נו חיפאים, מה אתם עושים היום????

vegi force 1980

New member
מה עושים היום.....?.......

בואי נבחן את האפשרויות.... אפשרות אחת:ללכת לפאב אפשרות שניה:לכת לחוף אפשרות שלישית:להישאר בבית אני בוחר באפשרות שלישית בהתחשב שיש לי בית ריק כל הסוף שבוע... לא אמא...לא חבר שלה....לא כלבים.....רק אני והמון חברים!!!!!!!!!!!!! לכל מי שגר ברחוב מימון אני כבר מתנצל מראש על הרעש

BoR|S

New member
המממ...

אז אם אני אעבור שם בסביבות 2 לפנות בוקר, אני אדע לפי הרעש איפה אתה גר... ;-

אני אוהב :)

מה תשים ? יש לי המלצה ללהקה ממש טובה אם אתה רוצה.. של הארדקור ישן וטוב הגמד

מה עושים היום? מה שעושים בכל יום...

מנסה לכבוש את העולם!!
וואלה שמעתי יש מסיבה,ההורים של מישהו נסעו,בית ריק,רק הוא יהיה והרבה חברים....
שמופי...אז גם היום יש מצב שנראה אותך באותו מקום כמו בכל יום שישי??
אני מאחלת לכולנו סופשבוע מדהים!!!!
LOVE ענת.

tygger

New member
שלום לכל החיפאים.

מה עושים היום? יושבים בבית ומתים לצאת. לצערי מזה חודש וחצי אני יושב בבית ברוב הערבים היות והצלחתי להרוס לעצמי את הקרסול. אחלה תגובה. אני מוכן להסתפק בלכבוש את המדרגות של הבית שלי מבלי להזדקק למנוחה לאחר מכן. אבל אני בדרך!!! היום יום רביעי בלי קביים! עלק חודשיים מינימום. רק פה להוכיח שהרופאים לא יודעים כלום ממה שהם מדברים. לא בחדר מיון ולא האורטופדים הדבילים שממורמרים על העבודה שלהם. מקווה שתהנו כולכם. שבוע הבא אני יוצא שוב ויתהפך העולם!!!

זה לא זה לא זה לא נורא...../images/Emo13.gif

החלמה מהירה!!!!
אפשר גם להנות מבלי לצאת מהבית......אם הייתי יודעת הייתי קופצת לביקור חולים...
טיפ קטן...כבר אי אפשר לסמוך אפילו על הרופאים,מנסיונות העבר.....
תאמין לי..........אל תאמין לאף אחד!
לילה טוב לי ובוקר טוב לכולם!!
LOVE ענת.

tygger

New member
ניגודים כל כך רבים . . .

בוקר? עוד שלב עובר. אחותי מתחתנת ואני כל דקה מקבל טלפון נוסף. הרופאים אכן יצורים דוחים וגועלים. אחד הרופאים, ישב, סיבב לי את הקרסול ושאל אם זה כואב. "לא הדמעות זה מהאושר". אבל זה אכן לא נורא, זה עוד מעט עובר ואז כבר לא תהיה בעיה ללכת לרקוד. אני רק מחכה לסיים את השבוע הזה. עד אז אני חושב שאני אפרק את זעמי על אחד המחשבים שלי. נפרק אותו, נרכיב אותו, נתקין ונהרוס שוב.

עכשיו לילה......טוב!../images/Emo13.gif

אמרתי בוקר טוב לכולם כי תשים לב לשעה שרשמתי את ההודעה הקודמת ולילה טוב לי כי אני הלכתי לישון...
ולענייננו........
לאחותך לרגל יום נישואיה. ואם כבר מדברים על הרגל (
) אז שוב פעם החלמה מהירה!!! ומה המחשבים המסכנים עשו לך? אתה מאלה שהיו קטנים והיו מקבלים משחקים חדשים היו ישר מפרקים אותם ובונים מחדש???????
בכל מקרה שיהיה לך שבוע מקסים!!!!
LOVE ענת.

tygger

New member
לילה טוב.

המחשבים פשוט אוהבים להתווכח איתי. לא תמיד מוכנים לבצע דברים כמו שצריך ופשוט צריכים שכנוע קל פה ושם. ותודה שוב לרגל הרגל ולרגל הנישואין של אחותי. לילה דוב, חלומות פז.

ענתוש!!!!

הלילה לא היה לי כוח לצאת ולהשתולל, אז הלכנו לשחק באולינג בקניון חיפה!!! קראו לי את הצורה... וחגגנו יום הולדת לחברה. היה נחמד!!! אחר כך ירדנו לסטייל ביץ, וגם היה כיף. איפה היית???

הופ הום טרללה......./images/Emo166.gif../images/Emo3.gif

עכשיו בדיוק חזרתי מהחורבה........ כהרגלי גם השבוע הזה הייתי שם. כל הכסף שלי הולך על המקום הזה. היה פשוט מפוצץ אנשים עד אפס מקום....גם בפנים וגם בחוץ...... לא היתה לנו בעיה להכנס כי אנחנו (אני וחברותיי) מכירים כבר את כל המאבטחים והעובדים שם. אני מאוד נהנתי כי אני אוהבת לרקוד ולהשתולל ויאללללללללללללללללללללהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה בבבבבבבבבבבבבבלללללללללללללאאאאאאאאאאאאאגגגגגגגגגגגגגגגגגגןןןןןןןן
חח תסלחו לי זאת השעה.......
עדיין באטרף מסיבתי....................כל היום וכל הלילה....... אני שמייחה שנהנת שמופה אבל אל תשכחי שאת חייבת לי עוד פגישה
סופשבוע רגוע ומדהים לכולנו!!!!
LOVE ענת.

חחחח איזה כיף לך!!!!!

בסוף התבעסתי שלא הלכתי לחורבה, כי שמעתי שהיה ממש פצצה, אבל חפיף, שבוע הבא, כרגיל בחורבה (חחח יצא חרוז...) אני שמחה שנהנת, אם שבוע הבא נאת שם, ניפגש!!!

Y.G.J

New member
יפה - אהבתי

ילדותית משהו..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רואה פינקי והמוח, מה?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה