נו היום ההופעה !! מישהו מפה בא? אני שוקלת אם ללכת אם לא.
ש שלמונזה New member 30/5/06 #1 נו היום ההופעה !! ../images/Emo168.gif מישהו מפה בא? אני שוקלת אם ללכת אם לא.
R red butterfly New member 30/5/06 #2 אם את יכולה, תלכי ../images/Emo204.gif צריך נציגות של הפורום לצערי אני לא יכולה לבוא, יש לי בעיה של הסעות
אם את יכולה, תלכי ../images/Emo204.gif צריך נציגות של הפורום לצערי אני לא יכולה לבוא, יש לי בעיה של הסעות
H hodayoyo New member 30/5/06 #3 ../images/Emo4.gif תלכי!../images/Emo60.gif ותהני בשבילי (כמו בנובלמן ). ועדיין לא הסברת לי על הטיולים בתל השומר
../images/Emo4.gif תלכי!../images/Emo60.gif ותהני בשבילי (כמו בנובלמן ). ועדיין לא הסברת לי על הטיולים בתל השומר
שיר m Well-known member 30/5/06 #4 אם תשקלי יותר מדי בסוף לא תלכי מנסיון אולי אני אבוא... אני אדע רק ברגע האחרון. ואם כן זה בלי לדעת איך לחזור (דיה לצרה בשעתה)... אם את הולכת, תהני!!
אם תשקלי יותר מדי בסוף לא תלכי מנסיון אולי אני אבוא... אני אדע רק ברגע האחרון. ואם כן זה בלי לדעת איך לחזור (דיה לצרה בשעתה)... אם את הולכת, תהני!!
שיר m Well-known member 31/5/06 #5 בסוף לא הלכתי... למה? כי אני מטומטמת. נראה לי שאכזבנו את שרון... אכזבתי את עצמי.