נו , מה דעתכם על הסיום של האח הגדול ??

נו , מה דעתכם על הסיום של האח הגדול ??

אני לקראת הסוף רק התחלתי לצפות וממה שראיתי ,אהבתי את הרעיון ששפרה שכתה ! מי איתי?

הייתי שם, בגמר הגדול בנווה אילן - והיה נהדר

קיויתי ששפרה ויוסי לא ינצחו - המועמדים שלי לניצחון היו איתי ועינב. איתי שיחק אותה עם המקום השלישי - מגיע לו ! (אולי יותר, אבל עדיף גם ככה)
התרגשתי כשליאון רץ לאמא שלו - טוב, כנראה שאמא נשארת תמיד אמא
היתה לי אתמול חוויה נהדרת. כבר רצות כל מיני שמועות על קונספירציות באינטרנט על למה שפרה זכתה.

יא ,איך הגעת לשם ?

זה היה ללקוחות בזק משהו כזה ,לא? ספרי קצת על החוויה ,מה עשו בזמן הפרסומות למשל ? נשארתם גם אחרי שהמצלמות כבו ? איזה נחמד זה !

בזמן של הפרסומות שמענו מוסיקה בווליום גבוה -

היה שם DJ שדאג לבדר אותנו בפרסומות. כמובן שהשיר "תיזהר ממנה" הושמע בתדירות גבוהה ביותר... הבימאית נתנה לנו הוראות מתי למחוא כפיים וסה"כ זאת היתה חוויה מדליקה ביותר. לקראת 23:00 המתח היה בשיאו, ואז יצאו לשתי הפסקות של פרסומות
לא נשארנו אחרי שהמצלמות כבו, כי ההסעה לירושלים יצאה כשהשידור נגמר. אחרי שהשידור נגמר ביקשו ממי שהגיע בהסעה לצאת מהמתחם לכיוון ההסעה. האירוע היה ללקוחות בזק והיה מאורגן ומתוכנן פיקס
קיבלתי מתנה מההפקה כובע גרב שחור שכתוב עליו "אחי, גם אני בגמר הגדול". שורה תחתונה - חוויה של פעם בחיים. לא מאמינה שבשנה הבאה אני אהיה שם.

עוד פרט פיקנטי ששכחתי לכתוב - בערך בשעה 23:00

ארז טל קיבל את המעטפה עם השם של הזוכה, פתח אותה ונזרק אחורה עם תנועה מופתעת מאוד... באותו רגע הייתי בטוחה שיוסי זכה וארז מאוכזב מהתוצאות. אח"כ הבנתי ש(כנראה) הוא היה מופתע מאחוז הקולות ששפרה קיבלה. [מדובר בפרשנות אישית שלי כמובן]. אגב - ארז ואסי
מדהימים !!

למעלה