נו,חביירים הניהנתם?במפגש הכוונה

משמרותי

New member
נו,חביירים הניהנתם?במפגש הכוונה ../images/Emo22.gif

נכון,לא בדיוק מה שחשבתם...ולצוורך זה אנחנו כבר חושבים על עוד מפגש,שיהיה קצת יותר מוסיקלי,
אבל סופסופ התוודענו לפנים ולשמות שמאחור...שיהיה שבוע טוב

היה ערב טוב לאנשי הפורום

היה אחלה, החבר'ה מקריית מלאכי פשוט גדולים, באו בלי כינויים (של פורום), חייכו, דיברו, ניגנו, שרו. לא ידעתי כמה דברים שעכשיו אני יודע, אבל העיניים נעצמות...

וואו איזה יופי של ערב זה היה

זה היה ערב מאוד מיוחד. היה מאוד נחמד לפגוש את כולם ולדבר! תרצה אדירה..... אין ספק שהיא דמות בפני עצמה. זה השאיר ממש טעם של עוד (טוב, הגעתי באיחור) וגם עורר געגוע מסוים למפגש הפארק הזכור לטוב - כך שאני בהחלט בעד מפגש פארק-גיטרות-שמיכות-שירים שכזה. הסרט שראינו היה כל כך.... הוא פשוט היכה אותי.. אני רוצה לראות את זה שוב. תודה רבה שירז ותרצה על האירוח החם ועל כל ההפתעות. אני באמת משתאה שישנם חומרים כאלה של מאיר ואנחנו לא חשופים אליהם. וואו, אני רק רוצה להגיד ש.. המשך יבוא תודה לכולם ותודה למשמרותי על הטרמפ!!! ההודעה הזו היא הוכחה לכך שהגעתי הביתה!
ברוכים הבאים לכל המשתתפים הסמויים של הפורום.... אתם יודעים מי אתם... היה טוב לפגוש אתכם! שבוע טוב לכולם, ולמי שלא הגיע- נספר לכם מה היה, במפגש פארק הבא שבני ממונה בזאת לארגן.....!

שנאמר, היה ערב הכי יפה בעולם..

תודה לתרצה ולשירז על הכל, על האירוח, על הסיפורים, על הסרטים, על הסיפורים. היה טוב לפתוח את האוזן ואת הראש, וכנאיה שבפעם הבאה נפתח גם את הגרון.. שבוע טוב!

למעלה