נו גבר שיהיה יום רביעי...התגעגעתי
ס סקייטר גירל New member 15/8/05 #4 בואנה מזכיר לי את תקופת "רק בישראל" היו מלא הודעות בפורום כמו :"מתי יגיע כבר יום חמישי\שישי" חפיף,היום יגיע לא לדאוג
בואנה מזכיר לי את תקופת "רק בישראל" היו מלא הודעות בפורום כמו :"מתי יגיע כבר יום חמישי\שישי" חפיף,היום יגיע לא לדאוג
ס סקייטר גירל New member 16/8/05 #7 למה../images/Emo35.gifכי בשני יש יש "חברים"../images/Emo2.gif כי זו הסיבה שאני מחכה לשני
ס סקייטר גירל New member 16/8/05 #11 נחשתי נכון../images/Emo3.gif יש היום בחצות ומשהו נכון [אמא מתווכחת איתי שאין בגלל ההתנתקות...] טוב בגלל ההתנתקות בטח יבטלו
נחשתי נכון../images/Emo3.gif יש היום בחצות ומשהו נכון [אמא מתווכחת איתי שאין בגלל ההתנתקות...] טוב בגלל ההתנתקות בטח יבטלו
L limors2 Active member 15/8/05 #6 ../images/Emo7.gif../images/Emo54.gif לימור מילאב הוווווווו הגעגועים!!!!
ס סקייטר גירל New member 16/8/05 #8 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo7.gifאני ממש מתגעגעת אנ''ה[ארץ נהדרת]מעולה אבל לעולם לא תשתווה לרב''י[רק בישראל]לדעתי...
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo7.gifאני ממש מתגעגעת אנ''ה[ארץ נהדרת]מעולה אבל לעולם לא תשתווה לרב''י[רק בישראל]לדעתי...
L limors2 Active member 16/8/05 #9 בדיוק!!!!../images/Emo7.gif../images/Emo54.gif אחיות שלי כל הזמן "מהההההההה מה פתאום ארץ נהדרת הכי שווה" והם סתם לא יודעים כלום!!!
בדיוק!!!!../images/Emo7.gif../images/Emo54.gif אחיות שלי כל הזמן "מהההההההה מה פתאום ארץ נהדרת הכי שווה" והם סתם לא יודעים כלום!!!
D darklighter New member 19/8/05 #12 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif