נו באמת!

RED OR DEAD BS

New member
למה לא נולדתי בחיפה...?

נמאס מהשחקנים האלה שמביאים בשקל וחצי במקום להביא חתיכות של זבל אורגני לא עדיף להביא חתיכת זהב?

red or dead bs..בישבלך ולמוצרט.

קודם ראיתי את הודעתכם...תודה על הזכרתכם,ואני תמיד ישמח לקרוא עוד מיילים שלכם.. לגבי השחקנים....הגעתי למסקנה אחת ויחידה.. עזוב שוער,עזוב שחקן,עזו אפילו מאמן,אנחנו צריכים אחד כמו ברברי המיליונר שיצעיד אותנו קדימה בלי לפחד על הוצאת כסף (בלי להוריד ערך מז'ינו),ואז נראה סוף סוף עידן חדש........... ההה..ויש לי שיר חדש: "אנחנו נישאר בליגה אנחנו נישאר כי באר שבע זו אימפריה הדומה ביותר"(מתוך פזמון השיר "אנחנו נשארים בארץ אנחנו נשארים..)

אני לא מבין את ב"ש

כל הזבל שזורקים מכל הקבוצות היא מביאה?!?! מזה זה פה זנ*ת?! שיהיה לכולם שבת שלום ובעזרת השם.. ננצח למה עם לא המצב שלנו יהיה יותר גרוע!!

מוצארט

New member
כן! זוהי זנות!

זנות לשמה... הנהלת הקבוצה מתנהלת כמו פח אשפה. מי שמשוחרר, ישר יקחו אותו, ולא משנה אם מה שנשאר מהשם של אותו השחקן, זה רק השם שלו. אללי, מה יהיה???

blueman1

New member
כן במקום שיעשו מאמצים להביא

שחקנים טובים ולא לשחרר את השחקני בית הטובים שכבר יש לנו מביאים לנו שחקנים בשתיים עשרה ואז שואלים למה הקבוצה ניראית איך שהיא ניראית. ואם כבר מדברים על שחקנים טובים ושחקני בית אז אתם חייבים לקרוא את הכתבה הבאה והמצערת.

בולמן1..כאן אני חייב לומר משהו..

יש לנו שחקנים צעירים ואין שום סיבה שיביאו לפה שחקנים באותה עמדה. אבל יש לזכור שחייבים שחקנים מקבוצות אחרות שיתלכדו בתוך הקבוצה ושיתנו את הטון שכרגע אלי כהן מעדיף שהצעירים לא יתנו (לצערי). הבעיה הגדולה היא ש....יש יותר מדי שחקנים לא טובים מבחוץ ואין מי שילמד את הצעירים האלה איך להגיע לרמה של כיף מכדורגל.

blueman1

New member
זה נכון שהרמה של השחקנים בחוץ

היא על הפנים אבל זה לא אומר שצריך להביא לקבוצה כל מי שנזרק מקבוצה אחרת רק בגלל שהוא נזרק מקבוצה כמו מכבי או הפועל ת"א. וחוץ מזה שלהזכיר לכם שבתחילת העונה אם לא היינו מוותרים על שחקנים גדולים כמו אסי רחמים אלעד בונפלד אלון מזרחי אז אולי מצבינו היה קצת יותר טוב עכשיו ולא היינו צריכים להביא שחקנים גדולים כדי שידריכו את הצעירים כי היו לנו כמה כאלו.

בבלגן הזה יש לי משהו לומר..

אני יודע שיקפצו עלי אנשים וירימו גבה......אבל אני אומר את זה שאני רגוע ולא אחרי עוד משחק שלנו.. אז בואו נקווה שאם כל הסמטוחה מסביב ננצח את נצרת עלית וניהי מרוכזים באיך לקחת 3 נק' סוף סוף וכרגע ממש ממש ממש לא מענין אותי איך נשחק,העיקר 3 נק' לנשימה,שנדע שיש תקווה קטנה להמשך. בבקשה אל תאכלו אותי,כי אני באמת אוהד אמיתי.ומי שלא,ימשיך בדעתו ושינאתו לכל דבר.

blueman1

New member
מסכים איתך לגבי ה 3 נקודות לגמרי

וזה לא שאלה של אוהד אמיתי או לא אני מעדיף שיקראו לי אוהד לא אמיתי אבל שבאר שבע תקבל עכשיו את ה 3 נקודות ולא משנה מה מאשר להחשב כאוהד אמיתי שדורש רק משחקים יפים ובסוף עונה אנחנו נרד ליגה.

מי זה באמת? הרי...

חלוץ כמו יניב לא צריך עוד חלוץ לידו אלה מי שיתן לו כדורים. פאקינג שיט עם המאמנים בארץ. כל ג'אנק שזורקים מקבוצה גדולה (ואנחנו כרגע ממש לא גדולים בשום קנה מידה,לצערי) בא אלינו לשחק,ואח"כ ז'ינו בוכה למה יש הפסדי כסף רבים. דיייי לזלזול...איפה אלי כהן חושב שהוא? אולי הוא ממקום כמו מהמרכז אבל אין לנו שום סיבה להרזיק מישהו שמרחם אלינו וזורק לפה כל עוף זר קטן.

למעלה