נו, באמת....

נו, באמת....../images/Emo4.gif

איפוד נגן טוב. איפוד נגן משובח. את זה אני אומר מניסיון שיש לי אחרי שבועים עם הנגן הזה, קיבלתי להשאלה ממישהו, ומאז, נשארתי עם הרושם שהוא נגן איכותי, איכותי מאוד. לא זוכר איזה דגם היה לי, אבל אני זוכר שהוא היה טוב, יצאתי איתו לריצה, יש לי דיסקמן עם 8 דקות אנטישוק, הוא בד"כ מחזיק מעמד, חוץ מקטע אחד שהוא באמת מלא מלא בטלטולים, והאיפוד עמד בזה כמו גבר. אבל. למה אני לא קונה iPOD? אפל, יצרנית טובה. אפל, יצרנית משובחת. אבל. מחיר כל התוספות, כאן בארץ, (ואני לא קונה בחו"ל), הוא פשוט מוטרף. קחו לדוגמא את המוצר הזה, שעלותו בכל חנות של אלקטרוניקה הוא 2 שקלים למפצל, ועוד 2 שקלים לחוט. בד"כ אני מודע לעובדה שיש "מס-מותג" שמאלץ את הקונים לשלם, לצערם, גם על המותג (ע"ע שעוני קאסיו ג'ישוק) אבל כאן זאת באמת הגזמה.... לסיכום: איפוד נגן מעולה, השאלה היא האם התשלום על המותג שווה את זה. ו....תחשבו על זה. שבוע טוב.

היי עומרי ,כמו כל דבר בעולם

יש מוצרים שמגיעים עם מחיר מוגזם מעל מה שתצפה מהם בגלל שהם מותג ואפל לא בדיוק אשמים היחידים בזה למעשה סוני עקפה את אפל ועוד רבות אחרות נכון מאוד שהאיספליטר יקר מידי אבל אני לא מסכים איתך לגבי 2 שקל כי ב2 שקל אתה מקבל חיווט דפוק עדיף כבר להשקיע אחד ב30-40 ש"ח נכון ש130 ש"ח זה מוגזם אבל אף אחד לא הכריח אותך לקנות כבלים של מונסטר כייבל תקנה בחנות אלקטרוניקה ליד הבית אבל שים לב למשהו איכותי אלו עם הזהב מומלצים ואלו עולים הרבה יותר מ2 שקל ובכל מקרה תהנה

BaByGuRrRl

New member
מסכימה.

אמנם המחירים בארץ באמת יקרים רצח, אז מה עושים? קונים בחו"ל. מבקשים ממשפחה/חברים שנוסעים או גרים בחו"ל לקנות, זה לא בעיה. את ג'ואי שלי (40 ג'יגה, דור 3) הזמנתי מהאינטרנט.. סקינים קניתי בחנות של אפל כשנסעתי לארה"ב בפסח, ועכשיו, כשרציתי ספליטר ועוד זוג אוזניות, בת דודה שלי קנתה לי מסינגפור ושלחה לי לפה. יוצא יחסית זול, לעומת המחירים של הארץ. צריך לקחת בחשבון שגם בחו"ל, האבזור לאייפוד יקר. ערכת סוללות אקסטרא עולה בסביבות ה60 דולר, למשל.

BaByGuRrRl

New member
אה, כן..

ואייטריפ (מכשיר נפלא!) אבא שלי קנה לי בתאילנד. האמת, שהוא מאוד זול שם (וזה לא חיקוי..)

weddew

New member
עדיין לא הבנתי מה נפלא באייטריפ...

זה רדיו או משו ? אני אשמח להסבר

משדר רדיו

אתה מכוון את התחנה שהאיטריפ משדר בה והופה יש לך תחנת איפוד ברדיו

BaByGuRrRl

New member
נכון..

וככה למשל, כל המשפחה יכולה לשמוע את השירים בנסיעות בלי לריב על מי ישמע קודם..

weddew

New member
אהה...חשבתי שאפשר לשמוע רדיו

באייפוד..ולא ההפך.. בגלל זה לא הבנתי מה הביג דיל כולה רדיו :) נשמע מגניב מאד.. אבל לא עדיף לחבר את האייפוד למחשב בדרך כלשהי ?

אפשר, יש את הקסטה הזו

וגם קיטים של כבלים לחיבור ברכב וbmw אפילו מוכרים את המכוניות שלהם עם איפוד משולב

weddew

New member
אז מה מיוחד ב ITRIP ?

הוא יותר יקר מהמוצרים האחרים לפי מה שהבנתי

האיטריפ מבטל את הצורך בכבלים

כל מוצר אל חוטי יקר תמיד יותר מהמוצרים החוטים ככה זה בכל דבר אז זה מה שמיוחד באיטריפ

GoatGuy

New member
כמה זה איכותי?

מישהו בארץ התנסה בזה? זה מומלץ? כי שלחתי מייל לאחותי שתמצא לי אחד בניו יורק. אגב, אתם יודעים אם המחירים בחנויות הרחוב בניו יורק זהים לאלה באינטרנט? או שזה ככה רק עם החנויות הגדולות (עם אתרי האינטרנט)?

לגבי המחירים אתה מתכוון לאייפוד או

לאייטריפ?, עם הiTrip אין לי ניסיון אבל למקרה ושאלת על המחירים ביחס לאינטרנט של הiPod, אז חברה של אמא שלי קנתה לי את המיני ברחובות לוס אנג'לס ב270 דולר כשבאתר של אפל כתוב 250 דולר, אולי אפשר למצוא יותר זול אבל 20 דולר יותר מבאתר של אפל עדיין חסך לי 400 ש"ח

למעלה