נו באמת שגיא וטיפי!

נו באמת שגיא וטיפי!

טיפי אחותי אני ממש אבל ממש גאה בך על כל מה שאת אומרת ועושה למען\ו לחיות! הלוואי שהיו בעולם יותר אנשים כמונו... : ) בקשר אלייך שגיא... אוי אתה ממש מעצבן! בלי קשר לגזע של הכלב, כל חיה צריך לאהוב וכל חייה אוהבת. הייתי אומרת ש``גזע`` האנשים הפלצפנים והאגואיסטים כמוך בכלל לא היו צריכים להברא ואני גאה בעצמי ובטיפי על מה שאנחנו עושות ללא קשר לסוג או הגזע של החיה. אם אתה אומר כזה דבר על פינצ`רים כנראה שלא גדלת פינצ`ר\ית מעולם ואני ממליצה לך גם לא לנסות כי אני מרחמת על החיה האומללה שתיפול לידיך. זהו. גמרתי להשמיץ אותך ולשבח אותי ואת טיפי. ענבר.

Shaggy

New member
קיבינימאט איתכם

ישראלים שלא יודעים אנגלית!!! לא קוראים לי שגיא!!! השם הוא SHAGGY והגיע הזמן שתתחילו לראות סרטים מצויירים של HANNA BARBERA סרטים מצויירים קלאסיים אמריקאים מהתוכנית SCOOBY DOO

טיפ-טיפ

New member
``שגיא``

למה לנו לראות סקובי דו? תן סיבה אחת... זה מה שאני מבקשת. טיפי.

Shaggy

New member
כי זה מצחיק

זה מצחיק שנון מצחיק דמויות קלאסיות אני מניח שאף פעם לא ביקרת ב KING`S DOMION אבל לא נורא ביי ותגידי ל נפו שימצא חברה משלו

טיפ-טיפ

New member
ככה לא רושמים נפו!! H-)

שוב אני חוזרת, תן לנו סיבה אחת למה לראות את הסידרה הזאת. אני זוכרת שראיתי את זה כשהייתי קטנה, איפה לעזעזל את רואה דמויות קלאסיות? זה מצחיק? שנון? מה שנון בזה כשסקוסי אומר ``סקובי דו`` זה מטומטם!!!!יותר גרוע מיזה אין!!! ונאפו הוא לא חבר של טיפ טיפ. כולם יודעים את זה!! טיפ-טיפ היא לא חברה של אף אחד!! היא רק ידידה של טיפטיפון ונאפו ושאר הידידים שלה. אגב... אתה יודע מה זה ידידים???.... נראה לי שזו שאלה יותר מידי קשה בשבילך... תמחוק אותה... וזה שאני לא ביקרתי ב- KING`S DOMION אני חושבת... כל הכבוד לי!!! :) למה לי להיות שם? טיפי.

טיפ-טיפ

New member
לפי דעתי..

איזה חמודה ענבר. לפי דעתי לא כדאי לך בכלל להתקרב לשום חיה אפילו אם מדובר במקקים או בנמלים. פינצ`רים הם כלבים נורא נאמנים אם הבעלים שלו כמובן נאמן לו ולא מתעלל בו ונותן לו אהבה מפה ועד לעולם אחר. אני מקווה שלא יהיה לך מזל ושלא תגדל שום פינצ`ר או סוג של כלב אחר, כי לא מגיע לשום כלב להיות בסביבה שלך. ענבר תמשיכי ככה!!

טיפ-טיפ

New member
אוקיי ;-)

שיבכה מצידי, לי לא איכפת ואני שולחת לך נשיקה וחיבוק ורטואלי. :)

טיפ-טיפ

New member
כמובן שאנחנו חמודות, כאילו דההההה! והסבר לסמילים.

כאילו דההההה... :) צנועה שכמותי..... הסבר- ליד איפה שאת כותבת את הנושא של ההודעה שלך רשום `` סיימלים וסימנים לנושא ``. ומתחת לחלון, איפה שאת רושמת את ההודעה שלך בכלליות רשום `` סמיילים וסימנים לתוכן ההודעה ``. פשוט תלחצי על זה, מופיע לך חלון ובו יש כל מיני סימנים, ואת פשוט בוחרת. אוהבת אותכם, שמישהו יסביר לי למה אין סימן של לב!!!לא הוגן! טיפי.

טיפ-טיפ

New member
היתה לי טעות בהודעה!! B-()

סורי ענברי! התכוונתי- איזה חמודה את. ואז כל שאר הדברים שכתבתי היו לשגיא היקר שלנו. אני מקווה שלא נעלבת או משהו. אוהבת. טיפי.

למעלה