נו, מה? היה מפגש?

YulaShpil

New member
נו, מה? היה מפגש? ../images/Emo8.gif

היה גם היה!
הקדמתי את כולם בהגעה, אך המקום כבר היה מסודר ומחכה לבואנו. לאט לאט הגיעו טפטופי אנשים (שגם טיפטפו בעצמם, מפאת הגשם...), עד שלבסוף כולם הגיעו. מי שלא הכיר, הכיר הערב, ומי שלא היה הערב הפסיד חברה נפלאה של אנשים טובים ונחמדים, שפשוט היה לי כיף גדול להעביר איתם את הערב. אז תרשו לי להודות לשרית, ולענבל, על הבחירה המצויינת של המוסיקה
(שרית, בבקשה, תמונות לפרסם בפורום רק אחרי הסכמה, ומבחינתי במייל אפשר חופשי
) לדודי, על השיחה המעניינת (תזכור מה דיברנו, ואל תשכח לצלם בדרום אמריקה!) לחנית ולבתה, על הסיפורים המעניינים, להילה, שותפתי לפוביות
, ותודה רבה על הטרמפ! ולאוהד, על הצחוקים (מדבקה עם שם בדרך אליך...
) ולכל מי שלא היה: באמת בהפסדתם הכרה עם אנשים טובים, בעלי מצב רוח טוב. נתראה במפגש/הופעה הקרובים.

glitter8

New member
../images/Emo72.gifמי חשב על קרמבו????

ברגע שהגעתי לשרית שכחתי מהכל חוצמיזה שבלי החמ..., עמרי ובני זה לא שווה אז הקרמבו יגיע בעזרת השם במיומנה, יחד עם המתנות ששרית הכינה לכם ושכחה להביא לכם( אני קיבלתי חמסה מקסימה!!!תקנאו) וגם אני תכננתי להכין משהו וטרם הספיקותי. היה מוי כיף להכיר את הילה בעלת הידיים המחשמלות, שזכיתי בתום שבוע מפרך לשחרור שרירים מקצועני של ממש. ממליצה לכולם!! כיף לפגוש שוב את חנית ושלי, חניתי, תהיי חזקה!! אנחנו תמיד איתך, אוהבים אותך,ונתראה בקרוב. היה מגניב לשמוע ברקע את הדיסקים ששרית הביאה נו ברור...של דיויד ברוזה ואפילו הסתכנה שאני אחרים לה את איסלה מוחרס שחסר לי במלאי ויש עוד הפתעות תמונות וכל הזכויות שמורות לשרית, שגם ממונה על הצילום, ניתן למצוא אתם יודעים איפה. שתהיה שבת שלום לכולם...וזה המיטב, לעכשיו. וכשתתעוררו תתקשרו אם לא, תקבלו השכמה

שכחתי

תודה ענבל על העידוד. אתם ממש חבורה שטוב להשתייך אליה. היה ממש כיף להפגש עם כולכם. אני דווקא חשבתי על קרמבו, ושכחתי אותו בבית... עכשיו אצטרך לזלול אותו לבד.. שבת שלום

alti26

New member
הי לכולם

היה מפגש נפלא תודה למאגדת ונותהת את הפוש (יעל ),היה נחמד .היה נחמד לראות את כולם ולשים לב שלמרות שהיינו בהאזנה בלבד למוסיקה שבקעה מדיסקים ולא מהפה של האומן המקסים ראיתי בזווית עין התמכרות לטונים .חנית תודה על השיחה שקדמה למפגש הצלחתי לישר עצמי בשורה מתאימה.אשמח באם תהיו יכולים לשלוח לי רפרטוארים של דיוויד שלא מופיעים על דיסקים משווקים .דבר נוסף ואני דיי ישיר ומתנצל באם תמונתי לא מתאימה לאנשים מסויימים עדיף שלא לפרסמה (אין צורך לרמוז שאני מרחק של פחות מסנטימטרים מעטים שומע ומבין היטב איזה תמונה לא מתאימה) הכללי המפגש היה מוצלח תהנו ב10/3/06 במיומנה לצערי לא אהיה .דודי

למעלה