נו חברים, איך החיים

CoooooL

New member
נו חברים, איך החיים../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

בואו ספרו דברים, אולי נפתח דיון על המלחמה בעיראק? חוששים
, פוחדים
, לא מזיז

שונה את סדאם

הם צריכים להכנס בו בכל הכח שונא לקחת את ערכת המגן לבית הספר...... צריכים לעשות אם הם ינצחו חג חדש שבו אם אומרים סדאם מרעישים ברעשן ויש בו מגילה שבו במקום אחשוורוש יש בוש.

יוֹאב

New member
לא מזיז!

גם ככה אם יהיו טילים הם יפגעו בנס ציונה, ראשון,יבנה,אשדוד,רמלה,לוד,כפר בילו.....אבל לא ברחובות
אנחנו מוגנים
שוקי שומר עלינו...

סאדאם הכוסון!!!../images/Emo152.gif

גז חרדל אימפריייייה!
ומה זה יואב אתה לא נחמד שלא יפגע ביבנה וגם לא באשדוד מה אני אעשה בלי טלי ופילה
גם לא בראשון בעצם כי מסכנים לירז וליאור

"ערכת מגן-זה חלק מהחיים!"../images/Emo151.gif

פויה מה אתמ לוקחימ ערכת מגנ לבצפר
עלי איימו שאמ אני יבוא בלי המסיכה יותר אז לא יכניסו אותי ובאתי והמ כנ הכניסו הרמאימ האלה
עוד חשבתי שאני אוכל לחזור הביתה לישונ

Big 7

New member
לא מזיז לי...

בדוגרי גם אני שונא ללכת עם שקית שבא יש מסכת גז...אני נראה כמו אידיוט(טוב גם בלי המסכה אני נראה ככה
)

אין לי כח יותר.....

מלחמה זה דבר רע בכל מקרה. זה לא משנה אם זה מוזיז לי אולכם ברמה האישית (כמו עניין מסכות המגן) או לא. מפריע לי שאנשים חפים מפשע צריכים למותך מפריע לי משפחות שלמותך צריכות לסבול... זה מפריע לי זה מזיז לי!!!! עניין המסכות..... לא יודעת עדיין לא הייתה לי את ההזדמנות ללכת איתה. כל פעם שאני רואה אנשים כן הולכים איתה יש לי דחף עז להתפוצץ להם מצחוק בפנים.... וזהו. הא יואבי אתה מאוד נחמד!

יוֹאב

New member
זה טבע העולם

אני גם מתנגד למוות של חפים מפשע שצריכים למות. וזה לא משנה אם זה בגלל סדאם העריץ או בגלל בוש החמדן... ותודה, מותק, אני יודע שאני נחמד....רואים

CoooooL

New member
../images/Emo26.gif

גם אני מתנגד לכך שאנשים חפים מפשע צריכים למות סתם כך אך כמו שיואב אמר... ורגע, אני, פבל לא נחמד
אבל בעצם את מכירה אותי אז מה זה משנה

למעלה