נו יאגנובים! מי היה אתמול?

chakamoon

New member
אני היתי אתמול!!

מה קורה פה בפורום? היתה הופעה פגז דינמיט בברבי תענוג לארח את גל ומאור שני כוכבי על יחד עם הfunk היה אדיר מי שלא בא פיספס את זה כבר מיותר לומר אתם יודעים שכל הופעה היא בילתי נישכחת אז קדימה ויאאלה. בתעת

לא יצא לי לבוא... :[[

שמחה שנהנתם:] מתי יהיו עוד הופעות? כי הסיבוב הופעות הזה נגמר עוד כמה ימים.. לא?

טיפקסית

New member
שחם מה עם קצת ריספקט לצפון הארץ

מה איתנו בצפון הארץ? מה אנחנו-מדבר? מה אנחנו עז? הצפון לא זוכה להיחשף לפ'אנק תבואו גם לפה,אל תהיו רעים. שלחתי לך הודעה באתר פליקר,אז תבדוק

טיפקסית

New member
אופס התכוונתי שרון

שרון אל תהיו רעים תבואו לצפון תשאלו את שלומי כמה נעים פה

bluemoon5

New member
מה זה פלייקר ולגביי הצפון..

אנחנו מגיעים לעין חרוד.. אם זה לא צפון אז בסביבות אפריל אנחנו נגיע לפיטריה(קיבוץ דן) אם יש לך רעיונות אחרים למקומות שיכולים להכניס את הפאנק.. יאלה תגידי,

טיפקסית

New member
רעיונות לכמה מקומות

כל איזור הגליל המערבי ,אני אישית אשמח להופעה בעיר נהריה,יבש בנהריה בחודשים האחרונים מישהו צריך להחזיר לשם את הפ'אנק ויש כמה מועדונים לא רעים] מה לגבי האלפנט בקריית חיים-פאנסט והדג נחש הופיעו שם והיה מפוצץ אנשים חיים שם פאנק ונושמים פאנק,עכשיו הכדור אצלכם,תרימו את הכפפה ותגיעו. אני אישית כרגע חיילת אבל אני משרתת בצפת וצפת כידוע נחשבת לעיר דתית,אבל כשתגיעו לדן ,קיפצו לבקר אותי,קיבוץ דן נמצא על הדרך לצפת גם ככה בעכו גם יש קהילת פאנק לא קטנה ואתם מוזמנים,נראה לי שישמחו לארח אתכם

bluemoon5

New member
נהריה? שמות רבותי שמות?

לא שמות ערים .. איזה מקומות(שמם)? , לגביי האלפנט זה מקום קטן (הייתי שם) עם במה שיכולה להכיל רק את המחלקת נשיפה+עיילי (בלי האפקטים שלו..) הדג עם פאנסט כמופע פותח קרה בחוץ בארוע מיוחד עם במה במימון מיסחרי, הקיצר אלפנט לא טוב , עוד רעיונות?

טיפקסית

New member
שרון אתה לא צריך לספר לי

הייתי בהופעה של הדג ופאנסט,הייתי הראשונה מהקהל שהכניסו ואתה צודק זה היה ב"אחורי הפיל" [שזה מקום מגניב לאללה למסיבות בקיץ]. את האמת בנהריה אין הרבה מקומות,אבל אתם יותר מדי מוזמנים לפאב של הקיבוץ שלנו [קיבוץ עברון במה טובה,סאונד מעולה,תאורה ואפקטים,רחבת ריקודים ענקית,שתייה חריפה בחינם,פול כוסיות מה צריך יותר מזה],גם פה יש קהילת פאנק. רעיונות נוספים-מה עם היכל התרבות בנהריה,כן זה נשמע פלצני אבל יש מקום טוב להופעה שלכם שם. מה לגבי מועדון "הנמלה" בחיפה,אתם תאהבו את המקום הזה ואיך שכחתי את חוף ה"בננה ביץ'" המפואר של אכזיב בהנהלתו של ליאור מילר [אבל זה כבר לא קשור],מיליון ואחד אומנים כבר הופיעו שם אפילו משינה. בבקשה תבואו לאכזיב,אני אומרת לכם מילה שלי,אתם לא תשכחו את המקום הזה יש גם את המועדון לילה בכברי,אבל יש טובים ממנו יש גם את מועדון "האולטרהסאונד" שנחשב למועדון האלטרנטיבי מס' 1 בצפון

bluemoon5

New member
אחלה, תודה, אני אבדוק.

בנמלה מסופקני אם ניכנס אבל את השאר אני אבדוק אני אשמח אם תוכלי להשאיר לי במסרים קונטקטים, אם זה לפאב שבאזור שלך או לאולטרסאונד קונטקטים=אנשי קשר. תודה

בלונדה15

New member
אני הייתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היה מעולה אחלה אווירה...funky!! רק חבל שהם לא שרו war&pain

Funky Giraffe

New member
ברוכה הבאה

באמת די אם הסטיגמות האלה, זה בכלל לא נכון
בצחוק! ברוכה הבאה, וכותבים עם* במקרה הזה

Duppy Conqueror

New member
.... אני לצערי לא באתי

חוסר הרישיון מכה בי קשה כל פעם מחדש... אבל יהיה טוב בסופו של דבר, נשיג איזה אוטו Fאנקי כזה עוד שנה ככה...

אני הייתי../images/Emo13.gif

היה פשוט גדווול! קודם כל, נתחיל מזה שהבארבי היה מלא ביותר! בחוץ אמנם היה קור כלבים, אבל בתוך הבארבי היה חם חם חם. זאת הייתה הופעה ענקית, מלאת אנרגיות. האירוח של גל ומאור היה כל כך טוב- שניהם מלכים
הרבה פ'אנק, הרבה ריקודים. אה ו..קנתי את הדיסק. כל כך טוב

shiepki

New member
הייתי!

היה אחלה, השילוב עם מאור כהן פשוט מעולה (פעם שניה שאני רואה את זה) אבל סלחו לי גל תורן די מפגר! הוא רוקד כמו איזה סבא שברח מאחוזת ראשונים, הוא לא שר ממש בסטייל והוא שכח את המילים של השיר של עצמו (בואי ונביא לך תפ'אנק).. ואת זה אני אומר בתור אחד שאוהב את מרסדס
חוצמזה בקהל היו הרבה מכובדים, כולל משה אטרף וגיא מר וגם כל צוות התוכנית "בא בלילה" כולל אלון נוימן והמנחה איך שקוראים לו

Duppy Conqueror

New member
בונא

לא הייתי אבל מסכים איתך בעניין גל תורן מעבר לזה שאני לא מעריץ שרוף של מרסדס בנד

../images/Emo69.gif

מסכימה איתך שזה הוא שכח את המילים של השיר של עצמו היה לא לעניין (האם יש יש לזה קשר לריח האוגרים שמאור כהן התלונן עליו?
) אבל לדעתי הוא היה ענק. דווקא משהו במראה המשונה הזה שלו מגניב לגמרי לדעתי- האמת שהוא אפילו קצת הזכיר לי את פורטיס! אבל נו טוב, לא יודעת. בכל זאת, עכשיו תורי להגיד את זה בתור אחת שהכירה את מרסדס ממש לפני כמה שבועות וממש אוהבת אותם

למעלה