נו, כמה מופלטות תקעתם? :P
מ מלכת הקרח הפולניה New member 2/4/13 #4 עזבי אותך מופלטות פיתה דרוזית חמה עם לבנה, זעתר ושמן זית זה ה-דבר. אגב, אומרים שמה שאבותינו הכינו במדבר זה פיתה דרוזית, ולא מצות. גם הבצק הזה לא תופח, וההכנה הרבה יותר מהירה.
עזבי אותך מופלטות פיתה דרוזית חמה עם לבנה, זעתר ושמן זית זה ה-דבר. אגב, אומרים שמה שאבותינו הכינו במדבר זה פיתה דרוזית, ולא מצות. גם הבצק הזה לא תופח, וההכנה הרבה יותר מהירה.
E einat162 New member 2/4/13 #5 אני מקבלת בברכה כל דבר "בצקי" (חוץ מבצק פילו קריספי) בכל מקרה אני אשכנזייה מידי למופלטה וחגגתי עם פיצה במקום (חצי גבינת פרמזן וחצי גבינת עמק).
אני מקבלת בברכה כל דבר "בצקי" (חוץ מבצק פילו קריספי) בכל מקרה אני אשכנזייה מידי למופלטה וחגגתי עם פיצה במקום (חצי גבינת פרמזן וחצי גבינת עמק).
Purple Mushroom New member 6/4/13 #26 שותף שלי קונה לאפות ובפסח הוא קנה לאפות כשרות לפסח. הבצק של הלאפה באמת לא תופח. מעניין מאוד.
מ מלכת הקרח הפולניה New member 6/4/13 #27 זה ממש לא אותו הדבר הבצק של הלאפה נחשב לבצק תופח. עובדה שהיא שמנמנה ורכה. אבל הבצק של הפיתה הדרוזית הוא כמו נייר. זה באמת לא תופח.
זה ממש לא אותו הדבר הבצק של הלאפה נחשב לבצק תופח. עובדה שהיא שמנמנה ורכה. אבל הבצק של הפיתה הדרוזית הוא כמו נייר. זה באמת לא תופח.
C Cade Foster New member 3/4/13 #16 שימי ג'ו עמר ביוטיוב וזה פחות או יותר מה שמחכה לך. זה מן גן עדן לפה וגהנום לאוזן.
א א ו פ ו ס ו ם New member 2/4/13 #11 0 נראה לי שהמטרה היא לא שזה יהיה טעים (כי זה לא) אלה סתם כי זה החמץ הכי מהיר שאפשר להכין בצאת החג. בכל אופן בשביל שאני אוכל משהו עם ערך קלורי כזה הוא צריך להיות שווה את זה
0 נראה לי שהמטרה היא לא שזה יהיה טעים (כי זה לא) אלה סתם כי זה החמץ הכי מהיר שאפשר להכין בצאת החג. בכל אופן בשביל שאני אוכל משהו עם ערך קלורי כזה הוא צריך להיות שווה את זה