נו חברה איך היה הצום? איך עבר הצום אנשים חזקים שלי?
B Baby Boo New member 8/8/03 #1 נו חברה איך היה הצום?../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif איך עבר הצום אנשים חזקים שלי?
L lala897 New member 8/8/03 #4 היה צום בסדר. היה מה זה כיף לאכול אח"כ.. אכלתי פולים.. והלוואי באמת שזה יהיה הצום האחרון חוץ מיום כיפור נראה לי לא?
היה צום בסדר. היה מה זה כיף לאכול אח"כ.. אכלתי פולים.. והלוואי באמת שזה יהיה הצום האחרון חוץ מיום כיפור נראה לי לא?
מ מתנדב New member 8/8/03 #5 lala897, לא בריא לאכול כל כך הרבה אחרי הצום וכתוב שגם בזמן בית המקדש, צמו את יום כיפור, כך שנקווה שעוד השנה נצום את יום כיפור בבית המקדש...
lala897, לא בריא לאכול כל כך הרבה אחרי הצום וכתוב שגם בזמן בית המקדש, צמו את יום כיפור, כך שנקווה שעוד השנה נצום את יום כיפור בבית המקדש...
L lala897 New member 10/8/03 #8 את מה? לא'דעת מה התכוונת. אני התכוונתי פולים מלש' full מלא. אכלתי מלא. ובאמת זה לא בריא אבל הייתי רעבה!!!!
את מה? לא'דעת מה התכוונת. אני התכוונתי פולים מלש' full מלא. אכלתי מלא. ובאמת זה לא בריא אבל הייתי רעבה!!!!
ה המלאכית19 New member 11/8/03 #10 אה, אופס... אני לא טובה כל כך בסלנג העברי... אכלתי פולים... איך מצחיק ....