נו, מה יהיה ?

ihovav

New member
נו, מה יהיה ?

שאלתי שאלה פה אבל אף אחד לא ממש מתיחס אליה (חוץ מיאיר) שוב - אני צריך חומר על קבצי TIP ו JPG - איך אני יוצר ומטפל בהם - לא ע"י תכנה חיצונית אלא בעזרת פונקציות של API או משהו דומה כמו"כ - אני צריך חומר על מערכת הפעלה WIN CE ועל פאלמים ומערכות הפעלה שלהם

WarLord

New member
פשוט בגלל

שאין לי חומר משלי בנושא. אם תבצע חיפוש בגוגל למשל תוכל למצוא בקלות ספריות בשפת C לטיפול בקידוד ופיענוח Jpgs. אם אתה ממש ממש מתעניין אני בטוח שתוכל למצוא את התקן עצמו :)

galh

New member
ספריות לטיפול בקבצי תמונות

יש מספר ספריות (חלקם כולל קוד מקור). שתי ספריות שנתקלתי בהם באחרונה הם של Intel ו- OpenIL. לצערי אני רק מסוגל להפנות אותך למקום בו תוכל להוריד אותן מאחר ואין לי ניסיון בעבודה עם הספריות הללו.

philips

New member
בתגובה...

לגבי CE... כנס לאתר WWW.MICROSOFT.COM/POCKETPC שהיא היורשת של CE ושם תוכל להוריד כל מה שתרצה על מנת לפתח ל CE.. אם אתה מעוניין שאשלח לך את כלי הפיתוח ל CE/POCKET[PC על דיסק כתוב לי ב EMAIL.... לדעתי הם מחולקים חינם בשלב זה ע"י מיקרוסופט אני לפחות קיבלתי אותם חינם..
----------------- לגבי JPG..... מדובר בתקן דחוס ולפיכך אינני חושב שתוכל למצוא API ישיר שנוגע אליו (לא בדקתי..אבל הגיון)... תהיה חייב או לכתוב ספרייה בעצמך עפ"י אלגוריתם הדחיסה שניתן למצוא באינטרנט..או להיעזר באחת קיימת.... ההפניות שקיבלת בהודעה הקודמת הן טובות... נסה לציין בדיוק מה אתה מחפש ואתן לך הפניות אחרות אולי מדוייקות יותר

למעלה