נו , דורש , בדיחת חננות C:\ C:\Dos C:\Dos\Run Run\Dos\Run!
S Seidman New member 7/12/05 #2 הנה משהו בשבילך: הוספת הודעה -> לחיצה על לחצן שמאלי נושא: הנדון demoloc תוכן: חסימה
T thorondor New member 8/12/05 #9 סלח לי, המנהל יודע בדיוק מי עושה אותו או לא. ויש רק תשובה נכונה אחת. היא מתחילה ב"אני".
M MajorWinters New member 8/12/05 #16 חשבתי שהתשובה היחידה הנכונה היא 42 אבל אני שמח שמתחרים על ליבי... ובכן, אתם יודעים שיש מספיק דין לכולם... גם באופן הפיזי
חשבתי שהתשובה היחידה הנכונה היא 42 אבל אני שמח שמתחרים על ליבי... ובכן, אתם יודעים שיש מספיק דין לכולם... גם באופן הפיזי
ח חביבה פלוססס New member 8/12/05 #29 אה. בעיה. אבל תמיד יש טטנוסD: חוץ מזה מה אם הדף חלילה ממוחזר? לך תדע איפה הוא הסתובב קודם
T the new L New member 8/12/05 #10 מודולים מה ההבדל בין מודול לאזרח? מודול הוא חופשי אם ורק אם יש לו בסיס. אזרח הוא חופשי אם ורק אם אין לו בסיס. (נו, מה לעשות, אני חייל משוחרר שלומד אלגברה, הייתי חייב )
מודולים מה ההבדל בין מודול לאזרח? מודול הוא חופשי אם ורק אם יש לו בסיס. אזרח הוא חופשי אם ורק אם אין לו בסיס. (נו, מה לעשות, אני חייל משוחרר שלומד אלגברה, הייתי חייב )
D Deep1 New member 8/12/05 #14 בדיחה אחרת (די גרועה) מה ההבדל בין המודולים Z/Zp מעל Z, לבין החיים? המודולים Z/Zp פשוטים. החיים לא...
בדיחה אחרת (די גרועה) מה ההבדל בין המודולים Z/Zp מעל Z, לבין החיים? המודולים Z/Zp פשוטים. החיים לא...