא יודע מה זה אומר "גנב מדינה" אבל אני יודע מי אחראי לרצח מאות אזרחים ישראלים ולחטיפת מאות אזרחים ישראלים.
יציאה מוזרה כהרגלך. לא קשורה לכלום.כותב זה שבדיוק כתב בשרשור אחר שאין קשר בין שני דברים שהועלו בו.
אל תטרח להגיב ספי. די לי בחיוך שהעלית לי בתגובתך זו.
בריאות.
חחחחחחחיציאה מוזרה כהרגלך. לא קשורה לכלום.
זרך טובה לצאת מדברי השטות שאתה מוציא.חחחחחחח.
עכשיו גרמת לי לפרוץ פה בצחוק בקול רם. תודה ספי!
מיצינו יקירי. יש גבול כמה אפשר להסביר לילדים מה גורם לי לפרצי הצחוק הפתאומיים האלה.
גם אנחנו יודעים, הרצי, חליווה ובעיקר ברלא יודע מה זה אומר "גנב מדינה" אבל אני יודע מי אחראי לרצח מאות אזרחים ישראלים ולחטיפת מאות אזרחים ישראלים.
חשבתי שראש ממשלה הוא תפקיד בעל אחריות.גם אנחנו יודעים, הרצי, חליווה ובעיקר בר
ראש הממשלה הוא תפקיד בעל אחריות בתנאי שמעדכנים אותו, אם לא לא מעדכנים את ראש הממשלה, איך הוא יכול להיות אחראי על דברים שהוא לא יודע?????????????????חשבתי שראש ממשלה הוא תפקיד בעל אחריות.
הסמרטוטים של נתניהו עוד עלולים לחשוב שהתכוונת ברצינות .ראש הממשלה הוא תפקיד בעל אחריות בתנאי שמעדכנים אותו, אם לא לא מעדכנים את ראש הממשלה, איך הוא יכול להיות אחראי על דברים שהוא לא יודע?????????????????![]()
ראש הממשלה אחראי גם אם לא מעדכנים אותו.ראש הממשלה הוא תפקיד בעל אחריות בתנאי שמעדכנים אותו, אם לא לא מעדכנים את ראש הממשלה, איך הוא יכול להיות אחראי על דברים שהוא לא יודע?????????????????![]()
לא, הוא לא, גם אם תחזור על השקר עוד 8888 פעמים.ראש הממשלה אחראי גם אם לא מעדכנים אותו.
הוא הוזהר לא פעם .
השקר הוא שלך.לא, הוא לא, גם אם תחזור על השקר עוד 8888 פעמים.
זה תלוי לגבי מה הוא הוזהר, והוא בהחלט הוזהר שהשיח על הרפורמה מעודד את האויבים להרגיש שאנחנו חלשים ומפולגים.לא, הוא לא, גם אם תחזור על השקר עוד 8888 פעמים.
עיוורון ביביסטי.לא, הוא לא, גם אם תחזור על השקר עוד 8888 פעמים.
גם וועדת אגרנט ניקתה את גולדה מאיר ז"ל מכל אחריות למלחמת יום הכיפורים ובכל זאת היא נאלצה לקחת אחריות ולהתפטר.גם אנחנו יודעים, הרצי, חליווה ובעיקר בר
אתה ממשיך להתנצל בפני סמרטוט אהבל של נתניהו.גם וועדת אגרנט ניקתה את גולדה מאיר ז"ל מכל אחריות למלחמת יום הכיפורים ובכל זאת היא נאלצה לקחת אחריות ולהתפטר.
שקר, כמובן או סתם בורות.גם וועדת אגרנט ניקתה את גולדה מאיר ז"ל מכל אחריות למלחמת יום הכיפורים ובכל זאת היא נאלצה לקחת אחריות ולהתפטר.
מי שגנב מדינה הוא מישהו אחר שעשה את הפילוג הכי גדול במדינה בין אלה שחושבים שהוא מושחת מארץ המושחתים דוגמת אל קפונה ודון קרולינה לאלה שהם חושבים שהוא קדוש מעונה שאפילו משווים אותו לדרייפוס ובכך גרם לאזרחי המדינה להתעניין במשפט שלו יותר מאשר בביטחון ובכלכלה וגם להצביע לפי העמדה בנוגע למשפט ולא לפי אידיאולוגיה ביטחונית או כלכלית.והכי מצחיק / עצובשערוצי הפירסום כבר מריצים אותו..
שכחו שהוא גנב מדינה..
להזכיר לך שאתה מסביר לסמרטוט אהבל של נתניהו .מי שגנב מדינה הוא מישהו אחר שעשה את הפילוג הכי גדול במדינה בין אלה שחושבים שהוא מושחת מארץ המושחתים דוגמת אל קפונה ודון קרולינה לאלה שהם חושבים שהוא קדוש מעונה שאפילו משווים אותו לדרייפוס ובכך גרם לאזרחי המדינה להתעניין במשפט שלו יותר מאשר בביטחון ובכלכלה וגם להצביע לפי העמדה בנוגע למשפט ולא לפי אידיאולוגיה ביטחונית או כלכלית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.