נו במת

lorien

New member
נו במת

תתבישו לכם! הפורום הזה לא מתקדם לשום מקום! נא להציע טופיקים! כמו זה (טוב זה לא ממש טופיק, אבל זה הכי טוב שתמצאו): מישהו קרא את ספר 17?

Axvenom

New member
../images/Emo46.gif

שתדעי לך!! חוץ משני הפורומים הראשונים , ניסיתי להביא אנשים מ-5 פורומים שונים אז הגיעה הזמון שגם את תעשי משהו או לפחות אל תתלוניני

lorien

New member
היי! how rude

אני לא יכולה להביא אנשים, כי כל חבריי הם תתי רמה, ולא קוראים אנימורפס! איך אתה יכול לומר שאני לא עושה כלום
?! *פורצת בבכי ובורחת מהחדר*

Lotus floweR

New member
חבריך תתי רמה הא?????

ככה את מלכלכת עליי? מספרת את סודותי הכמוסים? חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי... *הולכת לספר לג´ולי ומריה וכל השאר...לא, בעצם זה הכל.)

מ.ש.ט --------->

זה מהמחשב של הביצפר מישהו נכנס עם השם הזה ואין לי כוח להחליף... טופיקים על "מישהו קרא את ספר 17" לא מספיק טובים... צריך על משהו מוגדר... שאלת הסקר: מה אתם חושבים שיקרה בסוף? תרשמו את השאלה הזאת על דף ותשימו מתחת לכרית, תישנו על זה! תאמינו לי זה עובד! שמתי פוסטר של קטנטנות מתחת לכרית כדי שאח שלי לא יקח לי אותו וחלמתי על קטנטנות כל לילה! אחרי שתישנו על זה תתנו תשובה רצינית... לא כמו התשובות שהעלוב הקודם רשם בסקר! ביי ביי מ.ש.ט

Axvenom

New member
../images/Emo95.gif

או קיי זה מתחיל ככה: הספרים האחרונים כול האנימורף יתפצלו מרקו: הוא יכנס לספינת האם של ויסר אחת כדיי להציל את אמא שלו אקס:ארסית אקסימילי-אסגרות-איסטל יצתרף לשורות הלוחמה של האנדילטים (שכבר נחתו) וילחם בשם אח שלו הוא גם זה שיהרוג את ויסר שלוש קאסי רייצ´ל: ממשיכות להלחם ג´ייק:ניכנס בחאשי לבריכת היירקים כדיי להציל את אח שלו טובאיס:מת בניסיון לעזור לג´ייק

niiko

New member
מה?! ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif טוביאס מת?!

טוביאס המתוק והדמות הא-ה-ו-ב-ה אליי, מת?! איך זה אפשרי?! מי ה... למה?!

Axvenom

New member
../images/Emo9.gif

טובאיס לא מת (אני מקווה) עם תקראי את ההודע של מישהי7077 (שהיא מ.ש.ט.) אז תגלי שהיא שאלה מה אתם חושבים שיהיה בסוף

Nagini Potter

New member
אני מניחה...

שהאנדליטים יגיעו בשלב מסוים.... יש גבול כמה זמן הם יכולים להסתתר מאחורי התירוץ של המרחק.... אני חושבת שיכול להיות שהם בכלל לא מעוניינים לעזור לנו. למה? כי הם סנובים, כי הם לא רוצים להתערב במלחמה ולהקריב חיים של חיילים אנדליטיים.... חסרות סיבות? אתם חושבים שהאנדליטים באמת לא יכולים לבוא לעזור לנו, או שהם סתם לא רוצים להתערב? ועוד - האם ליירקים אין בני ברית? ולאנדליטים? - אני בטוחה שלא חסרים מינים שיתאחדו למען הבסת היירקים. אז האם לא תתחיל, באיזשהו שלב, מין מלחמת גלקסיה (או יקום) שכזאת? הרי ככה התחילה מלחמת העולם הראשונה, אם הבנתי נכון - גרמניה הכריזה מלחמה על איזה בוסניה או משהו, ואז הבריטים היו בעד הבוסנים, האוסטרים הצטרפו לעזור לגרמנים, הצרפתים באו לעזור לבריטים, ואז גם כל הרוסים וכו´ הצטרפו למסיבה, והיה שמח. אז אולי האנדליטים יודעים שברגע שהם יתקפו באופן ישיר, כך גם היירקים, ואז יבואו החבר´ה של האנדליטים, והחבר´ה של היירקים, וכאמור - Welcome to galaxi war I!! אז האם האנדליטים באמת לא יכולים להגיע אלינו, או שפשוט אין להם כוח להתחיל להלחם עכשיו בכל הגלקסיה? לי זה לא יקרה Nagini Potter

Digi Lista

New member
אבל מישהו אכן ימות...../images/Emo58.gif

ואז יחזור\תחזור לחיים...אני מחכה שזה יהיה אי פעם בעברית...הקצב של תרגום הספרים פשוט איטי עד כדי גסיסה, את הארי פוטר מתרגמים מאוד מהר והאנימורפס קטנים ממנו במספר העמודים בהמון, אז מה הבעיה שלהם?...

Axvenom

New member
זה הבעיה שלהם::

פשוט להארי פוטר (כתבתי את זה נכון??) יש ביקוש הרבה יותר גבוה מלאנימורף איך החתימה
אני חושב שלכול חברי הפורום צריכה להיות כזאת כי אולי אנשים שאוהבים אנימורפס יראו אותה

Digi Lista

New member
כרגע...

אין הארי פוטר לתרגם...והארי פוטר מתורגם ע"י ההוצאה בארץ- ידיעות אחרונות והאנימורפס ע"י מעריב, וזה עצוב כי אפשר כבר לכתוב סדרה שלמה של ספרים עד שמתרגמים הכול!.

Nagini Potter

New member
אני מציעה לכם לא לחכות לתרגום.....

אני רצינית, עד שהכל ייצא בעברית כבר תהיו מבוגרים מדי וזה לא יעניין אותכם.... אולי תקראו, אבל זה יהיה יותר כי אתם עדיין במתח לדעת איך נגמר סיפור הילדות שלכם, ולא בגלל שאתם ממש נהנים מהספרים עצמם.... ואז חבל... לי זה לא יקרה Nagini Potter

למעלה