נו מה יהיה

yaelbobo

New member
נו מה יהיה

מה יהיה?!?! מתי יהיה כבר משהו בין אוון לאלכס שוב?!?! ואני לא מבינה בדיוק ...יש עוד עונה אחרי העונה הזאת?? היא תשודר בארץ??? אם כן אז מתי??

Black Queen

New member
יהיה טוב../images/Emo8.gif סיכום הפרק, בערך...

נראה לי שהמתח בין אלכס לאוון ישאר תמיד... זה תמיד איכשהו נמצא ברקע. גבריאל ודומיניק מעצבנים
. מילא הפרצוף שלו, אבל זה שהוא לוזר מובטל וזקן שלא יכול להוליד ילדים וקשור לאקסית שלו?? במקום גב הייתי בורחת עם כל ה"רגיין" של דומיניק ולא מסתכלת אחורה, אבל לא: היא חייבת לבלות חצי פרק בהתלבטויות מה לעשות. כאילו, הלו? אפילו ג'ייסון עדיף עליו. לפחות היא עזבה את שניהם ומתחילה מחדש... וויל וריצ'י- וואט דה פאק? וויל עזב לפני חודשים, אחרי שהשלים עם הכל, ועכשיו, כשריצ'י מעוך לחלוטין אך נמצא בזוגיות מושלמת, הוא נזכר להגיד לו שכל ההומואיות שלו "שיטס הים אוף"?? שימצא חיים ושיתגבר על ההומופוביה שלו. קנאי. היה לי ממש לא ברור למה קלי הייתה כזאת דרמה קווין בקשר לבלואו ג'וב תמים של נייתן, שברור שהוא מצטער עליו נורא. ומי כמעט עשתה שלישיה עם וויל ומירנדה? קלי יכולה להיות ממש צבועה לפעמים. מסכן נייתן
למירנדה וכריסטיאן (ששמתי לב שיש לו אף קטן. אבל מ מ ש קטן) בקושי יש נפח בעלילה בזמן האחרון, וכל תפקידם מסתכם בשורות כמו: "אני נוסעת לאדינברו" או "כשהייתי בכיתה ד'..." ותהיה אחרונה- מה יש לכל בנות הפורום מאוון? הרי מדובר ביצור שוביניסט, לא אסטתי ודחוי. מה עם כריסטיאן? ריצ'י? ג'ייסון? ...

חןןןי

New member
מסכימה, אוון פשוט דוחה...../images/Emo31.gif

וויל הוא האייקון המנצח

yaelbobo

New member
מחנה אוון ומחנה וויל

אמממ...כל אחד וטעמו דבר ראשון. דבר שני לפי דעתי יותר קל לנו (מחנה אוון) להתחבר אליו כי הוא יותר אמיתי ויותר מעניין ויותר בוטה והוא גם מספר הסיפור אז זה הופך אותו לדמות יותר מודגשת...בנושא וויל... הם היו חייבים להטיס אותו מהסדרה כדי לגרום לו לשינוי דמות...מוויל רכרוכי ובכיין עם פנים של תחת של תינוק הוא חזר עם שיער ארוך , שפם ואופי מחוספס (או כמו שבת דודה שלי אומרת " חזות של כוכב פורנו " ) אני חייבת לציין שהוא באמת יותר מעניין עכשיו וגם יותר מושך אבל אוון בשבילי עדיין מקום ראשון ואף אחד לא ימלא את מקומו גם לא כריסטיאן שנראה כמו ילד בן 15.

Black Queen

New member
לא מסכימה../images/Emo55.gif

מה עם מחנה ריצ'י? מחנה סיימון? מחנה ג'ייסון? מחנה דומיניק? (עיוורים?) אני גם לא אוהבת את "מאצ'ו וויל": מבחור רגיש ומקסים, הוא הפך להומופוב עם שיעור יתר על הפנים. לא שאוון הוא ברירת מחדל טובה...
לכן, החלטתי בזאת להקים את מחנה ריצ'י הרשמי
למה בעצם? כי אין אף אחד יותר טוב ממנו, והוא גם ממש חמוד. זהו.

מחנה דומיניק לשלטון!!!

או שלא. בלעכס. תסלחו לי, אבל אני מחלקת את עצמי בין מחנה אוון למחנה וויל. (זה לא סותר לדעתי) מתה על שניהם, אם-כי וויל החדש עושה לי את זה הרבה יותר... המממ... [רק שיוריד את השפמנון הזה שצמח לו שם מתחת לאף. מילא שפם מסודר, אבל זה??? זה עמיר פרץ, זה!! לא עלינו!] ריצ'י? סתם עציץ. ומי הבחורה השווה ביותר? <רק אל תגידו לי אלכס. לא מבינה מה כולכם מצאתם בה, היא ממש משעממת בעיני>

מאור 87

New member
בטח שאלכס.. ../images/Emo99.gif

למרות שלקל יש את האישיות הכי יפה.. אני ממש אוהב אותה! אבל אלכס מהממת..

אי י ל ת

New member
אז ככה:..

מלכתנו השחורה - הוצאת לי את המילים מהפה. קלי... נו באמת. אם וויל לא היה נירדם להן בין הידיים, היא ומירנדה היו חוגגות עליו. היא הייתה חוגגת גם אם וויל, וגם עם מירנדה. שזה שניים. אז נית'ן הלך להתנחם אצל מישהיא. והם כבר לא חברים בכלל. זוכרת קלי? הוא כבר לא החבר הקבוע שלך.אז מה את רוצה מחייו. איזה כיף שרקס חוזר! הוא חמוד, ובטח תהייה חגיגת ביצועים במיטה. אין ספק שרקס ואלכס זו חגיגה יותר משובחת מדומיניק וגב. ואגב, היראה לכם שדומיניק נפרד מאיתנו לנצח, או שכל שני פרקים הוא יקפוץ לביקור נימוסין??? חבל שוויל שוב עזב, לא הספקנו לשמוח שחזר. ובעניין מחנות - אני בעד מחנה ג'ייסון. שהוא בעיני השווה מכולם.

למעלה