נו בנות צהריים טובים

אילת27

New member
נו בנות צהריים טובים

איך עבר עליכן הבוקר? עליי למשל עבר הבוקר מעולה כבר שבוע שאני ישנה 8 שעות רצופות בלילה (הקטנה החליטה לישון 8 שעות רצוף בלילה ) ואני מתעוררת רעננה וכן גם הקטנה אז שיהיה לכולנו יום מקסים

תומרלי

New member
בוקר מקסים

היינו עם הקטנצי'ק בפיזיותרפיה ואח"כ פינקתי את עצמי בקניות. עכשיו הוא ישן. אני מקוה שמספיק זמן, כדי שאוכל לנקות את ביתנו הקט.

אדר שלי

New member
ששש... שלא תעירי את מרפי../images/Emo3.gif

הוא מיד יסדר לך לילה לבן... אבל בכל מקרה, יופי שישנתם! |אייקון מקנא|

אילת27

New member
נשמה איה זה קיים

גם אני בהתחלה לא האמנתי לזה וחשבתי שזה חד פעמי אבל כבר שבוע שזה ככה מקווה שזה ימשיך להיות ככה

sharonmx

New member
קיים גם קיים... ומה תאמרי של 12 ש'?

(טפו טפו טפו אל תעשו לי עין הרע...)

ו שתי

New member
../images/Emo2.gif אני בשוק

וכמובן הלוואי עלי. איזה כיף לך! שימשיך ככה!

אילת27

New member
תאמינו לי שגם אני בשוק

אבל נהנית מזה ומה אתן חושבות שאני לא מתעוררת כמה פעמים בלילה לבדוק שהילדה ישנה או ערה עדיין לא התרגלתי לזה

אלינה12

New member
ממש כיף, גם אצלי../images/Emo9.gif

בועז בערך מגיל חודשיים ישן לילה רצוף (מ- 9-10 בערב עד 6-7 בבוקר). עדיין אני מרגישה עייפה (לא יודעת למה) אבל אני משלימה את זה בשינת צהריים. אוף, איזה באסא שחופשת לידה נגמרת... עוד שבועיים וזהו.

ליאתי25

New member
נשמע כמו חלום .... שני שלי בת חודש

השבוע. וזה אומר שיש לי עוד חודש וקצת בשביל לזכות לשנת לילה ?

אילת27

New member
משהו כזה אבל

אף אחד לא מבטיח לי שלי-אור שלי תמשיך לישון רצוף יכול להיות שזו תקופה קצרה ויכול להיות שזה ימשך כך בכל אופן אני יעדכן איך כמה ולמה

ליאתי25

New member
דרך אגב, לי-אור שלך נולדה ביום

נישואין הראשון שלי
ומחזיקה בשבילך אצבעות שהלילות ימשכו כך....

אילת27

New member
העייפות תמיד תהיה קיימת

החום משפיע האמהות גם היא משפיעה על העייפות

ליצה

New member
היינו בירושלים ביום טיול...

ירושלים בשבילי זה חו"ל, הבעל היה בחופש ונסענו משפחה קטנה לעיר הקודש לראות את תערוכת העיצוב היפני במוזיאון ישראל. התערוכה היתה מקסימה ואדם התנהג למופת. בהה במוצגים וישן. קינחנו בארוחת צהרים ונסענו הביתה לת"א. היה ממש כיףףףףףףף מחר יום שישי אז שוב יהיה כיף חיים... אני מתה על סופי שבוע כי הבעל נמצא. סוף שבוע נפלא לכולן

למעלה