נו די! איפ!

Road death

New member
נו די! איפ!

מה נו.. הצ'ט שלי לא עובד.. ואתם כל היום בו..(?) ככה אתם אמרתם לפחות שתדברו בו עד שתכירו יותר.. ובינתיים, אני בצד.. ;[ ואני לא אכיר אתכם, וגמני רוצה להיות איתכם וכאלה.. גמני חנון! לא יפה להשאיר חנונים לבדם.

Science Fiction

New member
I LOVE YOU ../images/Emo119.gif

אני לא נטולת הצ'אט היחידה בעולם! הידד! [למרות שזה די מפתיע. כלומר, זה פורום של גיקים. איך זה שלרוב האנשים בו יש אקספלורר? >.<]

Road death

New member
גני אוהב אותך..!!!!

בואי נזדיין עכשיו ונקים ילדים לכבוד יום הולדתה של איימי לי! |אני תמיד נוטה להגזים, אל תכחו ברצינות.. באמת..| |ולא, אני לא חרמן.. באמת! | =P ותסבירו לי.. מה זו המילה הזו שאתם כותבים שמה..?! אקספלורר?! אנא הסבירו.

נדרש אקספלורר בשביל הצ'אט :-\

בעייתי. זה בגלל זה ? אני משתמש בפיירפוקס עם פלאגאין שנותן לראות את העמוד במנוע אקספלורר - אפילו שהתוכנה עצמה היא פיירפוקס (וכל מה שקשור). כרגע אין אף אחד בצ'אט, בכלל אין שם עד כדי כך הרבה..

Science Fiction

New member
הו? ../images/Emo119.gif

פירוט?

פירוט לגבי מה ?

נדרש Internet Explorer בשביל להכנס לצ'אט. למי שיש חלונות אין בעיה עם זה. מי שיש לו מערכת הפעלה אחרת, נדפק (אני חושב)

פירוט

יש 2 פלאגאינים לפיירפוקס לעבודה עם עמודי אקספלורר הפלאג הישן והמוכר נקרא IE View, והוא מוסיף קיצור בתפריט שנפתח עם הלחצן הימני שפותח את העמוד בחלון אקספלורר חדש. הוא גם נותן אפשרות לפתוח עמודים מסויימים תמיד רק באקספלורר. הפלאג השני IE Tab, שלדעתי הוא יותר נוח (אפשר להשתמש בשניהם), הוא פלאג שמכניס בצד ימין למטה אייקון של פיירפוקס, שכשאת לוחצת עליו, מתחלף לאקספלורר, מה שקורה הוא שהתוכנה שמעבדת את העמוד (נקרא מנוע) מתחלפת מהמנוע של פיירפוקס (נקרא Gecko), למנוע של אקספלורר. כלומר, מה שמחוץ לעמוד עצמו הוא פיירפוקס לכל דבר (פעולות, עיצוב, וכו'), ומה שבתוך העמוד הוא אקספלורר לכל דבר (תפריט לחצן ימני, עיצוב, ActiveX וכו'). זה גם יודע לפתוח עמודים שראית במנוע אקספלורר (לפחות אם הם במועדפים, אבל יש עוד אפשרויות) ישר במנוע הזה. אצלי הצ'אט מנוהל בצורה כזו. את הפלאגים אפשר להוריד בחינם מאתר מוזילה: https://addons.mozilla.org/

Theherod

New member
לא בדיוק

קיימות כמה תכנות, החינמית היחידה (אני חושב) נקראת wine, היא מיועדת ללינוקס ו(נדמה לי) לבס"ד )(BSD), שעליו מבוסס OS X, כך שעל לינוקס יוניקס ומק, ניתן להפעיל בצורה עקומה (מאוד!) אקספלורר.

עקום מדי, ולי לפחות גם קורס הרבה

אבל אם עובד לך, בהצלחה. בכל אופן זה לא מה שהתכוונתי. אפשר גם להריץ הכל ב-VMWare וזהו..

Theherod

New member
כן, אכן אפשר, במידה ויש לך 768 ram

מעבד 2Ghz ומספיק סוואפ (במידה וההארד דיסק איטי מ 7200 סל"ד, הלך עליך). האמת שאף פעם לא ניסיתי את זה, רק ראיתי אצל אחרים. אגב, איך זה שאני רואה פה כבר שני לינוקסאים, שאף פעם לא ראיתי בפורום לינוקס? הקהילה המקומית (לדעתי) היא מהאיכותיות ברשת

אני דווקא קורא שם

(אז אולי אני שלישי אפילו) משעשע שפעם הפרסומת בפורום לינוקס היה ל-Visual Studio
אני עבדתי עם VMWare בעיקר תחת וינדוס הרבה פעמים, תוכנה חביבה, ולא צריך מחשב עד כדי כך מהיר, אפשר להסתדר גם בלי, אבל לעבוד עם שתיהן ביחד זה קשה. בד"כ אחת המערכות לוקחת את רוב הזיכרון בשביל לעבוד כמו שצריך, והשניה תרוץ יותר לאט, תלוי בכמות השימוש. זו הדרך היחידה שאני אריץ לינוקס, כי אני צריך וינדוס ללימודים ולמטרות שונות. תנסה את זה, פיתרון טוב לדברים קטנים שצריך לפעמים.

Theherod

New member
אני מסתדר עם wine לצרכי

שמכסים בעיקר בדיקת משחקים קטנים שמורידים ברשת כשמשעמם. במידה ואני אצטרך, אני אלך על משהו חופשי וחינמי, כמו qemu
הפרסומות שהיו לא משעשעות בכלל, זה צעד מחושב של מיקרוסופט, הרי אם היא תגרום למשתמש ווינדוס להוריד בצורה לא חוקית VS ולהתרגל אליו (כמו שקרה עם ווינדוס) הם ירוויחו, אבל קצת. אם הם יגרמו למשתמש לינוקס לעבור לווינדוס, הם הרוויחו פעמיים, לקוח חדש+משתמש שעזב את לינוקס, המתחרה הגדול ביותר שלהם.

אך ורק מסיבה אחת

את רגילה לאקספלורר, כמו רוב משתמשי חלונות (בהתאם לכך גם יש אתרים שנבנו במיוחד לאקספלורר, אבל זה לאט לאט יורד, ויותר אתרים מכוונים לסטנדרט)

Ziga

New member
גם אמא שלי הייתה ככה,

אז החלפתי לה את האקספלורר לפיירפוקס, שמתי סקינים וכפתורים שיראה כמו אקספלורר, והיא אפילו לא שמה לב. אחרי שבוע היא באה אליי ואמרה לי שפתאום האינטרנט שלה עובד כ"כ טוב. =]

למעלה