יהיה טוב../images/Emo8.gif סיכום הפרק, בערך...
נראה לי שהמתח בין אלכס לאוון ישאר תמיד... זה תמיד איכשהו נמצא ברקע. גבריאל ודומיניק מעצבנים
. מילא הפרצוף שלו, אבל זה שהוא לוזר מובטל וזקן שלא יכול להוליד ילדים וקשור לאקסית שלו?? במקום גב הייתי בורחת עם כל ה"רגיין" של דומיניק ולא מסתכלת אחורה, אבל לא: היא חייבת לבלות חצי פרק בהתלבטויות מה לעשות. כאילו, הלו? אפילו ג'ייסון עדיף עליו. לפחות היא עזבה את שניהם ומתחילה מחדש... וויל וריצ'י- וואט דה פאק? וויל עזב לפני חודשים, אחרי שהשלים עם הכל, ועכשיו, כשריצ'י מעוך לחלוטין אך נמצא בזוגיות מושלמת, הוא נזכר להגיד לו שכל ההומואיות שלו "שיטס הים אוף"?? שימצא חיים ושיתגבר על ההומופוביה שלו. קנאי. היה לי ממש לא ברור למה קלי הייתה כזאת דרמה קווין בקשר לבלואו ג'וב תמים של נייתן, שברור שהוא מצטער עליו נורא. ומי כמעט עשתה שלישיה עם וויל ומירנדה? קלי יכולה להיות ממש צבועה לפעמים. מסכן נייתן
למירנדה וכריסטיאן (ששמתי לב שיש לו אף קטן. אבל מ מ ש קטן) בקושי יש נפח בעלילה בזמן האחרון, וכל תפקידם מסתכם בשורות כמו: "אני נוסעת לאדינברו" או "כשהייתי בכיתה ד'..." ותהיה אחרונה- מה יש לכל בנות הפורום מאוון? הרי מדובר ביצור שוביניסט, לא אסטתי ודחוי. מה עם כריסטיאן? ריצ'י? ג'ייסון? ...