נו, טוב...

keisamit

New member
נו, טוב...../images/Emo187.gif

נפרסם. בהתחלה חשבתי על אסטרטגיה של לפרסם את הפאנפיק אחרי כל סערת הפאנפיקים של כל חברי הפורום, כדי שלא יסתכלו עליו כעל "עוד פאנפיק שמשועמם מהפורום כתב." אבל ניחא, אם לא עכשיו, אז לעולם לא.
שם הסיפור: נפלו המלאכים, כולם. [דרמתי, הא?] כותב: אני. D: נו, קיסמית/לוטם/לוטמע. סוג: ממ...דרמה רומנטית?
דמויות: מיסטי ומייקי. ^^ [ג'רארד ואלנה כמשניים.] דירוג: אממ...A. גאדד. |: טוב נו, הסיום שלו יפה, אהבתי אותו. יאי.

Rose131

New member
בהתחלה זאת הייתה האסטרטגיה../images/Emo29.gif

שלי.. אבל חשבתי שאני לא רוצה יותר מדי צומת לשלי אז אני אכתוב ביחד עם כולם עכשיו אני מתחילה לקרוא..

Rose131

New member
:-O../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

הרגת את כולם!
אבל סיפור יפה...

keisamit

New member
חחח בדיוק...../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif

זה מה שחברה שלי ירדה עלי: ציטוט שלה. "קודם אלנה התפגרה, אחרי זה ג'רארד ירה בעצמו, אחרי זה מייקי השליח את עצמו מצוק, ואז מיסטי נעלמה." די נכון, אבל ככה פאנפיקים של MCR, לא?

kati666

New member
../images/Emo12.gif או!!

הסוף יפיפה בחיי
יכול לעשות את זה יותר ארוך ולפרט וכאלה,אבל אני מניחה שהעדפת לא לחפור למרות שהייתי שמחה לקרוא גרסה ארוכה יותר.
, ימוכשרת :)

קרניjack

New member
תקשיבו אם אתם מגיבים לפאנפיק

אל תכתבו ספוילר בכותרת! לא לכתוב מה קרה בכותרת זה ממש הורס, כרגע מחקתי תגובה שהייתה בה פסוילר בכותרת! רוצים להגיב על משהוא
שימו
בכותרת של ההודעה ותגיבו בתוך ההודעה על מה שאתם רוצים. וזה לא ספציפית לפיק הזה, אלא לכל פאנפיק שמישהו מפרסם פה! :)

קרניjack

New member
וואי........./images/Emo58.gif

ממש אהבתי את הסוף, אין כמו סוף חזק ומרגש
ולמה "דרמה רומנטית"? נוטה יותר לדרמה טרגדית:) להעלות למאמרים?

PunKurt

New member
טובב

עוד פעם אחת מישו הורג לי את ג'ר ואני אתעצבןן לא סתם :] סיפור מרגש...

../images/Emo140.gifלוטמע המוכשרת שלנו....

יפה מאוד!!!!!!!!!!! קבלי סינית.....
(עזבי אני מתלהבת מהאיקונים החדשים)

Shusha Chan

New member
אכן עצוב.

מה אני אגיד לך, את כותבת פשוט נהדר! הפיק מעט לא ריאליסטי, במיוחד הדרך שמייקי אומר לזאתי (שחכתי, נו XD) שג'רארד וסבתא שלו מתו. את צריכה לכתוב פיקים יותר ארוכים! ^_^ (זאת מחמאה, כמובן)

Dooritos

New member
../images/Emo2.gifוואוו

השיר בסוף היה ממש יפה (ממש התלהבתי) וגם הכותרת ממש יפה! קבלי ח"ח!

למעלה