נו, כמה מופלטות תקעתם?

raptor89

New member
9 והספירה נמשכת


 
עזבי אותך מופלטות

פיתה דרוזית חמה עם לבנה, זעתר ושמן זית זה ה-דבר.

אגב, אומרים שמה שאבותינו הכינו במדבר זה פיתה דרוזית, ולא מצות. גם הבצק הזה לא תופח, וההכנה הרבה יותר מהירה.
 

einat162

New member
אני מקבלת בברכה כל דבר "בצקי"

(חוץ מבצק פילו קריספי)

בכל מקרה אני אשכנזייה מידי למופלטה וחגגתי עם פיצה במקום (חצי גבינת פרמזן וחצי גבינת עמק).
 

Purple Mushroom

New member
שותף שלי קונה לאפות

ובפסח הוא קנה לאפות כשרות לפסח. הבצק של הלאפה באמת לא תופח. מעניין מאוד. :)
 
זה ממש לא אותו הדבר

הבצק של הלאפה נחשב לבצק תופח. עובדה שהיא שמנמנה ורכה.
אבל הבצק של הפיתה הדרוזית הוא כמו נייר. זה באמת לא תופח.
 

Cade Foster

New member
שימי ג'ו עמר ביוטיוב

וזה פחות או יותר מה שמחכה לך.

זה מן גן עדן לפה וגהנום לאוזן.
 
0 נראה לי שהמטרה היא לא שזה יהיה טעים

(כי זה לא) אלה סתם כי זה החמץ הכי מהיר שאפשר להכין בצאת החג. בכל אופן בשביל שאני אוכל משהו עם ערך קלורי כזה הוא צריך להיות שווה את זה
 
למעלה