נו, בא לי בזמן האחרון פשוט להרוג ..

boringvered

New member
נו, בא לי בזמן האחרון פשוט להרוג ..

אנשים... כנראה שאולי אני לפני איזה מחזור... סף הסיבולת שלי שואף לאפס... כל המשתמשים שלי מטומטמים פוטנציאלים, כל הבוסים דבילים (לא פוטנציאלים), אין לי סבלנות לטמטום (יש המון ולרוב אני פשוט מבליגה לגביו)... בקיצור, אני חייבת איזו גבעת צרחות בהקדם האפשרי... וזהו להיום... ורד (נ.ב. ותוסיפו ילדה מוציאת שיניים בוכייה ודבקית במיוחד, עם חום מידי פעם וריר מסריח אינסופי שמוצא את דרכו באופן תמידי לחולצה שלי...)

yaelia

New member
כשתמצאי לך גבעה כזאת

אני אצטרף, נראה לי מאוד טוב להוציא קצת ולשחרר. אחרכך יצאו השיניים, תחזור לך הסבלנות לטמטום, ויעבור המחזור (עד הפעם הבאה). ונקודה בהירה - עדיף ריר מנזלת, שזה מה שאני מקבלת בזמן האחרון.

אז איזה מזל

שיש לך את הפורום- מצבור גדול של בנות מבריקות ושנונות , שאינן מעצבנות כלל ואפילו אחת (כן- אני....) שיש לה גבעה ממש ליד הבית.....

בלינקה

New member
אני יכולה להציע לך שדה ../images/Emo3.gif

וברצינות. כשאני עם שחר בנסיעות ארוכות יחסית (ז'בוטינסקי, ת"א-פ"ת), והיא מתחילה לאבד סבלנות, אני עושה איתה תחרות צעקות. אותה זה מאד משעשע, ולי זו תרפיה

תומרלי

New member
אני באה איתך, כי הכי בא לי לצרוח

אני מרגישה מועקה גדולה מאד: אין לי ועוד לא הצלחתי לגבש נושא לתזה ואתמול חטפתי נזיפה מראש המחלקה. בעבודה, אני צריכה לעבור איזשהו מבחן הסמכה לא קל ואני לא מספיק מרוכזת בשביל ללמוד. אני בקצר עם חברה טובה, עקב אי הבנה בינינו ולמרות שהתנצלתי, היא לא מדברת איתי(אבל לובשת את מכנסי ההריון שהשאלתי לה) ולכן חזרתי בדרכים עקלקלות הביתה, בזמן שהיא עוברת דרכי בכל יום בחזרה מהעבודה (היאלא התעניינה איך הגעתי ובטח לא שאלה איך אני חוזרת). ואני כבר לא מקטרת על לילות טרופי שינה עם צרחן שסובל מהשיניים. אז ממש בא לי לצרוח וסליחה ורד על הטרמפ,אבל אשמח להצטרף. עכשיו במקום לאסוף את עצמי ולעשות משהו, אני כותבת פה ומאבדת זמן יקר עד ארבע.

yaelia

New member
מצאתי פתרון

הבוקר הכל היה בטורים גבוהים נורא והרגשתי שאני מתפקעת מרוב אגרסיות, אחרי שש. והללי הלכו לדרכם, שמתי מוזיקה רועשת במיוחד (צ'ילי פפרס, לד זפלין, פיית' נו מור), ושרתי בקולי קולות. זה שיפר את הרגשתי פלאים. כדאי לנסות.

למעלה