נו כבר !!!!

Marmaduke

New member
נו כבר !!!!

כבר איזה 567345 פעמים ראיתי בפורום ניסיונות למפגש פורום אבל זה היה ממש ללא הצלחה... אז מה אתם אומרים.. בעיקרון יש לי שבוע הבא בית ריק.. אני אשדודי.. אבל אני בספק אם זה יתאים לכם שבוע הבא..בגרויות וזה..אם כן אז בכיף !!! התכנון הוא שנשב כל הפורום נכיר אחד את השניה.. ונצפה במגוון הופעות של פינק פלויד.. למי שיש מכשיר דיוידי שיכול להביא איתו זה יהיה נחמד! למרות שפומפיי ופולס עוד לא יצאו יש עוד הופעות שיש אותם על קלטות או דיוידי אז למי שיש כאלה דברים שיביא! בכל אופן נראה אם זז פה משהו ואם כן אז יאללה קדימה!!

meandmeandme

New member
מי בעד?

בואו נראה מי יכול להגיע וככה נראה אם זה שווה את זה. כל מי שקורא את ההודעה הזאת מתבקש להגיב ולהגיד עם הוא מגיע או לא מגיע, ולמה, ואם הוא מגיע אז מאיפה הוא ומתי הכי נוח לו שבוע הבא. קדימה אולי יש סיכוי למפגש

אני בעד !!!!!

נוח לי מתי שרק תגידו לי רק תודיעו יום לפני..... במיוחד שזה אצל איתי אהובי....

rainbow demon

New member
לא שבוע הבא!

מה2 ליולי ועד ה17 באוגוסט - מתי שאתם רוצים לא לפני ובטח לא אחרי

edlessme

New member
אחושילינג אחושרמוטה סבבה

אוף.. אין פה סמיילי לאערס... אממממ.. אומנם אני חדש פה... אבל אני מתכוון לנדנד לכם עוד הרבה פה בפורום... אז.. אמממ...אפשר?

meandmeandme

New member
לא!!!!!!!!!

אתה תהרוס את האיחוד הפורומי היחודי שלנו! אתה תיהיה הסדק ששבר את היהלום! הגפרור שהדליק את היער! השפעת שהרגה עם שלם!! לאא!! בבבקשה לא!! רק לא זה!! אני מתחנן!!! אבל אם בא לך אתה יכול לבוא
זה היה בצחוק כן? אפשר ואפילו רצוי.

edlessme

New member
הסוס הטרויאני!

אוקיי.. לא משנה... בכל אופן... לי דווקא די מתאים מתישהוא לפני אוגוסט... (כלומר כל יולי... כשה17 הוא הכי טוב) עכשיו בעיקרון אם יש פה חברה מאזור מודיעין\לוד\רמלה\שוהם\ראש העין... אני חושב שכדאי שנתחיל לתאם פה דברים אם זה יקרה...

נימרודל

New member
בוהוהו

הלוואי ויכולתי להגיע! אבל יש לי עוד כמה שנים עד הרשיון וההורים שלי בחיים לא יתנו לי לסוע באוטובוס מתל אביב לאשדוד לבד, אז הם יצטרכו להקפיץ אותי והם בחיים לא יסכימו. אלוהים גזר עלי להיות בת 13! למה!!! כבר אמרתי ואני אומר שוב, מה היה קורה לו הייתי נולדת כמה שנים לפני? מה?! הכל היה יותר טוב, זה מה!

Marmaduke

New member
../images/Emo93.gif לאאאאאאאאאאאאאאא

טוב אז ככה ... לאמא שלי יש בעיה עם הדרכון... ובגלל זה היא תוכל לטוס רק באוגוסט... אז בזאת הפגישה נדחתה בשבוע הבא.!! אבל בכל זאת אפשר להפגש חברה!!! צריך לחשוב על מקום.. סליחה חברים... אני עדיין אוהב אתכם!!

Norweign Wood

New member
זאת אומרת שזה נדחה?

אני מקווה, כי בשבוע הבא אני לא יכולה- יש לי קורס מד"צים עד ה- 29.6

m o r i n k a

New member
אני

לא יודעת מה איתכם... אבל אני קצת אילתית ( :( ) יהייה לי קצת קשה לארגן גיחה לאשדוד... אני מאמינה שגם ליוני seafox ולדור חבל..:(

למעלה