נו ... גם כמה דברים !!!

omerikoosh

New member
נו ... גם כמה דברים !!!

1 ) אתם בכלל בכלל לא מגיבים בקשר להודעה שכתבתי אתמול על התחרות מצגות . 2 ) אני בעד שנעשה שרשור תמונות היום !!! 3 ) בואו נדבר על דברים מעניינים !!! 4 ) שנה טובה ומתוקה
לכולם !!! שתהיה שנה מלאת הפתעות ופינוקים ... שנה של כיף ואושר ! וזו סתם מן ברכה עלובה שכזו !!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה בייי ואני מצפה להר של תגובות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

omerikoosh

New member
אהה אנשים שכחתי ! אני צריכה דחוף את

עזרתכם !!!!!!!!!!! אני צריכה שתרשמו לי את כל השירים היפים שהתאומות שרו או שירים מהסדרות והסרטים !!!

omer wild

New member
עמרוש אני בעד...המשך בתוך ההודעה!

אני בעד שרשור התמונות
של היום ומחר כי מחר זה ערב חג ועדיף להתחיל היום כדי שכולם יוכלו לשרשר הרבה תמונות ! טוב אז אני פותחת נושא והוא: איזה תמונות שרוצים ! כל אחד ישים את התמונה שבא לו אם היא יפה בעיניו או מכוערת...כל מה שעולה לו בראש

אני לא יודעת....

איך קוראים לזה באנגלית אבל אולי תזהי, זה מסדרת המסיבות של אשלי ומרי-קייט או משהו כזה (אשלי ומרי-קייט מארחות...??) זה במסיבת גלידה, אייס קרים כרייזי נו איץ אנד בט סור מיי מיי מיי, אייס קרים כרייזי נו איץ אנד בט סור מיי מיי מיי.... אם זה נשמע לכם נורא...זה לא

M ar y K at e

New member
השרשור תמונות רק מחר ../images/Emo15.gif

2. אני ניסיתי לפתוח מין דיון על מרי קייט ואשלי שאומרות הלו אולסן אנד אולסן..., ומעט מאוד אנשושים הגיבו. ואני הגבתי
שנה טובה לכולם

RinRan

New member
אוקיי......

1. לא ראיתי את ההודעה שלך על התחרות מצגות וגם לא ממש הבנתי מה עושים בתחרות... תוכלי להסביר לי
תנקיו
2. למה לעשות שרשור תמונות היום
למה לא לחכות למחר
... 3. "בואו נדבר על דברים מעניינים"- קל לדבר, קשה לעשות...
4. תודה רבה עמרוש ושנה טובה לכווווווווולכם
אוהבת ומתה עליכם
שנה טובה ומתוקה כמו
ושלא יעקצו אתכם
ים
אז תאכלו הרבה הרבה
ים ב
ים (
) ועוד משהו-
זה ממש מגעיל

omerikoosh

New member
לרין ראן !!!

1. אוקיי ... את צריכה להכין מצגת יפה ומושקעת של התאומות ושאת גומרת לכתוב לי מסר ... אני אומרת שוב : אין לי בעיה לחכות עם זה אפילו חודשיים אבל אני רוצה שתתחילו להכין ואם יש לכם מוכן כבר אז סבבה תכתבו לי מסר !!! 2. מחר ערב חג ונוסעים ואני רוצה שכולם יספיקו לשרשר !!! ( תודה עמרו´ש - וילד על הניסוח ) 3. צודקת אבל קצת משעמם בפורום עכשיו ... 4. תודה לך ושוב ... שנות טובות לכוווווווווווווווווולם !!! בייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

omerikoosh

New member
שוב אתם לא מגיבים וזה נורא מעצבן

אותי !!! אני מבקשת אפילו מתחננת שתגיבו ... ואם זה לא בקשר לתחרות מצגות אז שיהיה בקשר להודעה השניה ! אני צריכה שתכתבו לי את השירים היפים בלבד של הבנות או של השירי פתיחה של הסדרות\ שירים מסרטים ... קיצר כל השירים היפים שקשורים אליהן ...
רבה רבה רבה

M ar y K at e

New member
פשוט תרשמי בקאזה ../images/Emo15.gif

Mary Kate And Ashley וזה יתן די הרבה שירים שלהן אני שמעתי והורדתי את holiday in the sun וזה שיר די חמוט אם את רוצה עוד הצעות צרי קשר במסרים

omerikoosh

New member
מרי קייט !!! תודה רבה רבה רבה !!!

יש לך עוד שירים מומלצים ?!

M ar y K at e

New member
אם היה אפשר הייתי מעלה לכאן ../images/Emo15.gif

אבל אי אפשר לשלוח לאי מייל

חחחח תודה מותק גם לך ולכולם../images/Emo13.gif../images/Emo74.gif

שנה טובה ומתוקה כמו
תאכלו המון
-ירוק זה הכי טעים חחחחחחחחח עיזבו אין קשר :) פשוט שתיהיה את ה-שנה חחח ודג זה באמת דוחה במיוחד גפיל זה מזיכר לי ג´לי חח טוב עיזבו שנה טובה לכולללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללם:) אוהבת:
נ!עה
!

T N T girl

New member
אני מק../images/Emo78.gif את ההודעה !!!

פליז תגיבו אנשים אני רוצה לעשות שרשור ארוך של תגובות ולהודעות שלי אף פעם לא מגיבים =[

למעלה