נו יאללה-שרשור סופ"ש קצר

pilot promo

New member
נו יאללה-שרשור סופ"ש קצר

שם: גיל: דבר טוב שקרה לכם השבוע?: דבר רע שקרה לכם השבוע?: משהו שגרם לכם לצחוק השבוע?: שיר ו/או סרט ו/או ספר שעשה ו/או שגיליתם השבוע ואהבתם: פרק אחד של מכושפות שראיתם השבוע(אם לא ראיתם אז פרק של סדרה אחרת שראיתם): במידה ויהיה מפגש פורום האם תבואו?:

Charmed YC

New member
עונה ^^

שם: יהונתן כהן גיל: 16 וחצי דבר טוב שקרה לכם השבוע?: אמ, לא יודע. דבר רע שקרה לכם השבוע?: חרישות? משהו שגרם לכם לצחוק השבוע?: "הקללה" XD שיר ו/או סרט ו/או ספר שעשה ו/או שגיליתם השבוע ואהבתם: פולטרגייסט. סרט טוב 3> פרק אחד של מכושפות שראיתם השבוע(אם לא ראיתם אז פרק של סדרה אחרת שראיתם): כוח שלושת הבלונדיניות. במידה ויהיה מפגש פורום האם תבואו?:

yoad123

New member
עונה

שם: יועד גיל: 15 דבר טוב שקרה לכם השבוע?: אממ קיבלתי שלוש עונות של הסדרה מנופך (לפני כשלוש שעות) דבר רע שקרה לכם השבוע?: כמעט וזכיתי בתחרות כלשהי, ולדעתי זה לא היה הוגן (ואני יודע להפסיד בכבוד, אבל הפעם באמת היה מגיע לי הרבה יותר מאשר למי שכן זכה במקומות הראשונים
) משהו שגרם לכם לצחוק השבוע?: אממ כל מני דברים, בעיקר בבית ספר. שיר ו/או סרט ו/או ספר שעשה ו/או שגיליתם השבוע ואהבתם: אממ האמת אני קורא שלושה ספרים במקביל אבל אחד מהם באמת נראה מבטיח, "משחק השעות". פרק אחד של מכושפות שראיתם השבוע(אם לא ראיתם אז פרק של סדרה אחרת שראיתם): אממ חח מה נראה לכם שעשיתי בשלוש שעות האחרונות? (3x22, 4x13, ובעונה 6 הפרק עם סבתא שלהם בעבר, שכחתי את המספר) במידה ויהיה מפגש פורום האם תבואו?: ברור... יאללה בואו נפגש החופש.

eliormagick

New member
../images/Emo9.gif

שם:אליאור גיל:20 דבר טוב שקרה לכם השבוע?: יום שישי דבר רע שקרה לכם השבוע?: מישהו איכזב משהו שגרם לכם לצחוק השבוע?: שום דבר האמת שיר ו/או סרט ו/או ספר שעשה ו/או שגיליתם השבוע ואהבתם:איןO: פרק אחד של מכושפות שראיתם השבוע(אם לא ראיתם אז פרק של סדרה אחרת שראיתם): דוסון קריק?! במידה ויהיה מפגש פורום האם תבואו?: אם לאודע לא נראה לי אבל

pilot promo

New member
עונה:

שם:ים גיל:15 דבר טוב שקרה לכם השבוע?:קרובי המשפחה שלי מאנגליה הגיעו לביקור של שבוע וחצי דבר רע שקרה לכם השבוע?:פיתחתי ברונכיטיס(ככה רושמים את זה?!) משהו שגרם לכם לצחוק השבוע?:וואו היו כמה אבל הסייפור הכי מצחיק הוא ממש ארוך אבל בקיצור היה שבוע די טוב... שיר ו/או סרט ו/או ספר שעשה ו/או שגיליתם השבוע ואהבתם:"נער החידות ממומביי"-ספר חובה!!!,"חסין מוות"-סרט ממש טוב ושיר--קניתי דיסק של להקת אינדי מדנמרק שנקראת "קשמיר" והם ממש ממש טובים(ולרוב אני לא מתלהב מלהקות שאני שומע בפעם הראשונה אבל הם ממש טובים!!)-מומלץ בחום! פרק אחד של מכושפות שראיתם השבוע(אם לא ראיתם אז פרק של סדרה אחרת שראיתם):התחלתי לראות את 1X22 אבל בגלל שהייתה לי מיגרנה הפסקתי.. במידה ויהיה מפגש פורום האם תבואו?:סביר להניח...

YaEl 15

New member
עונה

שם:יעל.. גיל: 15 דבר טוב שקרה לכם השבוע?: אממ.. תנו לי לחזור אליכם עם זה
דבר רע שקרה לכם השבוע?: אני חולה!!! ונכשלתי במתמטיקה! משהו שגרם לכם לצחוק השבוע?: חח.. האוס. שיר ו/או סרט ו/או ספר שעשה ו/או שגיליתם השבוע ואהבתם: כלום. שבוע יבש מהבחינה הזו... מכל הבחינות בעצם... פרק אחד של מכושפות שראיתם השבוע(אם לא ראיתם אז פרק של סדרה אחרת שראיתם): לא ראיתי של מכושפות, אבל 3.3 --house במידה ויהיה מפגש פורום האם תבואו?: לא. לא ניראה לי :-S

למעלה