שעפה ברוחomg
כולה מטריה![]()
שלי לא עפהשעפה ברוח.
למה אתה לא משתמש בהשלי לא עפה
בת 10 שנים ועדיין נראית חדשה
איך לא? עטופה ושמורה בארוןשלי לא עפה
בת 10 שנים ועדיין נראית חדשה
לאאאאאאאאאאאאאאאיך לא? עטופה ושמורה בארון![]()
יהא זיכרה ברוך... וטוב שהארנק הצליח לפצות על כך.שווה לקנות , מטריה יקרה. אשמור את שם המטריה שרשמת, הייתה לי פעם מטריה יקרה, וגם היא עפה לשמים
חחחה אהבתי את יהא זיכרה ברוך.יהא זיכרה ברוך... וטוב שהארנק הצליח לפצות על כך.
הארנק?יהא זיכרה ברוך... וטוב שהארנק הצליח לפצות על כך.
בדקתי מחיר,שווה לקנות , מטריה יקרה. אשמור את שם המטריה שרשמת, הייתה לי פעם מטריה יקרה, וגם היא עפה לשמים .
וגם מתהפכת לעתים... בדיוק כשזה הכי מפריע!שעפה ברוח.
זרוע וידית רק שניהם הכרתיomg
כולה מטריה![]()
לא בהקשר של מטריה,
כשפעם נסענו וקרתה תאונה בכביש, השוטרת אמרה לאשתי: "תפרססי". אשתי הייתה בהלם. אז שאלתי אותה... "אבל את תמיד אומרת ש"פיקססתי" (שלחתי פקס). כן זה היה מזמן... "אז מה ההבדל בין פיקססתי לבין פירססתי"? ומאז, כבר יצא לי לשמוע את הפועל הזה (פירסוס) מתגלגל בפיהם שם רבים...לא בהקשר של מטריה,
אם היו מראים לי ציור ורשימת חלקים, הייתי יודעת לזווג,
רק חלקים, הייתי חושבת על משהו כמו אוהל או אולי (לא בטוחה) שמשיה לגינה.
למה להלחיצני עם לחיץ וחבק? (;
מאד ברור מה עושה מימתח, לא חושבת ששמעתי אי פעם.
אבל, אבל, אבל,כשפעם נסענו וקרתה תאונה בכביש, השוטרת אמרה לאשתי: "תפרססי". אשתי הייתה בהלם. אז שאלתי אותה... "אבל את תמיד אומרת ש"פיקססתי" (שלחתי פקס). כן זה היה מזמן... "אז מה ההבדל בין פיקססתי לבין פירססתי"? ומאז, כבר יצא לי לשמוע את הפועל הזה (פירסוס) מתגלגל בפיהם שם רבים...
ואגב, מה שנקרא בפי העם "אזיקון", גם הוא סוג של חבק. לגבי ה"לחיץ"? סוג של לחצן. זה מסתדר לי היטב גם אם לא יצא לי להשתמש במילה הזו.
מה שכן? ה"חופה". אבל גם זה בסדר, כי חופה הלוא יש גם במצנח.
כשפעם נסענו וקרתה תאונה בכביש, השוטרת אמרה לאשתי: "תפרססי". אשתי הייתה בהלם. אז שאלתי אותה... "אבל את תמיד אומרת ש"פיקססתי" (שלחתי פקס). כן זה היה מזמן... "אז מה ההבדל בין פיקססתי לבין פירססתי"? ומאז, כבר יצא לי לשמוע את הפועל הזה (פירסוס) מתגלגל בפיהם שם רבים...
ואגב, מה שנקרא בפי העם "אזיקון", גם הוא סוג של חבק. לגבי ה"לחיץ"? סוג של לחצן. זה מסתדר לי היטב גם אם לא יצא לי להשתמש במילה הזו.
מה שכן? ה"חופה". אבל גם זה בסדר, כי חופה הלוא יש גם במצנח.
המילים מוכרות, אך מעולם לא ניסיתי לקרוא לכל חלק במטריה בשם. אבל אם הם כל כך יסודיים מדוע לא נתנו שם למוט הזה שמחבר בין הזרוע לממתח? ול"שייבה" שעל הזרוע, זו שמזיזה את המוטות שמחוברים לממתחים?
זו לא שייבה. זו מסמרה (או ניט = שזו לא מילה עברית בעצם). ומה עם המוט המרכזי? וידית ה"מקל סבא"? ויש כמובן גם את ה"שפיצים" המאורכים והחלולים, שתפורים בכל נקודת מתיחה בחופה ומקשרים בין קצות החופה למוט הדקיק והדו מפרקי שגם לגביו לא נקבע שם כפי שכבר ציינת? אוף... זה לא כמו כל דבר שמחולק בהגדרות הצבאיות ל-3 חלקים. כי אפילו במטריה כה פשוטה, יש הרבה יותר חלקים. ומה שמכונה בציור "כיפה"? זה בעצם (גם) קוצו של מקל הסבא, ככל שניתן להיעזר במטרייה גם ככזה.המילים מוכרות, אך מעולם לא ניסיתי לקרוא לכל חלק במטריה בשם. אבל אם הם כל כך יסודיים מדוע לא נתנו שם למוט הזה שמחבר בין הזרוע לממתח? ול"שייבה" שעל הזרוע, זו שמזיזה את המוטות שמחוברים לממתחים?
חישורים, שפיצים, שיחים.זו לא שייבה. זו מסמרה (או ניט = שזו לא מילה עברית בעצם). ומה עם המוט המרכזי? וידית ה"מקל סבא"? ויש כמובן גם את ה"שפיצים" המאורכים והחלולים, שתפורים בכל נקודת מתיחה בחופה ומקשרים בין קצות החופה למוט הדקיק והדו מפרקי שגם לגביו לא נקבע שם כפי שכבר ציינת? אוף... זה לא כמו כל דבר שמחולק בהגדרות הצבאיות ל-3 חלקים. כי אפילו במטריה כה פשוטה, יש הרבה יותר חלקים. ומה שמכונה בציור "כיפה"? זה בעצם (גם) קוצו של מקל הסבא, ככל שניתן להיעזר במטרייה גם ככזה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.