נו בטח ידעת שיבואו הודעות אוף

נו בטח ידעת שיבואו הודעות אוף

נלוות לטקס הבוקר אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף אני ממש אידיוט את יודעת בוכה כאילו מתאבלת מתאבלת על אובדן הבריחה בוכה כמו מטומטמת ומבינה שיהיה לי ממש קשה לצעוד אל השלווה כי תעמדו לי בדרך ולא מסוגלת להעלים אינפורמציה כי הבטחתי אוווווווווף

עדי אל תשכחי את זה

ורק למענך אני נאלצת להעתיק באנגלית. may your guardian angel always watch over you and never let you fall זוכרת עדי מהיום......אני מקווה שהתמונה....תגיע..... הרי לא מפריעים למלאכים בעבודתם נכון? אני מבטיחה לך כשתצעדי אל השלווה המיוחלת - החופה, המלאכים לא יעמדו לך בדרך אלא בצד ללוות אותך על השטיח האדום. כל שאר השטיחים שאת בוחרת להלך עליהם כיום, מחכים לך על עליהם מלאכים לחסום את הליכתך. אני מאחלת לך שכל הבכי העתידי שלך יהיה בגלל טקסים ``מרגשים``, כמו הבוקר, ושאני לא אצטרך לבכות בגלל טקס שאת לשמחתי , ובזכות המלאכים נכשלת בארגונו. אוהבת אותך עדידוש. רחל-נשמה

אה...

איזו נוראית אני אלוהים הלכתי לים ובכיתי בכיתי בכיתי ואחר כך נרגעתי בערך ואמרתי לעצמי מה אני עושה עם עצמי אלוהים מה??????????? למה אני עושה את זה לעצמי? למה השנאה העצמית הזו שאני לא נותנת לעצמי להנות אפילו דקה אבל יש לי תשובה נראה לי כנראה שלא סתם בעצם כלום לא סתם אוי עדי איך את מפוררת את העתיד שלך איך את נותנת לכאב לגמור אותך ועל מה את בוכה מטומטמת על כישלונות אובדניים חחחחחחחח אני כבר מתחרפנת המלאכים כן אכן מלאכים שעומדים בדרך ובראשם המלאכית הגדולה סהרה פעם אני זוכרת כתבתי שאני לא נותנת לעצמי ליפול יותר חחחחחח לא עמדתי בזה אבל באמת רציתי באמת ניסיתי אמרתי לעצמי אני לא צריכה שישמרו עלי אבל כנראה שזה לא נכון עובדה שאני בטקסים שבועיים של שליחת כדורים לנאגרה אוווווווף איתי רק על זה חושבת אבל עברתי עכשיו ליד בית מרקחת ואמרתי לעצמי למה הרי עוד שעה הם יעופו תוותרי חחחחח וכך היה באתי הביתה עם עינים נפוחות מבכי ואבא שואל מה קרה ואני כרגיל חחחחח לא יודעת דלקת בעינים כנראה מהעדשות חחחחחחח הוא שואל לא באמת ואני באמת אבא מה אני עובדת עליך? חחחחחחח הוא לא האמין לי כמובן אבל ירד מהשאלות הבין לבד

ו.......

רציתי להגיד לו אבא אני אוהבת אותך דואגת לך אבל לא יכולתי אוף איתי אבל הוא שם לב נראה לי כי כל היום מנשקת אותו ומחבקת אותו בלי מילים היום אמרתי לו שאני רוצה שילך לאיזשהו רופא הוא אמר בסדר אבדוק אפשרות אוף זה כל כך מרגיז הפחד הזה

למעלה