נו מה יהיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rocko22

New member
נו מה יהיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

המשחק היום בין באפלו לניו אינגלנד היזכיר לי את הסופרבול של 93 (באפלו-דלאס) המשחק צמוד ומותח במחצית הראשונה ואז במחצית השניה משחק חד צדדי של ניו אינגלנד... מה יהיה? מתי כבר הם יביאו לי נחת? ויתחילו לשחק כמו שצריך....

Reshefgarcia

New member
ROCKO....../images/Emo58.gif בהודעה מעל

ראה הוזהרת.... שם סימן לספויילר בהודעה שלך... זאת הזהרה ראשונה ואחרונה... הצעד הבא זה מחיקת הודעה... ואח"כ...תנחש לבד מה יקרה....

roniway1

New member
(ספויילר) - מיאמי - הג'טס

מה יהיה עם מיאמי?? הם מתחילים לאכזב ממשחק למשחק - לא ייאמן! יש להם הגנה טובה - אבל איפה ההתקפה? וזו מיאמי במשחק מול הג'טס: ללא התקפה , ללא משחק מסודר , מסירות גרועות ולא מוצלחות . טאצ'דאון? זה כנראה קשה מדי עבור מיאמי.

LuCkY SoB

New member
../images/Emo58.gifפאקרס-ג'ייאנטס

די זהו נמאס לי מגרין ביי! זה כבר הפסד שלישי ושני בלמבו פילד, ושתי ההפסדים לא לקבוצות גדולות במיוחד. דווקא בבית ההתקפה שלנו לא מצליחה לייצר נקודות. על ההגנה כבר אין מה להוסיף כי הם פשוט גרועים למרות שהפעם הם ספגו רק 14 נקודות. אז בקיצור עכשיו הפאקרס במאזן של 3-1 ועם זה יהיה קשה להגיע לפלייאוף. חבל לי על ברט פארב שזאת כנראה העונה האחרונה שלו.

roniway1

New member
../images/Emo58.gif סאן פרנסיסקו - הראמס

3 הרבעים הראשונים מבחינת סאן פרנסיסקו היו עלובים וגרועים ביותר , מזל שברבע האחרון הם התעוררו והגיעו ל -14 הנקודות שלהם. לגבי הראמס , המחצית הראשונה שלהם היתה טובה מאוד , אם כי הם חייבים להשתפר יותר בהתקפה. מה שהספיק אתמול מול פריסקו לא יספיק מול הקבוצות האחרות , ומולן אי אפשר יהיה לנצח בלי נקודות במחצית אחת.

למעלה