נו באמת ! חן אל תיהיה כזה ! אני חדש פה ! תכיר לי אנשים !!!!!!!!!!!!!!!!! איזה לא מנומס מצידך !
K KoRnMatan New member 25/4/03 #1 נו באמת ! חן אל תיהיה כזה ! אני חדש פה ! תכיר לי אנשים !!!!!!!!!!!!!!!!! איזה לא מנומס מצידך !
M MiStEr G u I t A r New member 25/4/03 #2 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo168.gif מממממממממממממממממממממממממממממממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתןןןןןןןןןן חחח טוב אנשים, אז זה מתן ונראה לי שהוא "מתבייש" להגיד שהוא חדש...., אז הוא חדש!! אז בואו נברך אותתו בברכת ברוכים הבאים.... תהנה אחי!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo168.gif מממממממממממממממממממממממממממממממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתןןןןןןןןןן חחח טוב אנשים, אז זה מתן ונראה לי שהוא "מתבייש" להגיד שהוא חדש...., אז הוא חדש!! אז בואו נברך אותתו בברכת ברוכים הבאים.... תהנה אחי!!!!
B buli the snow man New member 25/4/03 #3 היי ילד חדש!!! תכיר אותי!!!!!!! חחחח סתאאאם! מתן מה המצב?! אמרת שתפרסם את הפורום שלי (אולי הפעם זה שלך?!) אבל לא...."אני מתן אני עצלן"!!! (וואי יצא לי חרוז!!!) סתם לא....אני סולח....
היי ילד חדש!!! תכיר אותי!!!!!!! חחחח סתאאאם! מתן מה המצב?! אמרת שתפרסם את הפורום שלי (אולי הפעם זה שלך?!) אבל לא...."אני מתן אני עצלן"!!! (וואי יצא לי חרוז!!!) סתם לא....אני סולח....
J Just Adi New member 25/4/03 #5 אולה! ../images/Emo80.gif *מתרגשת* עד לפני כמה זמן הפורום שלנו היה מוצף בנות ועם קצת בנים! (אומנם כל אחד מהם שווה מאתיים בנים אחרים אבל אתם מבינים למה אני מתכוונת) אז בנים! פרו ורבו ומתן ברוך הבא לילה טוף (מה לילה?) בא לי חפיף קוקו!
אולה! ../images/Emo80.gif *מתרגשת* עד לפני כמה זמן הפורום שלנו היה מוצף בנות ועם קצת בנים! (אומנם כל אחד מהם שווה מאתיים בנים אחרים אבל אתם מבינים למה אני מתכוונת) אז בנים! פרו ורבו ומתן ברוך הבא לילה טוף (מה לילה?) בא לי חפיף קוקו!